lauantai 27. lokakuuta 2007

... ja se neulesisältö...

Dang! Innostuin noista mun napeista niin, että unohdin ottaa kuvat kesällä valmistuneista huiveista :D.

Eli: Onerva. Linkistä avautuvan blogin sivupalkissa on linkki pdf-ohjeeseen. Lankana tässä on Novita Nalle Colori vaaleamman sinisenä (nythän värikartassa, sivun oikeassa reunassa melko alhaalla pdf-linkki, lienee tummempi sininen Colori), menekki noin 250g. Huivin koko on 155x65 cm, juuri sopiva kaulahuiviksi. Tää oli todella kiva tehdä, tosi kaunis mallikuvio ja kohtalaisen helppokin vielä :). Tykkään myös, että se levenee melko nopeesti alakärjestä ylöspäin, sopii hyvin kaulaan.



Tässä vielä vähän lähempää Onervan pintaa, vaikka särmän blogissa onkin parempia kuvia.



Toinen aikaansaannos on kapeahko ja pitkähkö (18x170cm) huivi Feather and Fan -kuviolla. Lankana on oranssi Novita Florica, jota meni hyvin tarkkaan 2 kerää - neuloin kunnes lanka loppui. Ois kyllä saanu olla kolmaskin kerä, oisin saanu vähän leveämmän huivin, tuota joutuu asettelemaan turhan paljon kaulaansa. Inspiraationa toimi Tricia Royalin vastaavat, mutta leveämmät huivit.



Ja vielä lähempää. Tuo on kyllä äärettömän kaunis pintakuvio ollakseen niin helppo.



Flickr.

Noin. Jos jotain vielä unohtu, niin saa kyllä odottaa vähintään huomiseen ;).

1 kommentti:

särmä kirjoitti...

Kivan näköisen Onervan olet saanut aikaiseksi:)

Minulla olisi kuitenkin sellainen pienenpieni pyyntö, että linkittäisit minuun mielummin nimimerkilläni särmä, kuin oikealla nimelläni, koska en sitä itsekään netissä käytä. Oikea nimeni on kyllä Onervan ohjeessa, mutta vain tekijänoikeudellisista syistä.