torstai 27. marraskuuta 2008

On sormia, on varpaita

Melko helppo joululahjavinkki kaikille miehenmielisille: sukat tai lapaset, jossa on eriskummallinen määrä paikkoja varpailla/sormilla täytettäväks. Uppos ainaki meillä niinku häkä tämmösessä ihan-muuten-vaan-lahjassa.

penguin hands 001

Näistä tykkään kyllä itekki :). Sovitutin Miähellä noin viis kertaa taajemmin ku normaalisti kun ne vaan näytti niin hassuilta. Nallea meni 60g, puikkoina kolmoset. Malli mittatilaustyönä (à la Lotta) ja on niitä kyllä käytettyki, niin paljon että pientä nuhjaantumista on jo näkyvissä (vaikkakin oikeessa lapasessa näkyvä tupsu on seurausta ihan vaan laiskasta päättelystä...)

toe socks 004

Ja sitten joululahja numero N. Toivon ja uskon, että on saajan mieleen, vaikka Online Supersocke raidottuki vähän hölmösti. Mutta se nyt on vaan tekijän subjektiivinen mielipide. Malli on Sanna Vatasen Hyvän olon neuleista ja lankaa meni 54g, joten niillä lankamääräsuosituksilla voi varmaan heittää vesilintua tän mallin kohdalla. Tein nimittäin isoimpaan kokoon vielä vähän lisäyksiä sinne sun tänne kun käsiala on mitä on ja jalan koko lahjan saajalla on kanootti :).

Ja sitte takasin pajalle... onneks hyllyssä riittää dvd:itä ja eilen tuli ostettua suklaajäätelöäki :).

10 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Tosi hauskoja!

Markka kirjoitti...

Meillä on kanssa toivottu moisia...käsiasioita.
Sun pitää varmaan kirjottaa ohje nyt kansalle! Enhän mä nyt osaa päästäni tollasia tehdä.

Hansu kirjoitti...

Hauskoja, mutta mulla itellä ei toimivia. Pitää saada kaikki sormet käyttöön, miehille toki ehkä hyvät :)
Sait tunnustuksen blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

Noni. Oon käyny silloin tällöin lueskelemassa sun kuulumisia täältä, mutta eiköhän meidän pitäis tavata. Hävettävän kauan viime tapaamisesta (kesällä?). Joko sä tuut teelle tänne Pyynikintorille tai mä busseilen Hervantaan. Nih.

Juttasi

WeirdRockStar kirjoitti...

Katsoin "sormikasmeetslapanen" kuvaasi ja ensimmäinen asia mikä tuli mieleen oli...
WE COME IN PEACE
Hervottomia!

Anonyymi kirjoitti...

Nää oli hauskoja!!! Tuijottelin kuvia pari päivää, kunnes tajusin, kenelle tuollaiset pitää tehdä, Jos ei jouluksi, niin synttäriksi sitten. Kiitos ideasta!

Lellu kirjoitti...

Olipas hauskat sormikaslapaset ja sukat! Vieläkö sulta löytyisi kirjaimia..? Oli niin mukvan oloinen postaus sulla, että voisi itsekin koittaa. :)

Lellu kirjoitti...

Kiitos, eiköhän siitä jotakin irtoa. :D

Liisa kirjoitti...

Joo! Siis tilanne on niin paha et suunnittelin osallistuvani helmikoruviikonloppuun, ja se on sit varmaan sitä kuuluisaa menoa? Mut toivotaan et myöhästyn ja ne on jo täynnä. :D

Lotta kirjoitti...

No niin, ja vastaillaan niihin kommentteihinki joskus...

Markka - voin yrittää raapustella ohjetta kasaan, mutta mun ohjeet on yleensä vähän semmosia nätisti sanottuna kummallisia :).

Hansulle kiitos, ja täytyyki nyt heti pistää eteenpäin toi tunnustus kun taas muistan...

Weirdrockstar, juurikin se ajatus näissä oli taustalla :).

Liisa, mikämikä helmikurssi? Tai ehkä parempi, että en tiiä...

Ja Samma, mamselli hoo ja Lellu, kiitos kiitos :).