tiistai 4. toukokuuta 2010

Hajatelmia ja haja-teelmiä

Tässä kirjoituksessa ei nyt ole minkäännäköstä pointtia eikä teemaa. Sillisalaattia.

Juhlin näemmä saapuvaa kevättä kutomalla soputeltan kokosen huivin (Flower Basket Shawl oranssista vironvillasta) sekä kaks überpaksua pipoa (Falling Leaves Chunky Hat ruskeesta Sandnes Garnin Easystä ja Ysoldan Ripley Mirasol Sulkasta). Minkäs teet, en tykkää kutoa puuvillaa :).  

finishedobjects 002

Parempia kuvia seuraa ehkä siinä kohtaa, kun kuvailen kokonaisia settejä, sitä ennen uteliaimmat voi kurkkia Ravelryä mun nikin kohdalta.

Sain Amelielta jo aikoja sitten aivan ihanan arvontapalkinnon. Herkkuja! Nappeja! Helmiä! Ja kultaa ja hopeeta! :D

017

Pihla, Maikki ja Epa halusivat lahjoa mua ihkuisella tunnustuksella, kiitos! Listasin just vähän aikaa sitten ison määrän ihania blogeja, joten en nyt kehtaa enempää kehua :).


Hajanaisia ajatuksia on aiheuttanu pintaan pulpahtanu suunnitelma osa-aikasen käsityöfirman perustamisesta. On melko huijännää. Myisin ite tekemiäni pikku juttuja netissä, muuta en vielä paljasta :). Enköhän rummuta blogissaki, jos joskus sen aikaseks saan. Ja sitten sain elämäni toisen haastattelupyynnön! Kotilieteen tulee kai joku juttu käsitöistä tässä joskus ja minä Viisaana Ihmisenä ehkä kerron Suuria Totuuksia siellä. Ei välttämättä tule ees toteutumaan, mistä sitä koskaan tietää, mutta tuli ihan hyvä mieli kun toimittaja soitti ja kysy :).

5 kommenttia:

Jatta kirjoitti...

Siis voi kuola noita oranssin sävyjä! Miks minä en koskaan löydä vastaavia mistään, ostaisin heti kaikki pois. Yritin googlettaakki tuota Sulkaa mut möh, ei tärpänny.

Taidan kuukkeloida vielä vähän lissää :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen vironvillahuivi. :) Olisiko sinulla vielä sävynumero tallessa; ostaisin mielelläni samanlaista. ;-)

Sari

Jatta kirjoitti...

Heiputi! Yritin jo eilen tuolla surffailla mut en muka löytäny oikeaa sävyä mistään, olisko sulla värinumerolla paiskata?
Ja Wetterin myymälään käy tieni viikonloppuna, on tuo sen verran ihanan väristä <3

Kiitos enabloinnista :D

sasu kirjoitti...

Putkahdin sattumaslta tänne sinun blogiisi kun etsin sukkien ohjetta (jotain erilaista) ja voi mahoton kuinka paljon kaikkea ihanaa täältä löytyykään.
Taidan lisätä heti suosikkeihin!!

Olet todella taitava

Lotta kirjoitti...

Jattaa jo hyvin enabloinkin, mutta Sulka oli sitä punertavaa, jota saa Lankaideasta :). Ihana lanka, sävykäs ja pehmoinen.

Sari: koitin ettiä, mutta enpä löytäny :(. Harmi.

sasu: kiitos ja punastus! :)