tiistai 15. huhtikuuta 2008

Pyryharakan nuttunen

Neuleplääh vaan katos! Hurraa! Varmaan kahteen viikkoon en oikeen saanu mitään aikaseks, mutta sitte vaan yks ilta istuin soffalle kattelemaan leffaa ja tein melkeen huomaamattani nuttusen lähes valmiiks. Se oli sitte helppo viimeistellä junassa matkalla kotiin tentistä Helsingistä.


Mä oon aina kuvissa niin hirvee ku yritän poseerata! voi lollero... xD

Mulla on aivan selvästi tullu nyt se pukuleikkivaihe, minkä kai useimmat naisenpuolet elää läpi siinä noin viiden vuoden iässä :). Mä en muistaakseni hirveesti pynttäytymistä harrastanu - paitsi sillon, kun leikin suurta balettitanssijaa ja loikin serkun vanhassa mekossa ja vaaleanpunasissa sukkiksissa olohuoneeseen Tshaikovskin tahdissa. Nyt oon sitte ottamassa vahinkoa takasin ja pynttään nykyään hirmu mielelläni itteni just näihin mekko mekkosiin. Nutut on niiden kaveriks aivan loistavia, aion tehdä näitä vielä moooonta monissa eri väreissä. Eli ainaki yhen vaaleenpunasen =).


Lankana Novitan Jussi, n. 195g (tämänki takia tää oli niin huippu!!), puikkoina ohjeen mukaset 3,5 ja 5. Tuli tosi nättiä neulepintaa kyllä noilla, silee just sopivan väljää ja joustin käyttäytyy tosi kiltisti. Ohje on Fitted Knitsistä Two-Tone Ribbed Shrug, jonka siis tein yksvärisenä. Jos vaikka joku on puolisokee eikä huomannu :).

Ja sitten mulla on vielä toinenki juttu:


Huopatossu anto mulle tämmösen! Moon ihan hämmästyny :). Kiitos! Säännöt menee näin:

1. You have to nominate 5 blogs, which havent had awards before.
2. Each of the blogs must have a purpose!
3. The nominated blogs must make a link back to this page!
4. The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.

Blogistaniasta saattaa olla jo aika vaikee löytää viittä blogia, jotka ei oo ikinä koskaan saanu mitään palkintoa, joten saatoin nyt ottaa tässä vähän vapauksia:
Lene, Maartsi, Anna Emilia, Lellu ja Ellen. Pari vanhempaa konkaria ja kolme vähän vihreämpää, kaikki sellasia blogeja, joissa tuntuu olevan ajatusta. Ja tietysti tässä on nyt taas vaan murto-osa kaikista ajatuksellisista blogeista, laitetaan teille tunnustusta sitte vuorostaan joku toinen kerta. Kaikki te kuitenki ootte ihan ihq-pihquja ja kauheen raksu-poksuja.

Ja ainiin sitte täytyy vielä pistää toinenki hyvä kiertämään! Löysin Lankakomeron blogista tänä aamuna vinkin, että Knitting Dailyn ilmaisen newsletterin jos tilaa 14.5. mennessä, niin saa ilmaseks muun muassa Swallowtail Shawlin ja Cable Down Raglanin ohjeet. Ja siellähän on se Interweave Knitsin ilmasten neuleohjeiden arkistoki sitte käytettävissä. Itestä tuntu ainaki niinku ois saanu aikasen synttärilahjan ku niitä selaili, käykää ihmeessä kattomassa! Ja sitten jos nuot ei riitä, niin en tiiä onko muut huomannu, että Hervannan kirjastoon tulee nykyään Interweave knits. Lupailevat, että vanhojaki numeroita ois yläkerrassa lainattavissa - tiedä sitte kuka kultainen sielu on tehny sinne lahjotuksen tai anonu että hankkivat niitä. Suunnittelin tekeväni sinne ryntäyksen tänään heti kaupunkireissun jälkeen :).

12 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Nuttunen on nätti ja kovin kätevä. Mekkojen kanssa varmasti oikein toimiva myös juu.


Kiitosta vain vinkeistä (taas)! Kerro sitten löytyikö sieltä kirjastosta minkälaisia IK:n numeroita. Melkein tekis mieli kirmata kesken työpäivän sinne käymään, kirjasto kun on melkoisen lähellä tässä, mutta jätän löytämisen riemun sulle. :)

WeirdRockStar kirjoitti...

Very Jane Austen. Appreciated!

ellen kirjoitti...

kiitos kunniamerkistä:)

Lotta kirjoitti...

Vilma: ei niitä vielä ollukaan lainattavissa niitä vanhoja nummeroita, laitoin ite varaukseen randomilla pari. Kirjastotäti meinas että mä varmaan haluan varata kaikki, mutta jalomielisesti jätin muilleki jotain ;).

Ja tosiaan weirdrockstar, kylläpä oliki austenmaista! Tackar, minä myös arvostan sitä tyyliä lujasti :). Näemmä niin lujasti, että otan vaikutteita jo ihan huomaamattani.

sannero kirjoitti...

ihana neule, jälleen, sillä niitähän täällä riittää (=

Maartsi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Nuttunen on kaunis. Minäkään en lapsena leikkinyt pukuleikkejä. Koskahan se vaihe tulee?

huopatossu kirjoitti...

ooooiiiiih, mitä-mun-silmäni-näkevätkään!
Ihana pöytä siellä sinun takanasi ekassa kuvassa. OOnks vähän kateellinen ;) hmph.

Lellu kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta. :)
Tosi kauniin neuleen olet tehnyt!

ellen kirjoitti...

toi neulebolero on ihana, kesällä tuollainen olisi tosi kätevä. lämmin mutta ei liian kuuma!

Jaana kirjoitti...

Voi kuinka ihana vaatetus sulla on! Mä alan kanssa elää tollasta pikkutyttöjen pukuleikkivaihetta uusiks. Kaikki ihanat rinsessamekot kiehtoo!

from Lene kirjoitti...

Kiitos! Nuttusi on kaunis! Ja kuvat myös.

torrance kirjoitti...

Tosi hiano :) Miun on pitäny tehä tuo jo jonkin aikaa (yksivärisenä myös) mut tavoilleni uskollisena en oo saanut aikaseks.