perjantai 2. marraskuuta 2007

blogilistalle (kuvaton)

No niin, menin ja liityin blogilistalle... Tästä eteenpäin siis jatkuvaa tarkkailua, että kuinka suosittu, luettu ja yleisesti hått tääki blogi on x).

Ja lankeemusten sarjan ykkönenhän oli se kun tilasin eilen Adlibrikseltä Favorite Socksin ja Knitting Vintage Socksin... Nyt ei oo sitte tässä kuussa rahaa ees viikottaiseen suklaakiloon *krhm*, mutta en malta oottaa!! Ihania sukkia, Memmun blogin kuvat oli viimenen niitti. Viimeistään viikon päästä maanantaina pitäis olla perillä, jipii :).

5 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Vastavierailulla :)
Kysyit sitä strecth-langan neulottavuutta... minusta se on hyvä neuloa ja tuntui että tiimalasikantapäästäkin tuli kerrankin kaunis kun sai ne käännöksen tarpeeksi tiukalle. Mulla on itsellä tiukka käsiala niin neulepinnasta tuli napakka mutta silti joustava, just perfect.
Nappasin sinut muuten suosikkeihini :)

Memmu kirjoitti...

No niin, nyt sain sut klipsaistua seurantaan. Kiva, että sukkakuvat inspiroi - vai pitäiskö olla pahoillaan kun meni suklaarahat ;)

Anonyymi kirjoitti...

Blogilistan kautta heti tutkimassa uutta! Saisitko vielä RSS-syötteen toimimaan, niin saat minusta vakkarilukijan...

Anonyymi kirjoitti...

Rss-syöte ei sinänsä ole blogilistan lähettämää, vaan sinun blogisi. Eli pitäisi löytyä jostain bloggerin asetuksista - itse olen käyttänyt bloggeria vain satunnaisesti joissain tempauksissa, eli varsinaista tietoa ei ole, mutta googlaamalla löysin tällaisen apusivun: http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=42662

Markka kirjoitti...

Hyvä että liityit, nyt mä bongasin tämän blogin kanssa :)