maanantai 26. joulukuuta 2011

Ne lahjat

Voi että on ollut kiireinen pari viikkoa! Otin teille kuvankin silmäpusseistani, jotka melkein lähenee roikkumisellaan polvia. Mutta se oli niin ruma kuva, että empäs julkaisekaan. Mutta puhistaan yhdessä, puuuuuuuuuh mikä kiire!

No niin ne lahjat. Ensinnäkin pieni Emmeli sai toisetkin sukat, koskapa lankakerä huusi niin kovasti hänen nimeään.

emmelin toiset

Omissa jaloissa tuntuu mukavalta tuommoset sukat, joissa on toinen joustinraita nilkoissa. Emme Emmelin kanssa päässeet keskustelussamme niin syvälle, että olisin voinut päätellä, yhtyykö hän mielipiteeseeni. "Meni te tiihen alle!" "Niin, kantapää meni siihen alle."


Tutut aikuiset sai meiltä tänä vuonna lahjaksi ihan vaan patalappuparin ja jääkaappimagneetteja. En halua enkä jaksa käyttää koko marras-joulukuuta lahjojen murehtimiseen. Ei se ole lahjojen antamisen tarkoitus. Näin ollen lähdin miettimään kohtuullisen vaivatonta lahjaideaa, joka sopii pienellä personoinnilla kaikille. Yhden patalappuparin virkkaamiseen meni kai pikkusta vajaa kymmenen tuntia, eli ei ollut aivan suhteeton vaiva tehdä niitä kaikille lahjottaville. Ja toisaalta lahjan saajan näkökulmasta patalappu ja magneetit on kuitenkin käyttöesineitä, vaikka ei Aina olisi halunnutkaan Juuri Tällaista lahjaa ja kyllä nyt elämäni suunta muuttui täydellisesti.

DSC_0006

Mutta toisaalta en tahdo antaa myöskään mitävaanlahjoja, semmoisia joita voi antaa kenelle vaan, jos vaan vaihtaa lahjottavan nimen kortiin. Siispä mietin kunkin saajan makua ja keittiötä ja koitin mallata lappujen värimaailman niihin. Ja isoveljille ja äidille menevät magneetit tein äidinäidin nappilaatikon aarteista.

DSC_0007

DSC_0008

DSC_0009

DSC_0011

DSC_0012

DSC_0013

DSC_0015

DSC_0016

DSC_0017

DSC_0018

DSC_0010

DSC_0014

Tässä postauksessa oli tarkoitukseni jakaa myös eteenpäin Villapeikon antama tunnustus (josta kiitos ja kumarrus!). En ole kuitenkaan ehtinyt vielä käydä läpi readeriäni sopivimpien kymmenen toivossa. Tässä kohtaa pidän aiheellisena kiittää myös heitä kahta, jotka antoivat mulle toisenlaisen tunnustuksen kesän blogitauon aikana. Arvostin kyllä, vaikka en juuri silloin innostunut bloggaamaan ja jakamaan glooriaa eteenpäin. Yritän nyt saada tuon Versatile Bloggerin jaettua. Yritän parhaani, sovitaan niin.

8 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Nappimagneetti-idea pitää pistää korvan taakse ja olen samaa mieltä, että itsetehtyjen lahjojen tarkoitus ei ole aiheuttaa stressiä. Neuloo sen minkä tahtoo ja jaksaa.

Paula kirjoitti...

Ihania patalappuja ja magneetteja, pitäisi laittaa täälläkin korvan taakse nämä molemmat! Lahjojen ei tosiaankaan ole tarkoitus aiheuttaa stressiä - meillä ei aikuisten kesken lahjottu ollenkaan kun ei vaan jaksettu eikä ollut hyviä ideoita. Ei haitannut yhtään, vaikka lahjojen antaminen varsinkin onkin mukavaa jos ideoita löytyy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Patalappujen idea selvisi jotenkuten, mutta noita magneetteja olen ihmetellyt. Selität varmaan joskus.Kiitokset vielä!

Mamma R

Anonyymi kirjoitti...

Patalaput kiinnittivät heti huomioni. Todella kauniita ja ovat ne myös persoonallisia :)

Kottby kirjoitti...

Kauniita patalappusia, ihana lahjaidea!

Hanna kirjoitti...

Kiitos hienoista patalapuista ja magneeteista :)!

Anonyymi kirjoitti...

Nättejä nuo napein koristellut patalaput!

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikkäitä nuo napein koristellut patalaput!