sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Väsynyt, mutta uupunut

Voi Luoja, kuinka ihan tavallinen autolla ja junalla matkustaminen voi väsyttää ihmisen. Perjantaina aamulla Helsinkiin luennolle, sieltä perjantaina illalla Turkuun vanhan rakkaan ystävän synttäreille, sieltä tänään aamulla uljaan Golf-Wagenimme kyydissä takasin Tampereelle. Ja lisää luentoja, reissausta ja opiskelua tiedossa, voi morjes. Onneks on mielenkiintoset aiheet kaikilla kursseilla ja reissauski loppuu viikon päästä maanantaina. Käsityöt vaan väistämättä jää vähän vähemmälle, varsinkin kun unohtaa ottaa viikonloppureissulle mukaan toisen pitkistä puikoista =).


Ystävä sai siis kuitenki lahjaks tuommosen pienen laukun, koko on sellanen 12x16 cm. Ystävä tykkäs, minä loistin tyytyväisyydestä :). Ja oli kyllä muutenki kivaa siellä juhlissa. Tänhetkinen väsymyshän ei tietenkään johdu siitä, että valvoin viime yönä neljään jutellen Miähen kanssa =). Kaikki muut meni jo nukkumaan, mutta me olimme kovin filosofisella tuulella.Laukkusen oikeen vuoritin, tuo on musta kauneinta kangasta mitä mun stashista löytyy. Se oli entisessä elämässään vauvan tyynyliina, mutta toimii nyt siis paitsi neulakirjan kansina, myös laukun vuorina. Ja vielä on vähän jäljelläki. Ja laukun sisälle laitoin parin ostokorusen lisäks tuommosen virkatun pyörylän rintaneulakiinnityksellä. Se oli oikeastaan valmis jo aiemmin, mutta muokkailin sitä vähän paremmin teemaan ja kaverille sopivaks.

Ja niin laukun malli oli omasta päästä (metodi virkkaa-pura, virkkaa-pura) ja menekki noin 74g Novita Tennesseetä. Voisin kyllä tehdä itelleki, on ihan kiva. Jos siis saan toistettua sen prosessin jotenki...

5 kommenttia:

tinna kirjoitti...

Onpa vallan ihastuttava laukku! :)

Kengu kirjoitti...

Hei, olen blogissasi ekaa kertaa. Tosi kivoja käsitöitä, olet aikaansaava ja taitava ;) Tulen toistekin ;)

annikainen kirjoitti...

Söpö, pieni laukku.

Jaksamisia sinulle :)

Aamu kirjoitti...

Onpa kerrassaan ihana ja kaunis laukku=)

Lotta kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus kaikille :). Ja täytynee sanoa, että nää mun väsymykset on kuitenki aina hyvin kohtuullisia verrattuna siihen kuvaan, minkä ehkä annan - drama queen ei vaan voi itelleen mitään ;).