lauantai 13. helmikuuta 2010

Kun neuloja pimpuloihin kilahtaa...

... niin sielu taivaaseen vilahtaa.

Olen rikkonut lankalakkoani vastaan. Kahdesti.

the unusual suspects 002
the unusual suspects 003
the unusual suspects 004
(the unusual suspects)
(tässä ei ole kaikki, kuvaus- ja salailuteknisistä syistä :p)


Sain lisättyä Suomusukkieni ohjeen Ravelryyn ja muutaman harha-askeleen jälkeen myös suunnittelijastatuksen. Olin ja olen siitä aivan valtavan ylpeä, ensimmäisinä päivinä kävin vähintään viis kertaa päivässä ihailemassa omaa suunnittelijaprofiiliani ja laskemassa, kuinka monessa jonossa ne sukat jo oli (tällä hetkellä 12:ssa). Siinä samassa huumassa en enää voinu vastustaa kevätväristen 7veikkojen kutsua VapaaValinnan hyllyltä.

Rangaistus oli kuitenkin ankara, voi pojat. Itse asettamieni sääntöjen mukaan mun piti ostaa kerä tamponilankaa, kutoa siitä huivi ja pitää sitä julkisella paikalla. Ostaminen tapahtui vielä lempeästi, Tuin kutomo myi mulle kerän suklaavaluuttaa vastaan, mutta se kutominen... Noh, oikeestaan sitä ei voinu kyllä kutsua kutomiseks. Tai viralliskielellä neulomiseks. Enemmänki se oli askartelua ja askartelustahan minen pidä.

the unusual suspects 006

Mutta nyt on seki lusittu ja synnit sovitettu! =) Pidän tuota vielä retriitissä ja sen jälkeen jonku tuttavan kissa tai koira saa tuosta tapettavan.

Kokemusta pehmensi huomattavasti myös se, että Satunnaisten Ystävällisten Tekojen hengessä Tui pisti samaan pakettiin pampulalangan kanssa myös uskomattoman ihanan yllätyksen: Ilun värjäämää tiukkakierteistä merinolankaa värissä, jonka olin lisänny suosikkeihini Ravelryssä muutamaa päivää aiemmin ja vielä keltasta sukkalankaa. Huusin ja hypin tasajalkaa, kun revin pakettia auki :). Kahelia, kuten niin sopivaa onkin. Muita Kaheleita, joilta oon saanu noita ihania lahjuksia on muun muassa Villikani ja Maijamirjami - muut lahjukset ei vaan päässy kuvaan, kun ne on jo paremmissa suissa :D.

the unusual suspects 005

Lääkärin suosituksesta taidankin seuraavaks laittaa näitä piristysruiskeita puikolle, kunhan ensin käyn nauttimassa liikuntareseptini tuolla auringonpaisteessa. On lankaa, on aurinkoa ja neulojan mielellä rauha :p.

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oi kun ihania lankoja! Minäkin niin pidän keltaisesti, erityisesti "leijonankeltaisesta". Keltainen kyllä piristää ja alkaa kovasti vetämään puoleensa näin aurinkoisina päivinä. Alkaa olla kevään merkki... =)

Heidi kirjoitti...

Täälä on toinenki Heidi, joka haluaa kans keltasta lankaa! Keltaset sukat olis AIVAN MAHTAVAT! :o)

ColibriDreams kirjoitti...

Nyt täytyy ensimmäisen ja varmaan viimeisenkin kerran sinun neuleistasi sanoa, että hui kamala! Tuon neulomisessa ja pitämisessä on kyllä rangaistusta kerrakseen.

Ihania lankoja sait!

Nina kirjoitti...

Ooh mitä ihania keltaisia! Pitäisköhän värjätä jotain semisolidia keltaista noista viimeisistä sukkalangoista mitä mulla on tuolla..

maritta kirjoitti...

Voi ei! Mä oon niin jännityksellä seurannut näitä lankalakkoja ja luotin sinuun! Tosin olisin kyllä itsekin langennut noihin...jos siis lakkoilisin. Ihanuuksia!

Lettu kirjoitti...

Eipä tuohon voi todeta muuta kuin: oi-oi-oi-ihanuutta :)
Leppoisaa ystävänpäivää !

Heidi kirjoitti...

No jaa saas nähdä kuinka itseni käy, kun ei pitäis ostaa lankaa ennen kun on vanhoja käytetty, mutta eipä mulla ole rahaakaan noihin paheisiin :P
Kohta meet ihan sekaisin Heidien kanssa, mut mä oon sit se kolmas?! :D

tippi kirjoitti...

minähän sain tuollaisia pampulalankoja lahjaksi jo kauan sitten ennen kuin näillä main oli moisista tietoakaan. Neuloin toisesta ihan vain suorakaiteen muotoisen palan ja avot; neiti Näpsän erilaisiin leikkeihin mitä mainioin peite-teltta-tyyny-verho-mikätahansa! Eli eläpä haaskaa elukoille, säästä jollekin pienoiselle, joka osaa leikkiä!

Riepunukke kirjoitti...

Tota kieliasiaa... Mää kansssa kudon tumppuja, enkä neulo lapasia. Ja pipo pitää olla myös, kuka sellaisia myssyjä tekee?! Toi viralliskieli on kiva sana ; b

Puputsi kirjoitti...

Ihana pampulalankakertomus! :D

Lotta kirjoitti...

Heidi 1: juu, piristävät kyllä kovasti :). Ja oon jostain väriterapiaoppaasta lukenu, että keltanen ois myös inspiroiva väri. Tiedä häntä...

Heidi 2: kaupasta sitä saapi :D. Keltaset sukat on kyllä varmaan semmonen piristysruiske päivään, tarvinnee raportoida sitte kun oon saanu nuo valmiiks ja käyttöön :).

ColibriDreams: hihii, minä oon kyllä sanonu niin parista aiemmastaki :D.

Nina: joo, värjää! Ja sit mä voin ostaa - eiku...

maritta: voi, harmi jos tuotin pettymyksen :D.

Lettu: ehkä voi myös silleen kaihoisasti huokailla? :)

Heidi 3: rahanpuute on juu se kaikista tehokkain estokeino mullaki :).

tippi: täytyy pistää korvan taa :). Onhan noita leikki-ikäsiä tietysti lähipiirissä, mutta ne vaan tuppaa jo hukkumaan leluihin...

Riepunukke: minoon välimuoto, minä kudon lapasia :).

Puputsi: kiva jos viihdytti :D