maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tiimipeitto

Tulin tehneeksi meille tämmösen tiimipeiton :).

finishedobjects 007

"Tulin tehneeksi" eli alotin virkkaamisen pikkuhiljaa viime toukokuussa, kunnes tekele piti laittaa tauolle oikean käden keskisormen kipeydyttyä (oispa mulla varaa uusia virkkuukoukkukokoelma semmosiks pehmeävartisiks...). Tammi-helmikuun vaihteessa jatkoin palojen virkkailua, päättelyä ja ompelua ja noin tunti sitten sain viimesen sauman ommeltua :).

finishedobjects 011

En taida pingottaa tai höyryttää tuota, vaikka reunimmaiset tilkut vähän kupruileekin. Kai ne käytössä oikenee. Jo kuvaaminen oli hankalaa, kun tuosta nyt tuli tommonen kaks pyylevää ihmistä peittävä puolijoukkueteltta, mulla ei riitä mielikuvitus sen pohtimiseen, missä ihmeessä tuota pitäis sen aikaa, että se kuivuis kastelusta/höyryttämisestä.

finishedobjects 014

Oon kyllä muchos tyytyväinen! Kauhee vaiva ja kauheen puuduttavaa työtä loppua kohden (virkkaa 80 pikkulappusta viimeselle kerrokselle, päättele langanpäät ja ompele 240 pikkusaumaa...), mutta oi miten palkitsevaa. Tämän peiton sommitteluun oon omista tekeleistäni tyytyväisin, pienen sisäisen Göbbelsini silmää miellyttää rytmi ja järjestys.

Siinäkin mielessä valmistu juuri sopivaan saumaan tämä koko tiimin peittävä peitto, että Miäs sai töitä Helsingistä ja ollaan nyt alkuun viikot eri paikkakunnilla. Viikonloput on tarkotus omistaa entistä suuremmassa määrin köllöttelylle ja jättipeiton kanssa köllöttely on kivempaa kuin köllöttely peitotta. Tämä on siis semmonen blanket of loooooove :).

30 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Eipä ihme, että olet tyytyväinen. Peitto on kerrassaan upea!

Elios kirjoitti...

Upea peitto, ja tuo ihan vähän aaltoileva reuna sopii tuohon!

Heidi kirjoitti...

Melkonen urakka takana! Saat kyllä syystäki olla ylpeä, hienolta näyttää! :o)

Heidi kirjoitti...

Oi, kun hieno! Ja kova homma tuossa on ollut. Itse ostin Tallinnasta niitä ergonomisia soft touch-virkkuukoukkuja ja niillä on ihan taivaallisen ihana virkata! En vain ollut niillä aikaisemmin tehnyt enkä siksi uskaltanut kovin montaa ottaa. harmittaa kyllä, kun ne oli siellä niin edullisia ja käytössä niin hyviä. =) Odottelen vain kesää ja virkkausprojekteja...

Lammas kirjoitti...

Onpa upea! Tykkään riemunkirjavista peitoista, enkä ole aikaisemmin tullut edes ajtelleeksi, että noista ruuduista saisi tyylikästäkin aikaiseksi.

Kottby kirjoitti...

Kaunis peitto, ja mielettömän ison työn olet tehnyt! Kyllä tuon alla kelpaa köllötellä :-)

Neili kirjoitti...

Jatkan ihanan peittosi ihailua.

Anna kirjoitti...

Tosi hieno peitto! Saat tosiaan olla itseesi tyytyväinen. Ja eikun köllöttelemään!

MariJ kirjoitti...

Ihan mielettömän upea! :) Mää en kohta kestä lukea blogeja, kun mulla on ihan mahdoton torkkupeittohimo, ja joka toisessa blogissa näitä nyt näyttäisi vilahtavan, toinen toistaan upeampia. Just mukamas eilen päätin, millaisen torkkupeiton teen, kun näin semmoisen jossain blogissa, ja nyt sitten haluaisin tämmöisen kuin sinulla (eri väreissä kuitenkin). Aivan uskomattoman ihana - ja iso, ei mikään jalkapeite! ;)

Outi kirjoitti...

Ihana!

Olebrumm kirjoitti...

Aivan ihana! Todellakin rakkauden peitto! Toivotan teille ihania köllöttely viikonloppuja...

paivis kirjoitti...

Kivasti olet rytmittänyt palaset. Kaunis peitto.

Zelda kirjoitti...

Syystäkin olet tyytyväinen, tosi tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

IHANA!!
Kyllä on upea peitto, onnittelut suorituksestasi!

-Ritva-

Essi kirjoitti...

Ihana! Tosi kivat värit ja kauniisti aseteltu. Tekisi mieli itsekin tehdä jotain tuollaista, mutta epäilen, riittäisikö kärsivällisyys... :)

Marleena kirjoitti...

Todella upea peitto! Omani on vasta suunnitteluasteilla, mutta tästä postauksesta sai mukavasti lisäinspiraatiota. Aloitan heti, kun olen saanut kaikki muut keskeneräiset valmiiksi ;D

Katri kirjoitti...

