lauantai 3. marraskuuta 2007

ensilumi ja ruskeaa pitsiä

Aika myllerrystä ollu mun pikku päälle viimenen vuorokausi, kun oon koittanu sumplia rss-syötteitä kuntoon (nyt mun ymmärryksen mukaan pitäis toimia - kai, nää on näitä henkimaailman asioita =)) ja selvittää, että mitä opintoja multa puuttuu että voisin saada meidän laitoksen harjottelutukea ja miten ne opinnot saisin kasaan... mitäänhän ei siis pitänyt puuttua. Ei _pitänyt_. Kai se nyt kuitenki selviää, ainakaan vielä ei seinä noussu ihan pystysuoraan vastaan.


Ensilumi sato tänään aamulla - tai ainaki eka lumi, mitä mä oon tänä vuonna nähny :). Ja eilen taas paisto hetken aikaa niin kirkkaasti aurinko, ettei oo pariin kuukauteen nähty. Ja poltti väritki tosta nuttukuvasta, mikä on näin marraskuussa aika hupaisaa minusta :). Itse nuttu valmistu jo kesällä - olin vaan unhottanu sen meidän vaatehuoneeseen.


Lankana oli ruskee Novita Tennessee, jota meni vähän päälle 300g. Malli oli siitä samasta Modasta (3/2006), josta otin kaavat siili ihmemaassa -mekkoseen. Koukkukokoa en valitettavasti muista, mutta sen muistan että jouduin säätämään kokoa ja silmukkamäärää moneen otteeseen. Ja lopulta hermostuin enkä jaksanu enää purkaa, vaan jätin takakappaleen reunaan ihmeellisen, muodottoman pienen lirpukkeen, joka jäi sitte sisäpuolelle ku kokosin jakkua - jatkoin siis kappaletta kapeampana. Jotenki joudun aina käyttämään kaikki mun kikka kolmoset, kun koitan virkata jotain :D.

Nappi oli minusta täydellinen tähän :). Pyöree, puinen ja ihanan elävän olonen, ja kirpparilta (Jyväskylän Fidan aarrelaarista).

7 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Nätti nuttu!

mirzu kirjoitti...

Tuttu tunne, että joutuu kaikkea virkkaamista säätää.. :D Sen takia mä en paljoa virkkaakaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kiitos rss toimii! Ja jotain tollaista virkattua pientä olen tässä just suunnitellut, mutta kun ohjeessa ei ole just minun kokoani.... Sovellan, taas.

Elli kirjoitti...

Ihana uusi blogituttavuus!
Tosi sievä nuttu. Mie en osaa virkata ja kadehdin kaikkia tuon taidon omaavia. :)

Ultimecia kirjoitti...

Todella kivan näköinen! Montakohan kertaa olen itsekin melkein aloittanut tuollaisen virkkaamista, kun vaan saisi aikaiseksi... erityisen kiva tuo on pitkähihaisen päällä, harmittaa kun lehdissä kuvataan aina topin kanssa eikä mallista ja kuviosta saa kunnolla selvää.

Lotta kirjoitti...

Heh, kiitosta vaan :). Niin sehän todella oli kohtalaista säätämistä, joten voisin rohkasta kaikkia, että senku koitatte vaan, näköjään ihan fiiliksellä, approksimoimallaki saa käyttökelposta jälkeä aikaan =)

zakkalife kirjoitti...

your vest looks great!

thanks for stopping by my blog

jessica