lauantai 8. marraskuuta 2008

Viikon villatakki (& kumpp.)

Oikeastaan kyseessä ei ole viikon villatakki vaan yheksän päivän villatakki, mutta yhtä kaikki nyt rikotaan ennätyksiä:

cardigan of the week 002

Short-Sleeved Cardigan with Ribbing, Fitted Knitsistä. Aloitettu 30.10. (kun kuulin etten päässy CIMOn harjotteluun - ei oo juu mun syksy tämä), viimeistelty eilen. Se on aika ihana. Vaikkakaan ei niin short-sleeved, kun tuntu aivan hullulta tehdä kutosen puikoilla neulottavaan villatakkiin lyhyitä hihoja. On ne nyt kuitenki tuommoset vajaat ja omahyväinen mielipiteeni on, että ovat nätimmätki noin.

cardigan of the week 008

Jätin myös hihoista kavennukset kokonaan pois, koska käsivarteni ovat, no, muhkeat. Ja helmaa levensin, koska lantioni on myös, miten muuten sen sanois, muhkea :).

cardigan of the week 007

Isoveli ei käyttäytyny ihan yhtä nätisti tällä kertaa kun Starskyn kanssa, pientä karkeutta on havattavissa, mutta silti se on hiipiny takavasemmalta yheks mun lempparilangoista. Hirmu kiva saada välillä jotain nopeesti valmiiks! Jos keksisin jostain kivoja ohjeita, tekisin jotain vielä vihreestä ja vaaleenpunasestaki Isoveljestä. Tämä nielas 453g, mikä tarkottaa sitä, että tällä kertaa Novitan kerät oli vaan pikkusen vajaita. Iloinen yllätys :). Puikkoina oli 5,5 ja 6 mm:n pyöröt ja sukkapuikot - jouduin ostamaan tätä projektia varten puikkoja (ne sukkikset), vaikka aattelin, ettei sellanen ikinä voi olla mahdollista.

mario beret

Ja sitten sain eilen vielä innostuksen puuskassani tehtyä myös tuommosen päänlämmittimen. Vielä odottaa MarioMyssy koristeita ja oikeeta huivia kaverikseen. Ostin eilen KappAhlista (tai Kappahaalista, kuten ystäväni sitä nimittää) muovihuivin näin ensi hätään, mutta Muir on suunnitteilla sitten talvemmalla. Ja ei, en itke tossa kuvassa, ei vaan huvita enää enempää esitellä sairasta naamaa, palataan siihen sitte ku olen kokonaan terve, häikäisevä itseni ;).

15 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi kaunis villatakki niin malliltaan kuin väriltäänkin:)

WeirdRockStar kirjoitti...

Madamella on sitten vitos- vaihde päällä!
Ihana keltainen ja kaunis malli.

Maartsi kirjoitti...

Hurja vauhti ja upea lopputulos! Langat ovat kuin jauhot. Niissä voi olla vähän vettä mukana punnitusvaiheessa, jolloin kerä/pussi painaa veden haihduttua ilmoitettua vähemmän. En tosin tiedä, miksei tavaraa voi kuivata kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis villatakki :) Wau, sie oot kyllä ollut tosi ahkera neuloja!

Kristiina kirjoitti...

Kaunis neuletakki! Ja tosi nopeasti vielä valmistuikin. :)

Minna kirjoitti...

Vähänkö oot nopee! Hieno lopputulos. Kivaa vintage-henkeä. Pahus, kun tuota keltaista Isoveljeä näkyy niin paljon kaikissa blogeissa. Tässähän joutuu kohta itsekin Isoveli-ostoksille (entarvilisäälankaa, entarvilisäälankaa)...

Anonyymi kirjoitti...

Tuo väri!! Ja malli! Ihanat! Miten voit olla noin nopea, kysyy hän, joka aloittaa mielellään, mutta kyllästyy nopeasti...

Anonyymi kirjoitti...

Ja kyllä, kiitos reippaan enterin painelun, tuo äskeinen salaperäinen "m" olen minä... :)

Jaana kirjoitti...

vau, Lotta on liekeissä. Valmista tulee ihan hulluna. Kaunis takki, väristä en enää hehkutakaan enempää ;)

Samma kirjoitti...

Sä oot ihan huippu!
Tosi kaunis takki, ja mustakin hihat on just hyvät noin.
Tääkin alotti MarioMyssyn, mutta lanka meni ja loppu kesken, joten purin sen. Nyt pitäs keksiä joku toinen hattumalli Mambolle, johon piisais 1 kerä...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis villatakki, vaikka mulle oudon värinen. Sulle on jotain blogissani, käypäs kurkkaamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis takki!

t. Johannah

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kaunis ja väri on tosi herkku!

Unknown kirjoitti...

No oot kyllä tosi nopee! *taputtaa käsiään* Ja malli on nätti. Hyvä Lotta! :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Hieno :) Ja hirmuisella vauhdilla valmistui.
Elli