torstai 6. marraskuuta 2008

Hammassärkyyn auttaa Hattara (sekä muu sokeri)

Hartaiden harrastuksien taloudessa podetaan parhaillaan varsin mielenkiintosta tautia, jonka aiheuttamat oireet on kuume sekä jatkuva niska-, hartia-, pään- ja hammassärky. Särkee nimeomaan hampaita, ei juuria tai ikeniä niinku sillon, jos on reikä hampaassa. Ja mielialat on kyllä tasan sen mukaset.

autumnal feeling 015

Tunteakseni saaneeni jotain aikaseks päätin blogata nämä tekeleet. Mulla oli jo suunnitelmissa antaa huivi kaverille ja pipo äidille, mutta enpä tiiä. Tuntuivatten mukavan pehmeiltä ja lämpimiltä päällä. Ei niitä voi tällä kylmänsietokyvyllä käyttää ulkona ennen ku taas huhtikuussa, mutta oispa taas yks huivi vaatehuoneessa odottamassa... tai sitten ei. Jouluna se varmaan selviää, kuin kävi :).

autumnal feeling 017

Tässä vielä huivin-Hattara Miähen lempihuonekalun päälle heitettynä. Jos mä suhtaudunki hartaudella käsitöihini, niin Miähen peliharrastus ja tuo tuoli on kyllä Suurta Rakkautta. Nimesinki mielessäni Toiseksnaiseks tuon möhkön. Mutta mikäs siinä kun toinen on niin onnellinen... Huivi on siis taas Simpukkashaali Stitch 'n Bitch Koukussa -kirjasta. 195g Anttilan Minniä ja 5,5 mm koukku. Pipossa taasen koukku kooltaan x ja 34g samaa lankaa. Sainpas pois varastoista pölyttymästä :).

Silmukkamerkkejäki oon taas tehny läjän, tässä hienoimmat:

autumnal feeling 010

autumnal feeling 001

Ja vielä viimesenä sokerina pohjalla jotakin, mitä Miäs suunnattomassa ihanuudessaan toi mukanaan Jyväskylästä:

autumnal feeling 013

nämä tilattiin

autumnal feeling 012

ja näistä saatettiin antaa pienoinen vinkki ja ehkä värinumerokin. En saanu hitto vieköön itteäni millään lämpimäks tiistai-iltana ku kuumeilu alko ja alpakka lienee yks maailman lämpimimmistä kuiduista... perustelu kelpas Miähelle, joten pitäis kelvata ihan jokaselle. Jopa mulle. Näen tuossa huivin, jossa ei palele ei sitten millään pakkasilla. Ja aika paljon rakkautta myös.

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Jos se on mies joka on kipeä niin voiko ostaa Alpaccaa itselleen lohdutaakseen sitä? ;D

...voisi tää jollain oudolla logiikalla toimiakin.

Paranemisia ja söpö duo!

Kate kirjoitti...

No jopas näytti hyvältä tuo huivi. Mun vaatekaapissa olisi juurikin tuollaiselle tilaa...

heidi kirjoitti...

Pikaista paranemista! Silmukamerkit ovat vallan upeita.

Unknown kirjoitti...

Hieno oli huivi ja kauniit silmukkamerkit. toivottavasti paranette molemmat pian ja pääsette sitten meille käymään.

Lotta kirjoitti...

Terhi: jos mies on kipeä, niin sitten menee kyllä koko aika hoivaamiseen ja hyssyttelyyn, ei siinä jää aikaa millekään lankaostoksille ;)

Kate: pistetäänkö sut siis jonoon, jos ei mee mulle eikä kaverille? ;) Voin kyllä suositella malliaki, se on nopee ja helppo ja toimii kaikista parhaiten just ihanimpien ja pehmeimpien lankojen kanssa.

Heidi: kiitos toivotteluista! Vaikka marttyyri minussa varmaan antoki liianki synkän kuvan... Ja kiitos kehuista myös :).

Minna: juu kyllä me tästä, harmi vaan ku jäi nyt reissu väliin... uutenavuotena sitte viimestään nähdään, toivottavasti jo aiemmin.