tiistai 6. joulukuuta 2011

Lahjonnan aika

Ylitin itseni tänä vuonna täydellisesti. Aloin tehdä joululahjoja jo lokakuun puolella ja valmista oli aikuisten lahjojen osalta jo marraskuun lopulla. Tämän enempää en kuitenkaan vilauttele, tutut kuitenkin osuis blogiin.

DSC_0019

Sen sijaan pieni Sisu-poika ei käsittääkseni vielä tiedä koko Intter Netistä hölkäsen pöläystä. Tai no toisaalta, jos muistan mitään lapsuuden lahjoista, niin ehkä olisi parempi tietää jo etukäteen odotella pehmeää pakettia... =)

DSC_0002

DSC_0001

Ja voi minua, rikoin toisenkin lapsuuden valan ja kudoin housuihin paljon kasvunvaraa. Paljon. Ajatuksena oli, että nämä pöksyt menee vaikka kolme talvea, kun rullaa joustimia auki. Ehkä Sisu antaa vielä mulle anteeksi...

Vaippatilan muodostaminen aiheutti harmaita hiuksia. (Oikeasti, löysin ekan harmaan hiukseni pari päivää sitten!) Ehdotin ensin Sisun äidille monsteripöksyjä, mutta ne ei ilmeisesti ottaneet tulta alleen. Ja kun valinta raidoittaa oli jo siinä vaiheessa tehty, angstasin pitkään, miten saan lyhennetyistä kerroksista hyvän näköiset. Lopulta jätin lyhennetyt kerrokset tekemättä ja sen sijaan levitin peppua haarakiilalla (idea Villapöpistä).

DSC_0003

DSC_0005

Värit valitsin a) sen perusteella, että Sisun äiti toivoi Oikein Kirjavia villahousuja, b) sen perusteella, että Sisun perhe ei pidä lukua tyttöjen ja poikien väreistä ja c) sen perusteella, missä konepestävässä lankalaadussa Lankamaailma Nordiassa oli tarpeeksi monta suurinpiirtein saman valöörin väriä.

DSC_0004

Maijaa meni yhteensä 161 g, kolmasosa siitä mitä liioittelunpuuskassani ostin. Ja näin pienen pojan raitahousuista pääteltävääkin tuli vielä aivan siedettävä määrä.

5 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Aivan ihanat villikset, mahtavat värit! Meidänkin pojalle kävis :)

Maritta kirjoitti...

Ompa reippaat ja raikkaat pöksyt :D Ihania nuo raidat :D

-maria- kirjoitti...

Kivat pöksyt! Monsterihousutkin olivat kyllä aika hauskat :)

susamaria kirjoitti...

Ihanat nuo raitahousut!

Lotta kirjoitti...

Kiva kun tykkäätte :). Pitkään noita värejä tarvi mallata, mutta tykkään itsekin lopputuloksesta. Saajan mielipiteestä ei olla vielä(kään) keskusteltu ;).