sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Mekko, sinsessapaita ja Universumin Voimapääsukat

--------
edit: huoh, ja taas se Flickr-linkki. Tarviiko sitä ees laittaa näin erikseen?

--------

No nyt on jopa uusia tuotoksia valmiina :). Jätin röyhkeästi kummitytön synttärilahjapupun Koukussa-kirjasta myöhemmäks (no on ne synttäritki vasta kuukauden päästä) ja tein ensin tuon suunnitellun mekko mekkosen valmiiks.


Oho, näytänpä mahakkaalta. Sitä en suinkaan ole :). Pahoittelut myös kuvan laadusta.

Taakse jouduin laittamaan lopulta vaaleenpunasesta kumilangasta lenkit, kun olin hivenen liian täyteläinen mekkoseeni. Unohdin myös leikata takakappaleisiin päärmevaran. Toistuvasti.Miäs nimes mekkosen siili ihmemaassa -mekoks kun sovittelin sitä eteisen peilin ääressä. Älkää kysykö miksi, en tiedä :).


Mekkosen kanssa olin suunnitellu pitäväni viime viikolla valmistunutta Feminine Puff Sleeved Cardigania (tai sinsessapaitaa, kuten se taloudessamme tunnetaan), mutta enpäs tiiä. Korostuu jotenki tuo keskivartalo :). Sinsessapaita on kuitenki ehdoton lemppari, siitäkin huolimatta, että luin jotenki väärin sitä ohjetta ja sain hihoista neljä kertaa niin leveät, kun olis pitäny olla =). Noh, onpa oikeen erityisen muhkeat puhvihihat...Helmaan en tehny mallin mukasta pitsikuviota, vaan tavallista helmineuletta, jota oli kauluksessakin. Lankana oli kirpparilta löydetty viininpunanen villa-mohair-akryylisekotus, joka oli neuloessa ihanan pehmeetä, mutta joka jotenki mystisesti kuitenki kutittaa ku perinteinen pässinpökkimä. Menekki oli 300g, yks kerä vielä jäi. Lana Gatton FLOG on ilmeisesti kyseessä.


Vyötteen sedästä päätellen kyseessä on aito vuosikertavilla :).Ja yleisön edustajan pyynnöstä vielä jotain ainutlaatuista... Ompelin keittiössä tänään mekkostani, kun Miäs tuli sanomaan, että: "Sä et oo vielä kuvannu mun Universumin Voimapääsukkia!" Joten here goes... (kuvausjärjestelyt Miähen):Tilasin siis itelleni synttärilahjaks Vihreästä Vyyhdistä yllätyslankapaketin sukkalankaa. Olin nähny kuvia noista paketeista muiden blogeissa, ja todennu niiden olevan ihan hienoja. Tilasin, palvelu oli todella hyvää, paketti tuli, ja sisällä oli neljä kerää ihanaa sukkalankaa ja se yks. Maailman. Rumin. Lankakerä. Olin onneks luvannu Miähelle, että teen sitte silleki sukat jostain niistä langoista ja että se saa itte valita mistä, ja sitten kun asiaan palattiin, niin se halus juuri siitä karmeesta langasta ne sukkansa. Ristin ne neuloessani Maailmankaikkeussukiks, koska niistä oli selvästi tulossa maailmankaikkeuden rumimmat sukat. Ikinä. Ja Miähen suussa se on jotenki vääntyny Universumin Voimapääsukiks. Ja että se rakastaa niitä sukkiaan :D. Ihana mies.

Itse asiassa, kun nuo oli tuommonen menestys, niin mun melkeen pitäis tilata sieltä nyt joululahjaks itelleni samanlainen paketti... eikö? ;)

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mun mielestä toi Kantri on hirmuisen jotenkin pehmosta ja tuommoista, tuntuis ettei kutittais, ei ainakaan kutita sillei ko vähän sovittaa :)

Toivotaan että tää lähtis tästä nyt jatkumaan vähän vähemmällä pläähillä, mieli tekee tehdä muttakun mistään ei tuu mitään :D

Markka kirjoitti...

Hiiihihii :)
Te ootte hassuja.
Ihana mekko, ja aikamoiset sukat :D

Täällä on kivaa, en oo ennen muistaakseni käyny.
Nyt käyn varmasti koko ajan!