perjantai 26. lokakuuta 2007

Suomen nuorison Tux-huivi

Hoo, minä olin saanu kommentteja! Oh the joy! Pöhköä, kuinka paljon voi piristyä jostain niin pienestä... :) Tattista vaan.

Seuraava on mun kolmanneks pitkäikäsin UFO ikinä... Keksin tammikuussa, että mitä annan mun pienelle veljelle (kahdesta isoveljestä nuoremmalle) edellisenä jouluna joululahjaks (hyi häpeä), hankin langat, alotin kutomaan ja noin kolme viikkoa sitte sain sen valmiiks (hyi häpeä!). Seuraava joululahja on jotain muuta - ja asianosainen ei sitte ite kurki! Tuo oli hieno, ellei suorastaan mystinen tapa tehä kuviota, mutta mulle ihan hermojaraastava, kun joka kerroksella monta kertaa piti vilkasta ohjeeseen. En vaan oppinu, enkä nähny neuleesta itestään mitä pitäis tehdä. Kyseessä siis Ullan Linux-huivi, ilman Linux-tekstiä. Lankana grafiitinharmaa ja musta Novita Nalle, joita meni yhteensä noin 200g. Wool olis ollu pehmeempää kaulaa vasten, mutta siitä ei löytyny sopivia värejä.


HIENO Suomen nuoriso -poseeraus, koivut vaan puuttuu taustalta! Tarvi siis saada naama pois kuvasta :). Kuvio näkyy vähän, ja hivenen paremmin Flickrissä.

Se oli kolmas postaus, jossa oon esitelly neuleen, ja nyt oman aikomukseni mukaan alan tutustua siihen, miten tän voi liittää neuleblogirinkiin. Ei kai siinä ollu mitään aika- tai julkaisutaajuusrajotuksia? Tuskin pääsen ihan näin usein postaamaan jatkossa, kun en ole kotona päivänvalon aikaan ottamassa kuvia kun perjantaisin... Noh mutta jatkamme harjoituksia :).

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kiva huivi, itse asiassa paljon kivempi noin ilman sitä tekstiä!
Joo, kyllä vaan ne kommentit ilostuttaa kummasti!

heidi kirjoitti...

Kiitos visiitistäsi luonani! Yritin jo joskus aiemmin käydä täällä, mutta silloin blogisi oli salasanan takana.

Sulla on täälä tosi kivoja juttuja. Tykkäsin etenkin punaisesta huivista ja sen ympäristöstä eli talvipuutarhasta.

Lotta kirjoitti...

Tackar och bockar :). Teksti jäi tosiaan pois huivista, kun ekan puolikkaan tekemiseen oli menny se puolisen vuotta... Ja pidin tosiaan tätä vaan itteni luettavissa sen aikaa, kun säädin ulkoasun jotenkuten luettavaks. Pahoittelen salailua =).