maanantai 13. lokakuuta 2008

Se on setti

Alotetaan positiivisista puolista: huivi on upeen värinen, myssy on ihanan pehmee.

it's a set 003

Ainoo on, että myssyn pingotus meni vähän pieleen. Näyttääkö tutulta?

it's a set 004

Enkä kyllä jaksa lähtee uudelleen kasteleen tuota, kuivumisessa meni viime kerrallaki kaks päivää. Ja kun neulomiseen meni yks ilta niin se tuntuu vähän liialliselta. Tyydyttävä siihen siis on, ei se nyt hullumpi oo.
Pieni (hah! pieni muka) perfektionisti minussa vaan nurisee, että miksei kerta kaikkiaan voi saada aikaan pipo-huivi-lapaset-settiä, joka ois parempi ku ei-nyt-hullumpi.

No mutta tämmösillä mennään ja ei kyllä varmaan palella tarvi.

it's a set 008

Huivissa Novita 7 veljestä superjättimoniraita vai mikä nyt olikaan, 285 g, puikot 5,5 mm. Kokoa huivilla on 34 cm x 2m eli juuri passelisti. Mun huivit saa mielellään olla melko kookkaita, käyttäisin varmaan torkkupeittoja kaulan ympärillä jos vaan ne sais mahtumaan takin sisään.

it's a set 009

Ranneputkiloissa kirpparilanka 59g ja 4,5mm puikot, 34 silmukkaa ja 19 cm ainaoikeeta.

it's a set 007

Myssysessä (aikanaan julkasu MagKnitsissä, nyt saatavissa Ravelrystä) 83 grammaa Lanettia, jolle menetin sydämeni. Jos sitä ois oikeen superkiltti niin saiskohan sitä ostaa itelleen vielä vähän joululahjaks (eli tällä itsehillinnällä oiskohan syyskuun palkka niin iso että siitä ilkeis vähän shopata ;)). Ja puikot oli 4mm resorissa ja 4,5mm, oikeen sopiva tuli tälle jättipäälle, kun teki isommilla silmukkamäärillä.

3 kommenttia:

USI kirjoitti...

Voi miten kiva pipo... olen pipopulassa, vois miettiä josko apinoisin sinua, näyttää nimittäin tosi kivalta mallilta!

Anonyymi kirjoitti...

Persoonallinen, tekijänsä näköinen taas kerran :)

Mamma M

Lotta kirjoitti...

Heh, äiti se taitaaki olla mun suurin fani :). Kiitos myös Usille, kokeile ihmeessä, mutta kantsii tosiaan miettiä että miten ton pingottaa... vaikka onhan se kiva että otsa pysyy lämpimänä =).