sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Happy happy happy!

Mammuttipostaus! Sitkeyttä, ystäväni...

Elämällä on tapana järjestyä. Ja sillä on myös tapana olla erityisen miellyttävää aina välillä kun on ensin vähän itteään kieritelly itsesäälissä. Se seminaari oliki nimittäin täydellisesti päinvastanen ku luulin, siedettävän työläs ja todella innostava. Paljon on kuitenki ollu tehtävää, ihan huomaamatta meni viikko edellisestä postauksesta.

Mutta! May I present, Musta leski -baskeri ja huivi:


Miksi musta leski? a) Tämä tyydyttää täydellisesti sisäisen drama queenini tarpeet ranskalaisen tyylin ihannointiin sekä tietysti dramaattisuuteen. Mulla oli neuloessa päässäni sitkee mielikuva hyvin marttyyrimaisesta ranskalaisesta leskestä, joka lipuu ympäriinsä tällasissa vermeissä. Jep jep, en aina tajua itekään että mistä näitä keksin :). b) Päälaen kuvio muistuttaa ehkä ihan hiukan hämähäkin verkkoa.


Ja vielä parempi kuva edestä, että saa oikeesti kuvaa baskerista - innostuin vähän liikaa poseeraamaan tossa ekassa :).


Jos tän tekis vaikka keltasesta tai punasesta langasta niin tää ois varmaan Iloinen leski. Ja itse asiassa oon kyllä tekemässäki pari lisää, ohje vaatii testikutomista ja tykästyin ite lujasti tähän malliin. Ite teen lilasta Nallesta ja yritän saada siitä vähän löysemmän, kaveri 7veikasta. Meillä on tänään kahden kaverin kanssa Miss Marple -kerho (viikon suurin naurun/ilonaihe, kokoonnutaan tästä lähin viikoittain kattomaan Neiti Marplea, neulomaan ja juomaan teetä kukkamukeista), siellä näitä sitte tikutetaan :).

Mutta siis parin viikon päästä mulla lienee antaa teille ohje. Meinasin ensin Ullaa kun se Hobboksin arvontapalkinto houkutti (Knitting on the Road!!), mutta tuskin kukaan enää helmikuun lopulla/maaliskuun alussa haluais neuloa villasta baskeria ja huivia. Ja apropoo huivi, menekki oli 250g mustaa 7veikkaa, puikot 5.5.


Ja sitten vähän vähemmän onnistunu oma viritelmä:


Lotta, iloinen tankkeri

Joo. Tuli vähän tuommonen ei-imartelevampi neule sitten. Tuo on ollu ihan ikuisuuden työn alla kun noi olkaimetki oli ensin liian pitkät. Eilen neuloin ne uusiks lyhyempinä ja leveämpinä ja nyt tuo mekko jotenki kummasti on alkanu tuntua omalta. Hyvin lämmittää ja malli on periaatteessa kiva, eiköhän tälleki käyttöä löydy.

Ja vielä viimenen niitti siihen, miks olin eilen ihan äärettömän ilonen:

"You make my day!

'Näitä on kiva antaa ja kiva saada. Kommentoimalla toisten blogeja me osoitamme lukevamme ja olevamme kiinnostuneita, blogien kommenttien kautta löytyy kiinnostavia blogeja. - Mutta silloin kun haluamme vielä henkilökohtaisemmin kertoa, että juuri sinun blogiasi odotan ja saan siitä aina ajateltavaa tai ihailen kauniita töitäsi - silloin tällaiset huomionosoitukset ovat paikallaan.'

'Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!'"

Kiitos kiljoonasti, Hansu! Saat tän heti bumerangina takasin, teit minusta todella ilosen (kuten ehkä jättämästäni kommentista voi huomata :D). Sanomattakin lienee selvää, että haluisin antaa tän jokaselle blogille tossa sivussa, mutta koska pitää valita 10: Katelle ja Pilville, koska he tuntuu olevan aivan ihania ihmisiä, se paistaa läpi jokasesta kirjotuksesta ja kommenteista muiden blogeihin. Isoimmalle papulle, koska hänen tekeleet on niin ihania, omaperäsiä ja inspiroivia. Tilli Mössönpojan tytölle ja Villasukalle, koska heidän blogeista tulee aina niin hyvä mieli. Ellille, Tytille&Nastille ja Heidille, koska ihailen heitä ja heidän tekeleitä kovasti (heh, tulipa ala-astemainen olo) ja Kirsille, joka on viimesin blogilöytö - tai oikeastaan uudelleenlöytö :). Kaikki nämä blogit on sellasia, joiden edessä oon vähintään kerran viikossa lähes sanaton ku nämä ihmiset on vaan niin hiton taitavia.

Huoh. Pitäis kyllä postata useemmin, ei tulis näin järjettömän pitkiä näistä postauksista!

9 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Kiitos Lotta :) Tunnustus lämmittää mieltä.

Tuo henkselijuttu on kiva, uusimmassa Novitassa oli pari eri toteutusta. Itse olen niin lyhyt, etten arvaa itselleni tehdä, vaikka houkuttelevia ovatkin.

Hansu kirjoitti...

Kiitos bumerangista! :)

Mekko olis kyllä hyvä neulontaidea, samaten hame. On vaan nyt niin paljon muuta kesken... Ei se kuule ota jos ei annakaan, laita vaan Ullaan. Tee baskerista vaikka puuvillainen versio, se menee kevään loskassa :)

Pilvi kirjoitti...

Kiitos Lotta:) Hauska mammuttipostaus ja hieno dramaqueen-baskeri!

isoinpapu kirjoitti...

Kiitos! Ilahduin kovasti.

Postauksesi on mainio, naureskelen täällä mustalle leskelle ja henkselimekon vitsikkäälle esittelylle. Pukeutuisin molempiin juttuihin heti, hienoja!

Hei ja itseasiassa, joudut kokemaan bumerangin koston: you made my day!

Pääsen ostaamaan varsinaisesti vasta myöhemmin, joten tämä on nyt tällainen etukäteisisku. KOps.

Kate kirjoitti...

You really make my day :) Kiiitos!!!

Lotta kirjoitti...

Juu olkaa hyvät vaan ja kiitos isoinpapu bumerangista!

Ja ehkäpä sitä sitten vois kuitenki laittaa sitä ohjetta Ullaan... sehän ois nimittäin tietysti Kesäleski se kesäversio. Oo mitä sanataituruutta! x) (Minä päättämätön? En ikinä! Tai no... )

uhoava gnu kirjoitti...

Aivan ihana liivimekko!

tähtisädetikku kirjoitti...

ihania juttuja täällä sun blogissa, mielenkiinnolla seurailen :) ...ja mikä ihana pöytä tuolla kuvassa pilkottaa..!

Lotta kirjoitti...

Kiitos uhoava gnu ja tähtisädetikku :). Mekkosen ohjeen kirjotan mun kaverille ja harkitten tässä että lähettäisin samalla myös Ullaan... ehkä siitä joku innostuis ja oon myös huomannu, että alle valitut vaatteet vaikuttaa aika paljon tankkeri-vaikutelmaan :). Ja pöytä on mun edesmenneen isotädin vanha, kulkenu suvussa pari sukupolvea, mun suurin aarre <3.