maanantai 3. maaliskuuta 2008

Pientä ja sievää

Teinpä minäki Jatan Mariomyssyn. Kiva malli, meni just sopivasti (91g) lankaa, on kiva kun on tommonen iso. Mutta lanka sen sijaan... en tykkää. En yhtään. Siinä on ihan kivoja värejä, mutta sitä oli todella tahmeeta neuloa ja käsiala on sen mukasta. Virkkaus suju erinomasesti ku tein aiemmin toffelit Miähelle, mutta en usko koskaan hankkivani tota lisää. Vyötteen suosituksen mukaset puikot vois tietysti auttaa - Novita suosittelee kasia, jotka mun käsialalla pitäis varmaan vaihtaa yseiks, eikä viitosiks... =)


Ja oh, behold: onnistunu kuva musta! Ehkä ensimmäinen laatuaan :D. Täytynee siis jatkossa vääntää ittensä aina puoliprofiiliin ku näkyvissä on kamera =).


Ja tässä syy sille, miks aion ehdottomasti jatkaa ajastimella ja jalustalla kuvaamista :). Jos yks kuva jaksaa hymyilyttää vielä kolmannellaki katsomiskerralla, niin jotain meni oikein. Miten se voiki olla niin vaikeeta arvioida sitä kymmentä sekuntia ja pitää sama asento? Muttasiisasiaan, lankana Novitan Mambo, menekki 91g, puikot 5. Huivi on vanha, valmistunu viime heinäkuussa, mutta lojunu käyttämättömänä kun pipo ja lapaset puuttuu setistä. Lankana kuitenki Nalle Colori, menekki 169g, koko n. 23x160cm. Mallineuleessa on aina pari kerrosta ainaoikeaa, pari kerrosta sileetä, reikärivi (langankierto, 2 o yht), pari kerrosta sileetä, pari kerrosta ainaoikeaa jne. Toimii musta hyvin tollasen kohtalaisen lätäköityvänki pätkävärjätyn langan kanssa, tarvii pistää muistiin.

Ja vielä poikkeuksellisesti keskeneräsen työn esittely, kun nää vaan oli ehkä sulosinta, mitä ikinä oon tehny:


Infant's Fancy Silk Sock Knitting Vintage Socks -kirjasta. Ihana malli, ihana lanka ja ihana väri. Ainoot jännitysmomentit on, että a) mahtuuko nämä nyt jo 8-kuukautiselle Elsille ja b) pysyykö taaperorukka pystyssä näillä kun harjottelee kävelyä. Oh well, ei se tyttö varmaan oo ainoa lapsi maailmassa, jos nää ei passaa. Ehkä ihanin kylläki :).

Ja niin, haamupäivitykset jatkuu, vaikka mulla on vahtauksessa rss-syötteet. Pahoittelen, mutta tämä on nyt mun taitojeni yläpuolella.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpö myssy :)

Muistithan laittaa sen rss-syötteen siellä blogilistan asetuksissa seurattava tiedosto kohtaan? Tulipa vain mieleen, kun itse olen tehnyt ainakin kertaalleen sen mokan, että olen lisännyt rss-syötteen rss-syötteen osoite kohtaan, mutta unohtanut laittaa sen tuohon seurattava tiedosto kohtaan.

Heh, jotenkin minusta tuntuu, että tuosta edellisestä tekstinpätkästä ei ota kukaan selvää.

Jatta kirjoitti...

Kiva :D Mambo ei kyllä ole minunkaan lempilankoja, jotenki tahmeaa.

Bloggerin uumenissa on joku sellainen kohta jossa kysellään kommenttien seuraamisesta. Mä veikkaan että sulla on siellä merkki väärässä kohdassa, ei blogilistalla, ja silloin aina kun joku kommentoi niin sun blogisi näyttää päivittyneen.

P.S Napit on valmiit, kaikki ne kaks, iso ja pieni ;)

Elli kirjoitti...

Tein nuo sukat suunnilleen ohjeen mukaan, ja mahtuivat 1-vuotiaan kummipojan jalkaan. Varmasti mahtuvat myös 8 kuukauden ikäiselle.

Jatta kirjoitti...

Moikkelis! Tapaaminen on vasta huomenna, ei tänään. Pääsisitkö sit kuiteski, olis tosiaan kiva nähdä :D

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kokeilla Mamboa ensimmäistä kertaa miehen Mariomyssyyn, mut se on kyllä kaamean karheaa kaupassa hiplattuna. Pehmeneeköhän edes pesussa?