maanantai 31. maaliskuuta 2008

Murheenkryynisukat (PS oranssi)


No ei nää nyt niin murheenkryynit loppujen lopuks ollu, pari juttua vaan, joiden takia neulonnan aikana nimesin sukat mielessäni murheenkryyneiks. Onko kellään muulla ollu vaikeuksia käsittää, miten Favorite Socksin Go With the Flow -sukkiin saa jalkapöydän pitsikuvioiden reunoille molemmille puolille kaks nurjaa silmukkaa? En saanu päätäni käärittyä ohjeiden ympärille sen vertaa että oisin tajunnu (ajoissa). Ois kai pitäny alottaa varren kuvio siitä nurjien silmukoiden jälkeen eikä niistä nurjista silmukoista... tai sitten neuloa kantalappua varten ekalta puikolta 12s ja viimeseltä puikolta 16s.


Käsialaani en myöskään ollu hirveen tyytyväinen, varsinkin eka oikea silmukka niiden kahden nurjan jälkeen venyy rumasti. Mites se korjattiinkaan, neulomalla kiertäen oikein? Huomasin tän(kin) seikan vasta kun olin ekassa sukassa aika pitkällä enkä jaksanu lähtee purkamaan enkä varsinkaan viittiny muuttaa tyyliä kesken kaiken. Tai sitten saattaa olla kyseessä Flotte Socken epätasasuus, olin erottavinani ihan noin silmämääräsesti, että sen paksuus vaihtelis. Kakkosen puikot ois varmaan auttanu asiaa, siispä neulon tulevat Flotte-sukkaseni kaksmillisillä.


Mutta kyllä ne kuvissa näyttää ihan hyviltä :). Ja saanen sanoa: ihanaihanaihana kun on illalla jo tosi pitkään valosaa! Rellanan Flotte Socke, 55g, puikot 2,5 mm ja ohje Favorite Socksista, varressa 10 mallikerran toistoa. En tekis uudelleen, ellen löydä tapaa välttää ekojen oikeiden silmukoiden venyminen, mutta oppia ikä kaikki :).

6 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Hyviltä näyttävät silti!

Yhdyn ihanaihanaihana-huutoon! Valoisat illat antavat niin valtavasti energiaa ja hyvää mieltä että!

joko kirjoitti...

ihanan pirteät sukat!

valoisat illat ja aurinko :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ku käväsit! Korallinpunainen on cool

Lellu kirjoitti...

Kauniit sukat. :)

TiinaR kirjoitti...

Kauniit sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli sama ongelma reunasilmukkojen suhteen, ja luulen, että ohjeessa on vaan virhe. (tai siis, aika ikävä juttu, eikä mikään 'vaan'). Neuloin 2mm puikoilla, lankana Onlinie, ja huomasin myös, että se sama silmukka venyi aina, mutta ei se lopputuloksessa haitannut mua.

Kaunis väri tuo, ja lähellä alkuperäistä. Minä käytin lohenpunaista.

-Filemona