Wau, ihanan modernit värit, antaa kivasti särmää perinteiselle teemalle. Tosi kovan urakan olet tehnyt, nostan hattua :-)

hillanen kirjoitti...

Kertakaikkisen hieno!

Anna-Kaisa kirjoitti...

Ihana peitto! Uurastus kyllä kannatti :)

Tsemppiä graduun ja miehettömiin päiviin. Onneksi on tiimipeitto, johon kietoutua yhteisinä hetkinä.

sasu kirjoitti...

Täytyypä todeta että WOU. Erittäin hieno, ja upeat värit

Marja kirjoitti...

Tosi uuuupea ;)

juuli kirjoitti...

Kannattaakin olla tyytyväinen, peitto on upea! ja etenkin tuo tumma reuna säväyttää.

Sufferiina kirjoitti...

Kaunis peitto :) itse olen ihan koukussa näihin virkattuihin peittoihin! Peitto nro 7 odottaa langan päättelyitä ja uusi peittoidea muhii jo päässä :)

Minerva kirjoitti...

Kaunis. Ja valtavan työn tulos! Itselläni on ikuisuusprojektina päiväpeitto neuloen, lapsen sänkyyn. Kuinka puuduttavaa voikaan olla neuloa tilkkuja!

Emma kirjoitti...

Komea peitto!

affen kirjoitti...

Kyllä on kannattanut kätensä kipeyttää! =) Lopputulos on todella vaikuttava!

Lotta kirjoitti...

Hepsi: kiitos ja kumarrus :).

Elios: no kiitos, enpä ollu kattonu sitä tuolla silmällä. Aaltoilkoon!

Heidi: joo, urakka, nimenomaan. Keskisormi ei kiittäny :). Kiitos.

Heidi: Tallinna!! Kiitos vinkistä, mulla saattaa olla sinne menoa muutenki kesällä.

Lammas: ja minen taas pääse eroon järjestelmällisyydestä peittoa virkatessanikaan :D. Niin on meitä moneen junaan. Mutta tyylikäs vai, hihi, kiitos.

Kottby: kiitos :). Testiajossa olemme hyväksyneet peiton ja todenneet sen talouden parhaaksi.

Neili: kiitos siis vieläkin :).

Anna: kiitos :).

MariJ: joo, blogit on vaa-ral-li-si-a! :) Kiva jos annoin lisäinspiraatiota ja kannustan, että ala vaan virkata, se on hieno tunne kun saa jotain noin isoa valmiiks.

Outi: kiitos :). Niin minustakii ;).

Olebrumm: rakkauden peitto, niinpä :). Kiitos toivotuksista, toivomme että ne toteutuu runsain mitoin!

paivis: kiitos!

Zelda: kiitos paljon :).

Ritva: kiitos kovasti - kiva kun muutki onnittelee, vaikka itekkin sitä oon tehny ahkeraan :D.

Essi: kiitosta :). Ja voithan vaikka tehdä aluks jonku pienen peiton, nälkä ja inspiraatio ja kestävyys kasvaa sitte ajan myötä :).

Marleena: no kiva kuulla, että inspiroi :). Ja sanon, että alota heti vaan! :D Ei se haittaa, vaikka ois monta työtä kesken samaan aikaan...

Katri: ihanaa, kii-tos! Tuo määritelmä modernit värit oli ihan taivaan lahja, kun Miäs on sanonu tuota mummolapeitoks :D. En ihan mummolafiilistä tällä kertaa hakenu.

hillanen: kiitos kaunis :).

Anna-Kaisa: kiitos, sekä tsempeistä että kehuista :). Ja itse asiassa silläki tavalla tuo peitto lämmittää, että yksinäänki köllöttely on sen alla mukavampaa. Monitoimipeitto ;).

sasu: suomalainen minussa sanoo, että äh, eitäänymmitään... :) Mutta kiitos!

Marja: kiiitoooos :).

juuli: kiitos! Ja tumma reuna on itse asiassa puolivahingossa noin tumma kun on, paloihin piti tulla keskiruskeaaki, mutta se loppu kesken. Hyvä vahinko, ei sillä :).

Sufferiina: joo, ei helpolla uskois, että voi jäädä koukkuun peittojen virkkaukseen, mutta niin siinä käy. Kiva kun tykkäät munki peitosta, kiitos :).

Minerva: kiitos! Ja tiedän tasan tarkkaan mistä puhut, kun sanot puuduttava :D. Jonkun verran auttaa se, että ei virkkaa (tai neulo) liian monta samanlaista palasta putkeen, mutta silti...

Emma: kiitos :).

affen: niin, näin jälkikäteen ajatellen oli kyllä kevyesti vaivan arvosta. Täytyy pistää tarkasti muistiin tämä tunne seuraavia loputtomalta tuntuvia projekteja varten :). Kiitoksia kehuista!

Anu kirjoitti...

Upea peitto! Kauniisti olet sommitellut palaset!
T: Anu

Usimarjaana kirjoitti...

Hei WAU! On kyllä upea Rakkauen peitto! Tuosta kuuluukin olla ylpeä, superylpeä!

ArualMaria kirjoitti...

Hurja homma, ja lopputulos on tosi hieno! Sietääkin olla tyytyväinen. <3