maanantai 12. marraskuuta 2007

Ehania sukkasia!

Sukkakirjat tuli! Oi onnea! Niiiin paljon kivoja malleja, Knitting Vintage Socksissa 11 ja Favorite Socksissa 15. Eli vaikka neuloisin sukat kuussa, niin noista riittäis tekemistä kaheks vuodeks! Ihan huippua.

Nämä tekisin ehkä ekaks. Mallikuvio ei näytä ihan mahdottoman vaikeelta, ois pikkusen paksumpaa lankaa (vaikka tykkäänki myös ihan ohuenohuesta) ja tulis niin mukavan suklaiset noista :). En kyllä muista nyt, että oliko joku jo tehny vastaavat, mutta enpä tiiä että onko sillä niin väliä... Tuon langan sain kannustuspalkinnoks Miäheltä (hävyttömän kinuamisen jälkeen, myönnettäköön) että jaksaisin lukee tentteihin. Joita on tässä kuussa neljä ja ens kuussa kaks. Ja on auttanuki! Mulla on ollu toi kerä ja sen kaks kaveria *krhm* aina pöydällä vieressä kun oon lukenu, välillä sitte oon niitä vilkuillu ja tsempannu että ku tentit on ohi, niin saan noista tehdä sukkia.


Malli on siis Diagonal Cross-Rib Socks tuosta Favorite Socksista. Lähempi kuva alla ja myös mun muut suosikit: Anniversary Socks ja Merino Lace Socks Favorite Socksista ja Gentleman's Fancy Sock Knitting Vintage Socksista (heh, sekookohan joku hakukone jo siinä, että mikä se relevantein hakutulos olikaan socks-hakusanalle).

Otin kuvat kaikista mun lemppareista (kaikista 26:sta) ja laittelen niitä tästä pikkuhiljaa mun Flickr-sivulle, jotta muutki vois rakastua niihin (ja tuhlata hirveesti rahaa... öh...) Ja lisäks vielä otin pari mehuttelukuvaa - ai miten niin joku teema noissa mun neulomisissa? Siinä on ne kaikki kannustuspalkintolangat (punasta, viininpunasta ja ruskeeta Nallea) ja lisäks tuommosia aartehia, joita oon hamstrannu. Tammikuuta ootellessa! On se oikeesti tosi kiva tehdä joululahjoja muille, mutta silti nuo polttelee minuu... ymmärtänette :)

4 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Parempia sukanneulomisaikoja odotellessa... Mulla on kans lahjaneuleita työn alla. Toisaalta on kyllä mukava vain tehdä, en mä taida joka kuukausi uusia sukkia tarvitakaan.

Memmu kirjoitti...

Tosi nopeesti sait kirjat - itse odottelin niitä kuukausitolkulla. Sulla on kyllä kadehdittava itsehillintä, jos jaksat lukea tentteihin (huh, mikä määrä!) neulomatta ainuttakaan sukkaa :) Minä en ole vielä osannut päättää mitkä sukat aloittaisin ensin - joka selauskerralla uusi ihanuus alkaa poltella :O

Elli kirjoitti...

Loistava tapa palkita itsensä tenttisumassa. Oisinpa tajunnut saman opiskeluaikoina. :)
Sukkakirjat näyttää tosi houkuttelevilta.

Lotta kirjoitti...

nasti: Joo no tuskin mäkään tuun sukkia per kuukausi kutomaan, mutta ajatus on ilahduttava, eikö? :)

memmu: Mä tilasin nuo kirjat AdLibrikseltä, eli oli vähän kalliimmat, mutta tuli nopeemmin. Ja olihan ne vielä kympin halvemmat per kipale ku kirjakaupassa... Ja toisekseen, en mä voi ees tilata Amazonilta, kun ei mulla oo luottokorttia (paitsi lasten oma luottokortti Visa Electron).

elli: No ne on houkuttelevat! Liianki houkuttelevat, meinaa lipsua tenttiin luvuista sukkien selaamisen puolelle... ;)