keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Pinkkiä pitsiä, punaista pitsiä

Oli ehkä nopein työni ikinä:

Kuuran kosketus socks

Kuuran kosketus -sukat
Novita Nalle, 77g, 3 mm metallipuikot (joista oli kärjistä pinnote kulunu, argh!)
En tiiä johtuko tiimalasikantapäästä vai mistä, mutta nuo vaan sujahti puikoilta valmiiks. Jos joku tuttu tykkäis tuommosista joululahjaks, hihkaskoon. Tai muuten vaan lahjaks, ei nyt ruveta turhaan säännöstelemään. Minä ainaki tykkään.

Flower Basket Shawl

Ja Flower Basket Shawlki ehti valmiiks asti. Piano sai toimia kuvausalustana kun Miäs oli jossain karussa (mokomaki hunsvotti) ja käsivaralla sihtaamalla sai vaan seuraavanlaista materiaalia aikaan:

FBS, the wrong side up :)

On muuten väärinpäinki tossa kuvassa :). Mutta näkyy siitä se mikä pitiki, eli kaulaan juuri passeli koko. Ohut Pirkkalanka 93g, 4,5 mm pitsi-Addit (rakastan niitä puikkoja vieläki, se on tosi rakkautta se). Upper Flower Baskettia on toistettu 10 kertaa, mikä oli aivan oikea valinta, ei ois enää yhettätoista saanu samasta vyyhdistä. Tuoksuu vielä kaiken lisäks omenankukille kun olin paheellinen ja ostin huuhteluainetta sen liotukseen vaikka semmonen toiminta ei ollenkaan pelasta maailmaa. I'm bad. Mutta tykkään.

Kiitos vielä kaikille sympatiasta koirasurujen johdosta. Ois se vaan niin hienoa ollu jos se ois meille saanu jäädä. Mutta kaikkea ei voi saada ja me ei nyt voitu saada koiraa... Teidän kommenteista oli kuitenki kovasti lohtua. Olette Hyviä.P.S. mun äiti alotti blogin viestinnästä, hyvää ja napakkaa tekstiä, vilkaskaa jos aihepiiri kiinnostaa. Piti mainostaa ku se kiinnosti muaki vaikka tiedotusopin perusopinnotki jäi kesken :).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukat ja aivan ihanan värinen huivi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nuo sukat tänne lännen suunnalle kelpaa =)

Mamma M

Silmukatti kirjoitti...

Moi! Kyselit mistä niitä kenkiä saa. Niiden sivuilta löytyy jälleenmyyjälista, Tampereella näyttäis olevan neljässä kaupassa myynnissä.

http://www.elnaturalista.com/index.php/en/where-to-buy

Kivat sukat muuten, sainkin noista ispiksen seuraavaan sukkapariin...

david santos kirjoitti...

This is Art!
Nice weekend.