tiistai 30. lokakuuta 2007

Nasun ja possun välimuoto?

Blah. Miehet. Menin näyttämään tätä juuri hitonmoisella vaivalla väkertämääni Stitch 'n' Bitch -pupua Miähelle, ja se repes nauramaan ja totes, että "Se on tuommonen Nasun ja possun välimuoto!"


Tän oli siis tarkotus mennä meidän kummitytölle synttärilahjaks 29.11. Mutta kun nyt sille herkässä vaiheessa naurettiin, niin mietin, että pitääkö sille keksiä jotain muuta. Ei tosiaan ollu helpoimmasta päästä, korvasin langat Novitan Woolilla (naama yksinkertasella, vartalo yksinkertasella+ v.pun. Kitten Mohairilla, pöksyt kaksinkertasella) ja oli aika homma koittaa saada siistihköä jälkeä kun koukkunumero ei sopinu lankaan eikä ohjeeseen. Eli jos te muut teette näitä, niin kantsii ehkä totella ohjetta lankavalinnassa... tosin mä oon kyllä virkannu aika vähän.


Oishan tota lankaa vielä jäljellä, siitä sais vaikka slipoverin (jos nyt kaksvuotiaat ees suostuu käyttämään sellasia), mutta en tiiä että miten kerkeis kun opiskelut teettää nyt ihan sikana töitä. Eli auttakaa nyt naista mäessä - kelpaako tuo?

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Jos miehesi pystyy tekemään paremman,niin jätä tämä työ itsellesi.
Pienet lapset ottavat omikseen mitä kummallisempia hahmoja.Sinuna veisin ja olisin vielä ylpeä itsestäni,kun olen sen itse lasta ajatellen tehnyt.

Sohvi kirjoitti...

Vitsi oikeesti näitä sun neulomisia!!! Mä oon niin kateellinen, koska en ikinä opi tekemää noin hienoja juttuja, enkä ainakaan ehdi tehdä niitä noin paljon. Tosi upeita! =)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno pupu! Kyllä kelpaa viedä lahjaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Söpö otus :)

Kiitos muuten kommentista omaan blogiini. Slipoveri oli hyvä ehdotus lankojen käyttökohteeksi, sen voisi pistää harkintaan :)