torstai 7. toukokuuta 2009

Se hiipii varovaisesti takaisin

Kiitos teidän erinomasten neuvojen, neuleinto on hyvin varovaisesti hiipimässä takasin (lisää tähän mielikuva päästä varpaisiin villaneuleisiin pukeutuneesta Intosta hiipparoimassa). En oo ees varsinaisesti lopettanu kutomista, vaan enemmänki pistäny sen pois mielestäni ja heti alko Ravelryn jonoki kiehtoa eri tavalla. Ykskään nyt tekeillä olevista neuleista ei sen sijaan suuremmin kiehdo, joten mietinki täällä, että pitäiskö alottaa jotain uutta ihanaa. Kaikista eniten mun tekis mieli kutoo jotain murretun keltasista Maijoista (tod.näk. Anne Elliot Spencer) ja Jaywalkerit valkosesta Jitterbugista. Mistä valkosesta Jitterbugista? No siitä, joka tarttu mukaan Priimasta maanantaina...

stash 005

Se on sievä ja minun ikioma. Ja näemmä melko epäfotogeeninen. Tarttu sieltä Helsingistä mukaan paljon muutaki kivaa ja Laikaltaki huusin kaks ehanaa pötkyläistä, mutta niihin en kuitenkaan periaatteessa vielä sais käydä käsiks:

comeback 015

Minä itseni kurittamisen mestari vähän niinku päätin, että nuo kaikki viimeaikaset tuhlailut saa nyt olla synttärilahja ja saan möyhiä tuota kassin sisältöä vasta kahen ja puolen viikon päästä. Kassi itse on siis myös synttärilahja... Toukokuu on kuukausista paras, koska sillon voin synttäreiden verukkeella ostaa kaikkee ihanaa hömppää :). Kassejaki kieltämättä tästä taloudesta löytyy, mutta tuo nyt oli kirpparilta...

comeback 011

... samoin kun ihana euron peltipurkki. Purnukoitaki löytyy vaikka mulle jakaa (kaks lootaa itse asiassa oottelee meiän hyllyn päällä, että millon ne kelpaa jolleki vieraalle), mutta kun nyt kerranki löyty halvalla tommonen ja kun tuli visio:

comeback 012

Ja hei, tälle oli oikeesti vähän tarvettaki. Nauhalaatikko räjähtää käsiin.

comeback 013

Nauhalaatikon järjestäminen onki yks niistä kivoista jutuista, joita oon suunnitellu tuolle maagiselle päivälle 25.5., jollon täytän 25 vuotta ja vietän myös ensimmäistä palkallista vapaapäivääni ikinä. Suunnitelma suurelle päivälle on tällä hetkellä seuraavanlainen: aamupalaks herkkuja, joku leffa kotona (mahdollisesti kera kutimen), kaupungille (Marimekkoon käyttämään lahjakortti, Body Shoppiin, Ruohonjuureen, taito shoppiin, Lankaideaan), lounaalle Miähen kanssa (se ei tosin vielä tiedä tätä), parin ystävän kanssa La Familleen synttärikakulle, Wolverinen päivänäytökseen jos se vielä pyörii täällä Nääsvillessä ja Miähen töiden jälkeen illaks Viikinsaareen.

Vielä kuitenki pitäis jaksaa nää pari viikkoa tiukkaa opiskelua ja työntekoa. Hiipis nyt se Into vaan vikkelästi niin sais vähän lisäenergiaa.

10 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Tosi ihanan laukun olet löytänyt, väri on niiiin makee! Ei ostoksista kannata potea krapulaa, kyllä sitä joskus voi vähän tuhlailla, ja jos vielä synttäritkin osuu lähelle niin sitä voi käyttää verukkeena ihan mihin vaan :-)

KirsiÄr kirjoitti...

Ja hurlumhei! Mullakin on tuota valkoista J:tä. Mut ei se ole vielä varma, haluaako sukiksi vai vauvanutuksi (ei omaan käyttöön).

Jaa, pitäisipä jossain vaiheessa postata mun nauhaosteluista ja nauhalaatikosta.

