torstai 23. lokakuuta 2008

Jotain mulle, jotain sulle

Tää on itse asiassa teille lukijoille nyt vähän huono diili, nimittäin jako menee hyvin pitkälti paljon mulle, vähän teille :). Nimittäin näin blogin vuosipäiväks mulla oli suunniteltuna hirmusesti kaikkea eikä vähäsimpänä seittemän avainpussukka-heijastinsetin jakoa, mutta tää vuodenaika tai tarkemmin sanottuna pimeys tuppaa vähän käymään mun voimille.

Siispä saatte vaan silmukkamerkkejä. Tein vielä läjän niitä ja kaikkiaan kolmista ajattelin nyt luopua. Kolme ekaks kommentoinutta saa setin omakseen ja jotta kaikki ois mahdollisimman sekavaa, voisko nämä kolme vielä ilmottaa, mistä tykkää eniten, mistä toisiks eniten ja mistä kolmanneks eniten? Siis siltä varalta, että kaikki kolme vaikka kommentoi samaan aikaan.

Eli here goes:

more stitch markers 001
punertavat pisarat (noissa on vähän sellasta, mitä Tarja ehkä sanois erektio-ongelmaks, eivät asetu täysin nätisti lepäämään puikolle, tosin tuo puikko on 6 mm:n)

stitch markers 012
rusehtavat pallukat (oonko vaan väsyny vai kuulostaako toi muistaki hieman hihityttävältä?)

stitch markers 015
vihreät ovaalit

Jaan sitte ekaks ilmottautuneelle lempparinsa, tokalle lempparinsa tai toisiks lempparinsa ja kolmannelle sen minkä jää. Ilmoittakaa siis myös joku yhteystieto, että saadaan merkit matkaan. Pidetään niistä heijastimista ja pussukoista sitte jossain vaiheessa toinen arvonta, on ne tuolla leikattuna, mutta en oo vaan saanu itestäni irti.

Mutta siis sydämellinen kiitos kaikille teille lukijoille ja ehkä varsinki kommentoijille! Mä oon niin perso kehuille ja täältä niitä saa yllin kyllin :). Oon tän viimesen vuoden aikana tehny enemmän käsitöitä ku koko edeltäneen elämäni aikana, mikä lienee paras todistus siitä, että käsityöbloggaus on aika jees. 18:t sukat, 4 vauvanvaatetta, 7 pipoa, 9 huivia, 2 hanskat, 2 villapaitaa ja 8 villatakkia on näemmä syntyny [ja tähän voitte kuvitella sellasen hienon Flickr-kollaasin, en sitäkään osannu tehdä]. Oon saanu tästä puuhasta niin hirveesti, etten kehtaa sentimentaalisuuden pelosta ees kuvailla kaikkea.

Että eipä mulla muuta. Tämmönen väliaika-*PUS* ja -*halihalihali*, pysytään linjoilla :).

11 kommenttia:

Marjuska kirjoitti...

Tää kokeilee onneaan: ekaks vihreät, tokaks ruskeat ja kolmanneks punertavat :)

Sire kirjoitti...

Ensimmäiseksi punaiset, toiseksi ruskeat ja kolmanneksi vihreät. Katsotaan ehdinkö olla nopea ,)

Pilvi kirjoitti...

Mä rakastan noita viimeisiä!!!! :)

Laura L kirjoitti...

Mä jo meinasin, että onko kerrankin tästä maanisesta netissä roikkumisesta jotain hyötyä: että olisin ollut kolmen joukossa, mutta ei ihan.. =) Kiitos kuitenkin kivasta blogista (ja ennen kaikkea hyvistä jutuista ja hienoista neuleista).

Terhi kirjoitti...

No ei se mitään vaikka ohi meni. Ettekö te muut katso Housea? Päätin jo että marssin Sinooperiin ja rupean vaijeri askartelijaksi. Helmiä ja kaikkea muuta löytyy jo omaa tuotantolinjaa varten.

Blogisi on silti yksi lemppareistani.

lettu kirjoitti...

Myöhästyin minäkin silmukkamerkkijaolta, mutta juttujasi ON tosi kiva lukea :)

Samma kirjoitti...

Myöhästyi tämäkin, mutta aina ei voi voittaa :)
Olet ollut tosi ahkera kuluneen vuoden aikana, nostan hattua. Ja mitä jälkeä - oih!
Linjoilla pysytään jatkossakin.

mamselli hoo kirjoitti...

Minäpäs sainkin silmukkamerkkejä ihan muusta syystä! :) Mutta täällä on aina ilo piipahtaa. Ihailen tuotteliaisuuttasi - ja toki myös kättesi jälkeä!

päivi-helena kirjoitti...

Täälläkin yksi tilaajistasi :) Kiva blogi ja hauskoja silmukkamerkkejä. Mulla on silmukkamerkkeinä arkisesti hakaneuloja .. aika hirveää..

päivi-helena kirjoitti...

Täälläkin yksi tilaajistasi :) Kiva blogi ja hauskoja silmukkamerkkejä. Mulla on silmukkamerkkeinä arkisesti hakaneuloja .. aika hirveää..

Lotta kirjoitti...

Juu aina ei voi voittaa, mutta ei tää varmaan viimenen arvonta/giveaway oo tässä blogissa :). Kiitos vielä ihanista kommenteista!