keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kesä-hei

Loma :). Lomalomalomalomaloma. Ja näköjään kesä tuli loman mukana - tai sitte kyse on vaan mun mielentilasta. Aamulla pikkusen huokailin, ku luvattiin niin huonoa ilmaa, mutta täähän on aivan vallan hyvä näin.

summer's day 009

Shetland Triangle tuli valmiiks just passelisti helteiden alkaessa =). Mutta ei se mitään, ei villa mee huonoks muutamassa kuukaudessa. Ja hyvällä (huonolla?) tuurilla tuolleki on käyttöä heti viikonloppuna, kun lähetään Raaheen moikkaamaan mun 92-vuotiasta isoisää. Seittemää astetta ovat nyt lupailleet, mutta toivon, että se kohenee vielä ainaki viiteentoista asteeseen.

summer's day 011

summer's day 012

Vähän haikeemmat heipat sen sijaan täytyy jättää SNY-kierrokselle. Nasu paljastu mun parikseni, kiitokset vaan vielä tätäki kautta! Mua hemmoteltiin kuudella itetehdyllä jutulla kevään aikana, nimittäin tässä paketissa oli vielä upeen värinen kassi söpöllä sydämellä ja hellehuivi - jättipääni kiittää, helle on ollu mulle tuskaa tähän asti. Suklaatiaki sain ja lankaa, joka alko heti kiljua haluavansa veljelle sukiks. Ne kesäsukkasetki aion kyllä tehdä, joihin sain ohjeen, näyttivät niin kivoilta :).

summer's day 001

summer's day 004

summer's day 005

Jaha. Nyt meni pilveen. Ja tuuleeki... no mutta onneks on lasitettu parveke. Palailen löhöämisen pariin kiusattuani ei-lomalaisia vielä parilla kuvalla :).

summer 003

summer 002

summer 001

9 kommenttia:

Niina kirjoitti...

ouch, pusuja ja just mun suosikkimakua :) Kivaa lomaa sulle! Ja kaunis huivi!

Samma kirjoitti...

Oih! enooyhtäänkadeenooyhtäänkadeenooyhtäänkade *hokee mantraa itselleen*

Mammutti kirjoitti...

Ihana ja kaunis huivi!
Kyllä suomen suvessa tarvitaan huiveja...

Katri kirjoitti...

Loma, vähän oon kade... Onnex omakin loma häämöttää jo heinäkuussa, eihän siihen ole pitkä aika, eihän?

Teillä on tosi kiva tuollainen penkki/säilytyskaluste partsilla? (ja siinä päällä kaunis huivi) Mistä olette löytäneet? Tahtoo kanssa tuollaisen kuistille!

Markka kirjoitti...

Onko toi teidän parveke?!

Apua, kuolen kateudesta. Meidän sisälämpötila kesällä on pitkälti yli 30 astetta. KUUMA. Partsi ois ihana.

Kaikkien partsit on yleensä roskaisia ja kamalia. Teidän on Ihana. Nukkuisinki tuolla :D

kaisa kirjoitti...

Loma, täälläkin yks kade. Omaan on vielä aikaa, ja nyt on niin pinna kireällä töiden suhteen ettei jaksais millään sinne asti. Nauti lomasta!

Muuten, lauantaiksi Ouluun on kyllä luvattu ihan hellettä, jospa sitä riittäis Raaheenkin vähän!

Hansu kirjoitti...

OI onnea sulle! Piti kommentoida maanantaina, mutta netti jumahti totaalisesti!

Kaikkee kivaa sä ootki saanu :) Ja lomakin vielä alko. Huh!

makepeace75 kirjoitti...

Ihana partsi ja ihana loma. *huoh* Mäkin haluun, mieluusti molemmat. :o) Meidän partsi on just semmonen ruma ja roskia nurkkiin keräävä.

Lotta kirjoitti...

Oho! Oli jääny vastaamatta kommentteihin. Liekö kukaan enää tänne kurki, mutta vastaillaan nyt kumminkin...

Niina: juu pusut on parhaita :). Paitsi että ainaki mokkapusuissa (mun lemppareissa) taitaa olla appelsiinia... huoh.

Samma: no kuule enooyhtäänkade siellä, sullon oma talo ja ranta :). Mutta jos alkaa liikaa kaihertaa, niin kehotan tekemään matkan HalpaHalliin, tuo oli ihan kohtalaisen edullinen (vaikkakin vatullinen koota näin suoraan sanoen). Ja Kamena on halpaa ja Shetland Trianglen ohjeen voin lainata sulle :D.

Mammutti: no juu niin näyttää :D. Kiitos kehuista.

Katri: loma meni jo, että älä liikaa kadehdi ;). Heinäkuu on ihan just. Ja penkkijuttu on tosiaan HalpaHallista, vaikuttaa varsin pätevältä näin sisäänajon jälkeen.

Markka: juu, se se on :). On se kyllä ihana. Paitsi että sillon (illalla) ku kämppä on kuuma niin partsi vasta akvaario onki :p.

kaisa: kiitos toivotuksista, oli kyllä ihana olla lomalla. Raahessaki oli ekaa yötä lukuunottamatta ihan siedettävän lämmin.

Hansu: juu tuli oikeen ryöppynä kaikkee kivaa :). Toisin sanoen puhuin lomani alkamaan synttäristä ;). Kiitos osanotosta iloon! =)

makepeace75: ne roskat voi lakasta sivuun kuvan ottamisen tieltä ;). Kiitos kehuista kuitenki.