torstai 19. marraskuuta 2009

Työvoitto

Aina on tarvetta vielä yhdelle soputeltalle.

työvoitto 001

Soputeltat voi käärästä kaulaan ja haudata puoli naamaansa piiloon räntäsateelta. Soputeltat voi käärästä harteilleen lisälämmikkeeks (silloin harvoin), kun joutuu uhmaamaan lukusalien vetoa. Jos yllä on soputeltta, talvitakin alla olevan villatakin ei tarvi olla ihan lyijykynän paksusesta langasta tehty, ja silti tarkenee keskellä talveaki. Minä pidän soputeltoista.

työvoitto 009

Tämä nimenomanen soputeltta on Mielityn Nuolitanssi, linkki ohjesivuille tässä. Ekan Nuolitanssini tein New Yorkiin vaihtoon lähtevälle ystävälle, tän piti tulla juuri ekan lapsensa saaneelle toiselle ystävälle, mutta nytpäs olenkin itsekäs sika ja pidän tämän itse.

työvoitto 007

Semi-solid vaaleanpunanen Kamena puhuttelee mua niin kovin syvällisesti ja olihan tässä tosi paljon työtäki. Osasin mallikerran ulkoa jo ekan toiston jälkeen, joten ne loput 19 oli astetta puuduttavampaa neulottavaa... Noh, toisaalta pysty hyvin kuuntelemaan äänikirjaa samalla. Huiville on nimittäin tulossa kaveri, jota neuloessa ei kyllä pysty tekeen yhtään mitään muuta siinä ohella, jos on vähänkään väsyny:

työvoitto 012

#13 Lace Beret tämän syksyn Vogue Knittingistä, lankana Hjertegarnin Alpaca Silk. Tulee ihku, mutta tulee kohtalaisen hitaasti tämäkin :).

Ei mulla muuta :). Ei mun pitäny tota huiviakaan blogata ennen kun on pipa valmis, mutta se oli niin sievä, että oli pakko päästä elvistelemään...

15 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onpas suuri! Tosi kaunis tuo väri ja varmasti on lämmin talvella.

Tui kirjoitti...

Upea! :)

Soile kirjoitti...

Kyllä! Näin nättejä soputelttoja tarvitaan aina.

Mari kirjoitti...

Aivan upea "soputeltta" ja kuka sitä malttaa pantata jotain noin hienoa? :) Minä hehkutan keskeneräisiäkin aina!

Mari kirjoitti...

Hieno teltta! :)

Hepsi kirjoitti...

Upea huivi ja myssyn alkukin on kaunis! Keskeneräisiä pitää aina ehdottomasti hehkuttaa! =)

Niina kirjoitti...

Ihana 'dusty pink' väri, mun suosikki ehdottomasti. Ja jokaisella naisella tulee olla jotain vaaleanpunaista garderoobissa! :)

Jenni kirjoitti...

Hieno! Paljonko sulla meni lankaa tuohon noin niinku suurinpiirtein?

Anu kirjoitti...

Iiiiiihana!

Anna-Kaisa kirjoitti...

Suuri ja kaunis tuo huivi! Mikä siinä muuten onkaan, että luento- ja lukusaleissa suorastaan tuulee. Siellä tarvii aina lisälämmittimiä vaikka kuinka.

Tess kirjoitti...

Kauniille soputeltalle on varmasti tarvetta talvella :)

Sähis kirjoitti...

Oi, Ihana "soputeltta" ! Todella kauniilta näyttää =)

Lotta kirjoitti...

Kaisa: juu, veny pingotuksessa vielä ihan hurjasti =). Kiitos!

Tui: kiitos kiitos :).

Soile: no sano muuta :). Seuraava ei oo vielä puikoilla, mutta tiukassa harkinnassa.

Mari: no en minäkään juuri jaksa panttailla... ;) Kiitos!

Mari: kiitos :D.

Hepsi: kiitos kiitos - ja keskenerästen hehkuttamisessa on näemmä se hyvä puoli, että sitten ne tikuttaaki ennätystahtia valmiiks :).

Niina: näin mäki aattelin :). Mun siisteimmät vaatteet on niin tiukan asiallisen mustia ja harmaita, että vaaleenpunanen huivi on se just tarvittava höpsötekijä. Väri on tosiaan hirmu kaunis.

Jenni: mitotin niin, että sain kaks vyyhtiä käytettyä mahdollisimman tarkkaan. Koko on 60x200cm, eli yhdestä vyyhdistä sais samalla mallineuleella ihan käypäsen kapean kaulahuivin...

Anu: kiitos :).

Anna-Kaisa: beats me! Päätalon ruokala on ehkä hirvein, Linnasta oon sentään löytäny sopivan nurkkauksen, jossa saa olla melkeen vedolta rauhassa.

Tess: juu, heti ylihuomenna meinaan ottaa käyttöön :).

Sähis: kiitos paljon!

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihana!

Makepeace75 kirjoitti...

Huoh, upea! Ja iso! :o)