perjantai 26. syyskuuta 2008

Lämpöterapiaa

Terapianeule valmistu ja voi pojat että virtaa hiki :). Jouduin hakemaan jäätelöä tasatakseni ruumiinlämpöni kuvaussession jälkeen, voi hitsi voi harmi...

some heat therapy 011

On pehmonen, on lämmin, on nätin värinen ja hirmu mukava päällä. Toisinaan sitä onnistuu. Jopa saumat onnistu, kerranki. Ei oo välttämättä kaikista imartelevin mun vartalolle, mutta ei sitä aina jaksa ajatella sellasta.

some heat therapy 006

Napitki on ihkut, raotin oikeen aarrenappien lootan kantta. Jostain kirpparilta nuo on oletettavasti löytyny, hairaan aina kiinni helmiäisnappeihin ku niitä jossain nään.

Kitten Mohair 187g, vitosen puikot ja malli 15 kevään 2008 Novitasta. Tein pienimmän koon silmukoilla ja pingotuksen jälkeen koko on L:n luokkaa - mutta pakko se oli pingottaa ku helma kupruili hassusti muuten. Ei haittaa, tämon oikeen jees.

2 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Onneks olkoon, ihana! Voin niin hyvin samaistua sun fiiliksiin ku just saattelin itse valmiiksi kaksi (2) elämäni ensimmäistä neuletakkia. Jotka kaikista hutiloinneista ja pikkuvirheistä ja mittakaavasotkuista huolimatta on mulle just mahtavat, oon ihan ylpee.

Nuttu kirjoitti...

Helmiäisnappien perässä kannattaa muuten matkailla Pariisiin. Kaupunki on niitä pullollaan, kaiken värisinä!