torstai 10. huhtikuuta 2008

Näitä vaan tulee jostain!


Nyt kaikki tamperelaiset hus hus Radiokirppikselle, siellä oli paljon noita kolmen euron lankapusseja (koju 20), sähkönsinistä mohairia (siellä perimmäisessä nurkassa huonekalujen lähellä) ja virkkuukoukkuja (kassan lähellä). Menkää pian ennen ku käyn ostamassa ne kaikki :p. En vaan voinu millään vastustaa, taaskaan, voi muna.

p.s. sori kaikki ei-tamperelaiset kun turhaan kiusaan halvoilla langoilla =)
p.p.s. valmiita neuleita sitte ku lievähkö neuleplääh ja startitis on selätetty

6 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Jeeeee, kiitos vinkistä, tää lähtee sinne het kun vaan töistä kehtaa! :D

Jatta kirjoitti...

Hii, Vilma löysi mullekkin jotain ;) Kiitos vinkistä! Ja apua, "voi muna" :D :D :D

Anna kirjoitti...

kivan näköiset sivut sulla. mä en ole koskaan opetellut kunnolla kutomaan ja virkkaammaan. arvaa harmittaako. mutta kai sen taidon voi vanhemmitenkin oppia? :)

Lotta kirjoitti...

Juu olkaat hyvät vaan ja onneks olkoon Vilma siitä löydöstä, jonka minä puusilmä missasin... =)

Ja Ellen, kiitos, ja ilman muuta voi! :) Noista Stitch 'n Bitcheistä (Neulojan käsikirja ja Virkkaajan käsikirja) moni on innostunu virkkaamaan ja neulomaan, niissä on selvennetty tekniikkaa ja helppoja kivoja projekteja. Löytyy varmaan sunki kotikaupungin kirjastoista ja kirjakaupoista. Kannustan vahvasti kokeilemaan, paitsi että pakko varottaa että kyllähän siitä tulee lievä addiktio =).

Vilma kirjoitti...

No mä ihmettelinkin siellä kirppiksellä, että miten sä et ollu ostanut enempää niitä Karoliinoja. Mä kato muistin vain hämärästi tuon kuvan, ja kun niissä Karoliina-kerissä oli samoja värejä kuin noissa sun ostamissasi niin muistin ne samoiksi.

Karoliinat oli tosiaan siellä peränurkassa huonekalujen vieressä. Samassa pöydässä oli toinenkin laatikollinen lankoja, mutta ne oli sekalaisia eikä Karoliinojen rinnalla kovin kiinnostavia. Ja siellä pöydässä 20 oli tosiaan mohairia tarjolla, vaan ei enää shkönsinistä.

Sitten muuten oli suomenlampaan villalankaa siellä ekassa nurkassa (kassalta se reunimmainen eka rivi); harmaata ja tummanruskeaa, oisko ollut 6,5 e/500g. Että kyllä sinne mun jälkeeni vielä jotain jäi, vaikka mä ahneena putsasinkin kaikki finlaysonilaiset. :)

Ai niin, ihanaa että joku muukin sanoo "voi muna"! :D :D :D Toi hokema ei jostain syystä suostu poistumaan mun sanavarastosta. :D

Heidi kirjoitti...

Hei! Käypäs linkin kautta kurkkaamassa=)