keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Elämäni teet

Sain Milliiniltä hyvin edulliseen hintaan t-kirjaimen. Tällä siis on tarkotus kuvata mun elämää noin niinkun summa summarum, katotaan miten onnistuu.

1) T***. Miäs olkoon edelleen Miäs, mutta paljastettakoon nyt, että sen nimi alkaa teellä. Mulla on ihana mies, maailman ihanin.

scarf in the making 002

Kuvanki uskallan laittaa kun ei sitä varmaan tosta kulmasta ja tolla ilmeellä tunnista ees oma äiti :D.

2) Tee :). Ainoa rakastamani herkku, jota voi nauttia mielin määrin saamatta huonoa omaatuntoa (tai huonoa oloa). Sämpläilen aina kaikkia mielenkiintosia uusia teelaatuja, vaikka aika paljon rajottaaki se, että oon allerginen sitrushedelmille.


3) Tampere. Oon onnellinen siitä, että me asutaan Tampereella. Tää on mun lempparikaupunki.

4) Taivas. Toivon mukaan päämääränä. Ja kyllä kai onki, mä oon ihan hyvis.5) Tekstiilityöt. Sainpa jotenki ujutettua käsityöt mukaan, vaikka aika tuskan takana oliki :D. Mikshän teellä alkaa niin paljon kaikkia hirveitä sanoja, niinku tuska ja tapaturma? No mutta tekstiilityöt on siitä hyvä sana, että se kattaa enemmän ku pelkkä neulominen. Koska tykkään monesta eri laadusta käsitöitä.

tekstiilitöitä

6) Taide. Tykkään käydä taidenäyttelyissä. Nyt on suunnitelmissa katsastaa ainaki Sara Hildénin taidemuseon Martti Aiha -näyttely ja lisäks huomasin, etten oo vielä koskaan käyny Muumilaaksossa. Tän vuoden Vuoden nuori taiteilija -näyttely on upein näyttely, jonka oon nähny. Kannattaa käydä kattomassa, jos se tulee kohdalle.

7) Taru sormusten herrasta :). Ja muut leffat ja sarjat, kaikista mieluisimpina sellaset, jossa on jotain hienoja supersankareita tai örkkimörkkejä tai vaihtoehtosesti upee puvustus ja epookkipukuja. Oon siis myös lukenu Tarun (ja Hobitin ja Silmarillionin ja Keskeneräisten tarujen kirjan), mutta kirjoja en kuitenkaan rakasta samalla intensiteetillä ku leffoja :). Ostan meille vaan hyviä leffoja ja sarjoja ja aina alesta ja katon kaikki vähintään kymmenen kertaa - hyvä leffa kestää sen. Tällä korvaan teeveen kattelun, dvd:t sopii mulle paljon paremmin.8) Tunnollisuus. Oon äärimmäisen tunnollinen. Ainoo tuntemani vielä tunnollisempi ihminen on mun vanhempi isoveli.

9) Temperamentti. Sen kuulee aina ku mä tuiskahdan. Puhun muuten aika hiljaa ja pehmeesti, mutta ku kiukustun niin kyllä ääntä lähtee.

10) Tyyli. Tykkään vaatteista ja mietin jonkun verran mun tyyliä. Paitsi esim. eilen, kun kävin lähikaupassa Miähen verkkareissa, lenkkareissa, huppareissa, lyhyessä ruskeessa villakangastakissa, isossa pipossa ja huivissa, pieni punanen käsilaukku olalla :D. Piti oikeen nauraa ku näki ittensä peilistä.

tyylitaju

Det var det! Aika vaikeeta. Multa saa ostaa kirjaimia, jos haluu jatkaa tätä omassa blogissaan.

12 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Olipa kiva t-lista. :) Haluaisin ostaa vokaalin, kiitos! Ja konsonantti käy yhtä hyvin, ihan sama kunhan ei mee rosvosektorille. :D

Terhi kirjoitti...

Kiva lukea että sait aivan eri asiat irti teestä kuin minä. Ja vielä kuvititkin. Teki mieli ostaa uusi kirjain mutta jätetään se väliin. Ja jatketaan tenttiin lukemista. Kun sekin alkaa teellä.

Hansu kirjoitti...

Kiva postaus! Mietin just Anttilassa, että kehtaisinko apinoida sua ja ostaa Isoveliä siihen yhteen neuleeseen Fitted Knitsistä! Pitäis saada edullisesti...Ei mitään sikakallista lankaa, mutta ei muoviakaan. Niih, taidan ostaa kirjaimen. Juu, kyllä mä ostan.

Unknown kirjoitti...

Mulle myös, T-juttusi oli niin lystikäs, vokaalin lisäksi konsonanttikin kiinnostaa : ))

Pirre kirjoitti...

Hyvä juttu oli kuvineen kaikkineen!

Laura Proust kirjoitti...

Vakuutan, että teesaralla et menetä mitään, vaikka olet allerginen sitrushedelmille. (Olen oikeastaan vähän kateellinen: voit näppärästi laistaa myös useimmat suolaiset ruoat, joihin on ujutettu hedelmiä.)

Mamselli Hoo kirjoitti...

Hilpeä postaus! Hmm, teesaralla joudut siis hylkimään klassista sitruunaviipale teessä -yhdistelmää... Itseki kyllä suosin enemmän brittiläistä maito+sokeri-komboa teen, tuon elämän eliksiirin kanssa. :)

Jos kirjaimia on vielä myynnissä, voisin jonottaa omaani!

Maartsi kirjoitti...

Katsoin ensivilkaisulla, mitä ihmettä oikein noidut kun oli noita tähtiä :D. Minunkin miehen nimi alkaa t:llä ja jos nuo tähdet ovat puuttuvat kirjaimet, niin saattaisivat olla kaimat.

Minäkin ilmoittaudun kirjainjonoon. :)

Maartsi kirjoitti...

K on hyvä kirjain :). Heti tuli pari mieleen. Laitoin muuten sinulle s-postia Taneen ilmoittamaasi Gmail-osoitteeseen.

särmä kirjoitti...

Tää vois kans ottaa jonkun kirjaimen vastaan, kun pukinpaja verottaa vähän tota bloginpäivitystahtia..

milliini kirjoitti...

Kivoja teitä! Heh, minunkin Mies alkaa T-kirjaimella...

.k kirjoitti...

Oiskos sulla niitä kirjaimia vielä? Mulla on tylsää :)