Terhi kirjoitti...

Hee, meillä on sama synttäripäivä! Nauhalaatikon järjestely kuulostaa aivan mainiolta syntymäpäivän juhlinnalta. Mulla ei tosin ole nauhoja, mutta jos vaikka lankakaappia järjestelisi. :-)

makepeace75 kirjoitti...

Herkullisia suunnitelmia ja ihania lankaostoksia! :o) 25.5. on myös meidän hääpäivä.

WeirdRockStar kirjoitti...

Purkit on parhautta! Ja onnea 25 päivälle ja 25 vuotiaalle, sitten 25 päivä. Vaalea pieni villatakkikin näyttää todella suloiselta... oletko harkinnut sen blokkaamista suuremmaksi, olen huomannut että Novitankin Nirisevät myöntyvät kun tuuppaa tarpeeksi huuhteluainetta veteen.

ColibriDreams kirjoitti...

Hyvä, että into on palaamassa! Ja kyllähän nyt itselleen synttärilahjoja saa ostaa. Langat eivät koskaan ole turhia... Ja metallipurkit ovat ihania! Menin vähän aikaa sitten ostamaan kaksi isoa kaakaopakettia vain siksi, että niissä oli ihanat taidepurkit. Sitä nimenomaista kaakaota ei hirveästi tule juotua, joten nuo kestävät varmaan ainakin vuoden. Mutta sitten saan ihanat purkit käyttöön!

Juttanen kirjoitti...

Hyvä että into hiipii takaisin. Se tarkoittaa säännöllisiä blogipostauksia. Minä oon multimediakurssilla ja pitää seurata blogeja ja bookmarkata niitä erinäisiin paikkoihin. Löydyt nyt mm Deliciousista :)

Ja kuten täällä on näköjään muutkin samaa mieltä: ihania peltipurkkeja ei ole koskaan liikaa.

Sonja kirjoitti...

Murrettu keltainen on jo riittävä syy aloittaa jotakin ihanaa! :)

Kati kirjoitti...

Kiitos ihanasta paketista.
Lanka oli just oikean väristä ja kaunis koru sävy sävyyn. Kiitos oikein paljon :)

Täytyy päivittää blogiin kunhan saan kameraan virtaa.

Lotta kirjoitti...

Katri: joo hairasin kiinni heti kun näin sen pilkistävän yhestä vaatekasasta :). Ja kiitos synninpäästöstä, se oli kyllä kieltämättä ihan tarpeenki.

KirsiÄr: joo postaa! Kiva jos en oo ainoo, joka totakin harrastaa.

Terhi: ou mai guudness! Musta oli vielä joku kolmaski bloggaaja jolla oli sama... ei voi enää muistaa :). Mutta kahella mun kaverilla ja entisellä naapurilla ja yhellä ulvilalaisella poliisilla (don't ask) on kans sama.

makepeace75: no voi ei, toivottavasti ei ollu yhtä huono sää ku yleensä joka kevät siihen aikaan! Peukut pystyssä tälle vuodelle että saatais vähän poutaaki :). Tai ettei ainakaan satais rakeita, niinku vuonna -98.

WeirdRockStar: enpä ollu vielä ajatellu... jospa sitä ensin koittais hiukan kutistua ja sen jälkeen purkais turhautumisensa huuhteluaineen ja neuleen kera :).

ColibriDreams: mulla on sama juttu sen JuhlaMokan kahvipaketin kanssa =). Ja mä en juo kahvia. Joisin, mutta en haluu jäädä koukkuun.

Jutta juttanen, voiku kiva kuulla susta! Mun tarviiki vähän ahdistella sua Facebookissa :). Ja itse asiassa pistän korvan taa sun purkkilausunnon, työnnän ehkä sun matkaan ne kaks tosta kaapin päältä :).

Sonja: indeed, vilkase ylläolevaa postausta... ;)

Kati: no hyvä että oli mieleen! Se liila vaikutti sopivaiselta, mutta ku ikinä ei voi olla varma :).