torstai 1. marraskuuta 2007

miähekkyyksiä

Pupu siis lähtee kummitytölle. Kanssaneulojat minuu kannusti ja Miäski selitti aamulla, että kyllä se oikeesti on hänestäki hieno ja varmaan kummityttö tykkää...

Tähän sen suuremmin liittymättä oon kehitelly itekseni pientä kriisiä siitä, että en oo vielä keksiny Miähelle synttäri- ja joululahjoja (sen synttärit kun on just joulun alla). Eilen sitten lopulta luovutin ja kysyin, ja sain toivomuksen tummasta kaulahuivista ja piposta. Vähän kevyemmistä kun nykyset (jotka on Novitan Popista ja kohtalaisen hot =) ) ja tummista, koska nahkarotsin kanssa ei voi pitää vaaleita. Go figure... :)


Kaikista rakkaimmasta neulekirjastani
löysin kivan tekstuurin ja eilen jo Heroesin ja Jerichon aikana alottelin huivia. Enkä meinannu malttaa lopettaa, yksinkertasuudessaan niin addiktoiva mallineule! =) Kaks kerrosta ainaoikeinneuletta, kaks kerrosta 1o 1n, ja aina haluaa tehdä vielä sen seuraavan raidan.


Lankana on musta Anttilan Fleur, jota jäi jäljelle yli neljä kerää raitaisesta takista. Akryyliä, eli ehkä hiostavaa, mutta koitan kompensoida sitä tekemällä isommilla puikoilla (vitosen, suositus vyötteessä neloset) eli vähemmän tiivistä neulosta. Ja onhan se sitte pehmeetä kaulaa vasten. Nyppyyntyminen taas toivottavasti on vähemmän huomattavaa ton mallineuleen ansiosta... Pipo taas tulee mustasta Novitan Woolista, mallista en oo vielä tehny päätöstä. Tai oikeestaan mallineuleesta, aika peruspipo sen tarvii olla että tulee käyttöön. Noi langat on ollu ostettuna jo yli puol vuotta, mutta aina on vaan ollu mielenkiintosempaa neulottavaa ku musta peruspipo.


Lankakerät on minusta vaan niin sieviä...

3 kommenttia:

Memmu kirjoitti...

Hei, kommentoinpa minäkin tänne, kun olisin lisännyt sinut blogilistan suosikeihin, mutta en löytänytkään sinua sieltä. Oletko siis blogilistalla, vai olenko minä vain sokea?

Mulle voi muuten kommentoida myös vanhoihin kirjoituksiin, saan tiedon kommenteista sähköpostiin.

Tosi ihana tuo yhdessä aiemmassa postauksessa esittelemäsi puhvihihainen pusero. Tykkään myös kovasti tuosta huivin mallineuleesta.

Lotta kirjoitti...

No nyt olen listalla :D. Ja kiitos kehuista, ne niin lämmittää mieltä :).

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin just kommentoida tuota aiempaa pupupostausta, kun meillä Mies sanoi hieno heti kun pupun näki.