sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Uusi aluevaltaus

stitch markers 010

Mä oon täällä nauttinu oikeen harvinaisen ihanasta ja rentouttavasta viikonlopusta. Mun lukiokaverit tuli miehineen kylään ja käytiin a) La Famillessa syömässä aivan käsittämättömän hyvää suklaakakkua (paahtopaistipatonki, chilikahvi ja kaakao oli kuulemma kans hyviä, mutta aidon lottamaiseen tapaan söin ite pelkkää suklaakakkua) b) Radiokirppiksellä ja c) Ideaparkissa. Pelattiin tennistä Wiillä, tehtiin pitsaa ja puhuttiin ja puhuttiin ja puhuttiin. Se on niin mukavata ku on ystäviä.

Ja suurin (ainoa?) syy Ideaparkissa käyntiin oli tietenkin se, että eräs pöljä innostu niin paljon silmukkamerkeistä Maartsin kanssa tehdyn vaihdon jälkeen, että oli pakko päästä Sinelliin hakemaan askartelutarvikkeita. Mallin vohkin härskisti Maartsin silmukkamerkeistä ja täytyy sanoa, että aivan kelpoja niistä tuli.

stitch markers 011

stitch markers 012

stitch markers 013

stitch markers 014

stitch markers 015

stitch markers 016

stitch markers 017

Nyt on siis valtava kasa silmukkamerkkejä ja lisää vaan tekis mieli tehdä :). En ois nytkään lopettanu, ellei koruvaijeri ois loppunu kesken. Mulla ei oo hajuakaan, että mitä noilla kaikilla teen, mutta silti aattelin hakea vielä pari pussia helmisiä ja koruvaijeria ja tehä lisää - tiedä, vaikka joskus osallistuis johonki vaihtoon ja kyllähän mun tutuista neuloo useampi. Ja hyvän kierrättäjät, beware, postiluukkunne kolahtanee lähipäivinä. Myydä en tietenkään viitti, ku malli on niin suoraan toiselta viety (vaikka toteutus onki ehkä hivenen harrastelijamaisempi :D).

Ja mikä tämän polveilevan, väsähtäneen tekstin pointti oli? Oli hirmu kiva kokeilla jotain uutta ja onnistua, kokeilkaahan, tulee hyvä mieli!

12 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Jos sulle käy niin että teet vahingossa liikaa niin minä kyllä huolin! Sano vaan mihin haluat vaihtaa (tai millä hinnalla myyt)!

Itsellä on aina silmukkamerkkivaje ja vaijeriaskartelua en oo koskaan kokeillut...

Maartsi kirjoitti...

Merkkejä on tosi kiva näpertää, en minä muuten jaksaisikaan aina uutta satsia tehdä.

mamselli hoo kirjoitti...

Uudesta innostuminen on mahtavaa! Alussa epäilyttää, että mitähän tästä tulee - ja jossain vaiheessa huomaa, että eihän tämä niin mahdotonta olekaan.

Somia silmukkamerkkejä!

Tui kirjoitti...

Voi kuinka kauniita!

Samma kirjoitti...

myöskin tää voi "uhrautua" adoptoimaan "ylimääräisiä" merkkejä :)

Pia kirjoitti...

kauniita ovat. Ja uuden oppiminen on tosiaan mukavaa.

JohannaL kirjoitti...

Ihania silmukkamerkkejä!

Tarja kirjoitti...

Nuohan on ihan sillä mallilla tehty, millä minä ensimmäiset silmukkamerkkini tein. Opetin ja näytin vielä neuletapaamisessa, kuinka niitä tehdään. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt vaijerista tehtyjä silmukkamerkkejä, ja itse keksin ajatuksen koruharrastukseni kautta. Sittemmin oon nähnyt niitä kyllä ainakin Etsyn sivuilla, niin että ei se kai mikään kovin uniikki ajatus ollutkaan.

Lotta kirjoitti...

No herranen, kylläpä te innostuitte kommentoimaan, vaikka itte aattelin että on ihan off-topiccia. Pistän kaikki teidän varailijat vaikka korvan taa :).

Tänään piti siis Tiimarissa hypistelemässä koruvaijeria, mutta kun ei siellä ollu mitään kivoja helmiä (pinkki prinsessamuovi -vaihe on jo hetki sitten ohitettu) niin ei tarttunu mitään matkaan.

Ja Tarja - ookoo, tais olla ennen mun (lyhyttä) neuletapaamisaikaa :). Mutta myyntihommeli pätee silti, jos joskus jotain myyn niin sitte jotain ihan omaa (jos sellaista siis tosiaan on olemassakaan). Jos sulla on jotain muitaki kikkoja kehiteltynä niin otetaan kernaasti vinkkiä vastaan ihan omaan käyttöön 8).

Tarja kirjoitti...

Joo, siis tässä mun eka postaus aiheesta kesältä 2006:
http://stitsailuja.blogspot.com/2006/07/erittin-hyv-ellei-tydellinen.html

Sen jälkeenhän kehittelin mallia niin, että tuo kiinnityshelmi peittyy silmukkasuojalla, jää terävät reunat sinne sisään ja on vähän nätimpi. Näin:
http://stitsailuja.blogspot.com/2007/02/merkkej-ilmassa.html

Mä oon vähän samoilla linjoilla tuon myymisen kanssa. Olis vaan tarvinnut ite tajuta kaupata niitä silloin, kun aloittelin.

Hansu kirjoitti...

Kiitos ihan mycket paljon silmukkamerkeistä! Ne on kauniita ja käytännöllisiä ja tuli tarpeeseen!
P.S. En ole laittanut vielä omia lahjoja eteenpäin. Kaikki ei oo valmiina etes..

cica kirjoitti...

Kiitos!
Silmukkamerkit saapuivat eilen. Ihania ovat!