perjantai 1. helmikuuta 2013

Hei hei, oli kiva tavata!

Meille syntyi maailman ihanin pikkuinen poika 14.9.2012 ja kyllä tämä blogi nyt jäi telakalle :). Harvat vapaat hetkeni käytän kuitenkin mieluummin kutomiseen kuin kutomisesta kirjoittamiseen.

Ravelryssä olen nikillä Lotta ja sinne lisäilen huonoja kännykkäkuvia keskeneräisistä tekeleistäni, kun ehdin. Saa ystävöidä! Ja nyt kutsuu taas pieni ystävä...

8 kommenttia:

laurar kirjoitti...

moi. olenkin miettinyt mitä sulle/teile mahtaa kuulua. vauvaonnittelut , ihanaa! täälläkin tuoksutellaan 161112 syntynyttä poikaa tuon esikoisneidin 2v. ohessa <3 ja siinä välissä neulotaan aivottomasti..

Henriikka kirjoitti...

Voi miten ihania uutisia! :) Juuri tällä viikolla mietin, että mitä sinne päin kuulunee. Itse seurailin mielenkiinnolla blogiasi, vaikka aika harvoin mitään kommentoinkaan kun olen tällainen nössö. :D

Onnea uudelle elämäntaipaleelle! ^_^ (voi olla että lisäilen Ravelryssä kaveriksi :) )

outi kirjoitti...

Onnea vauvantuoksuiseen arkeen ja kilinää puikkoihin.

Viuhti kirjoitti...

Ehkä vielä joskus on aikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon pienen poikasen johdosta! Eipä ole mitään sen ihanampaa kuin oma vauva!! Voittaa neulomisenkin!
Kirjoituksiasi on ollut hauska lukea, niitä jään kaipaamaan. Mutta ainahan voin lueskella entisiä uudelleen!

Hyvää vointia ja onnellista vauvaelämää!

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Wahyu alfani kirjoitti...

Sehat Wahyu

Unknown kirjoitti...

tks for sharing artikel

ITTELKOM JAKARTA