tiistai 29. huhtikuuta 2008

Skumppasukka (PS vihreä)

Huoh. Paluu arkeen on ollu kovin... arkinen. Miksei aina voi olla loma?


Mutta vakavasti puhuen rentouduin kyllä niin väkevästi etten varmaan kymmeneen vuoteen. En stressannu mistään. Toiseks viimesenä yönä näin unta, jossa selitin mun graduohjaajalle jotain mun gradusta, mutta siinäki aloin vaan huutaa, että MÄ EN HALUU AJATELLA TÄMMÖSIÄ MÄ OON LOMALLA!! :) Näistä sukistakaan en stressannu, ne tuli valmiiks vasta sunnuntaisella Miähen veljen muuttokeikalla kuorma-auton kopissa. Nimesin ne hiljaa mielessäni skumppasukiks siinä vaiheessa kun Kreetalla pienessä hippelis-hippeliksessä koitin saada selvää palmikkokuviosta parin skumppalasin jälkeen. Ja aurinkorasvalleki ne haisee ja varmasti on kämmenhikeä ja hiekkaa mukana.


Lukioaikaselle kaverillehan nää menee, ei siis tuu koristamaan mun elefantinjalkojani :) (jumantsuikkelis miten joka kuvassa voi nilkat levitä vielä puolet lisää normaalista??). Lankana oli Novitan Nalle, 94g, puikkoina 3,5mm sukkikset ja malli on Denmark Knitting on the Roadista. Oli oikeen jees, voisin tehdä samat itelleni punasina. Kunhan ensin teen Project Spectrumin merkeissä ruskeet ja metalliväriset ja siniset ja violetit ja valkoset ja mustat ja harmaat ja keltaset ja... vähän ehkä havaittavissa puhdin loppumista tässä kohtaa :).

5 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Jep, se on juuri noin kiva malli. Kahdet olen jo tikuttanut, ja itse olen edelleen ilman.

ellen kirjoitti...

kaunis malli ja kiva kun olet palannut lomalta!

laura koo kirjoitti...

Yep, yep, minähän siellä modena muiden muassa riehun. Laitatko mulle sun s-postioson niin laitan kutsua tulemaan?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Lotta kirjoitti...

Vastasin Katja sun kyselyyn - toivottavasti saat kattavan ja edustavan otoksen ja gradun kirjottaminen sujuu mallikkaasti :).