tiistai 18. maaliskuuta 2008

Salamarakkautta

Tän kirjotuksen otsikoks piti tulla, että "Voiko villapaitaa rakastaa?"


Kyllä voi! Tai ainakin villapaitaan voi olla syvästi kiintynyt :). Itse asiassa jos pitäis mennä jonkun neuleen kanssa naimisiin (ai miten niin kaukaa haettua =)) niin valitsisin tän puolisokseni myötä- ja vastamäkeen. Alku oli lupaava: ulkoiselta olemukseltaan ja koostumukseltaan täydellistä lankaa. Kohtaamispaikkana Radiokirppis, paikka johon olennaisesti liittyy taipumukseni viherpiiperrykseen ja maailmanparannukseen. Ohjeeksi nousi Salina, tuo neule, joka Outin blogissa esiteltynä kirvoitti hyvin tuoreessa neuleblogien lukijassa ajatuksen: "Ai voiko NOINKI hienoja neuleita olla olemassa!". Lähemmän tuttavuuden tekeminen sujui kuin tanssi: ohjeessa ei virheen virhettä, lanka tuntu täydelliseltä neuloessa, väri miellytti silmää koko ajan vaan enemmän. Jopa tiheys täsmäsi täysin, mitä ei oo sattunu ikinä ennen. Viimeset vaiheet ennen ikuisen käyttäjyyssopimuksen solmimista eteni vakaasti: valittiin maailman parhaan tuoksunen huuhteluaine, pingotettiin hartaudella, saumattiin ei-ihan-niin-taitavasti, tehtiin viimeistelyt omalle kropalle passaavaksi ja löydettiin aarrelaatikosta aivan täydelliset napit. Kyllä tää kuulkaa on rakkautta.


Kamera tuli vissiin kuitenki mustasukkaseks, koskapa alko vilkuttaa akkua heti kun kuvaussessio alotettiin :). Tarkotus oli kuvata tää kuningattarien tekele (anteeks nyt omakehuni, mutta mun tekemien neuleiden sarjassa tää on kirkas ykkönen) kaikista mahdollisista kuvakulmista, läheltä ja kaukaa, mutta näihin on nyt tyytyminen. Hovikuvaaja alkaa nimittäin osottaa kyllästymisen merkkejä, voitteko kuvitella :o. Ei kuitenkaan enää pyydellä enempää anteeks, jos ei tällaset salamana otetut kuvat kerro täyttä totuutta, niin tulkaa kynnellekykenevät huomenna Tampereen neuletapaamiseen :). Paita on varmana päällä, niinku varmaan koko tän viikon.


Salina, Vintage Knits
Suupohjan Kehruutehtaan Harmonella, 316g, 100g=320m
3,5 ja 4mm suorat puikot
neljä (muovi)helmiäisnappia

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

On kaunis on! Varmasti rakkautta!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis villapaita! Ihana väri! Ja vielä yksityiskohdat helmineuletta, aah! Toivon teille monia onnellisia yhteisiä vuosia :D!

Terhi kirjoitti...

Ihana paita! Taputa itseäsi olalle, hyvin onnistuit! =)

WeirdRockStar kirjoitti...

Huikea neulepaita!

janna kirjoitti...

Hieno oli!