perjantai 14. lokakuuta 2011

Ilmaisia neuleohjeita

Päätin päivittää sivupalkissa olleen linkkilistan ilmaisista neuleohjesaiteista. Ja voi Mooses, niitä on tullut lisää ihan pilvin pimein tässä kolmen vuoden aikana. (Oliko yllätys? No ehkä ei.)

Useamman kymmenen linkin lista sivupalkissa näyttäisi rumalta. Emme tue rumia sivustoja. Julkaisemme sen sijaan linkit nyt tässä postauksessa ja linkkaamme tämän postauksen sivupalkkiin. Miten vain vaikeinta on :p. Yritän jatkossa päivittää listaa useammin kuin kerran kolmessa vuodessa. Ehkä.

Itse löydän kieltämättä parhaiten malleja Ravelryn haulla. Mutta ehkä linkkilistojenkaan aika ei ole ohi? Olisiko niin, että haut sopivat parhaiten jonkin tietyn etsimiseen, kun taas neuleohjesivustoja voi selailla yleisellä inspiroitumismielellä? Tällainen hatara ajatus mulla ainakin oli mielessäni valitessani linkkejä listalle: näillä sivustoilla on semmoisia neuleita, joita itse tykkäisin tehdä.

Nettineulelehtiä:

knitty
Popknits
The Anticraft
Ullaneule

Ohjehakemistoja:

Crochet Pattern Central
Free Vintage Knitting
Knitting Pattern Central
The Daily Knitter
WEBS (lankakauppa)

Lankavalmistajien ohjeita:

Berroco
Caron
Cascade Yarns
Classic Elite Yarns
Elann
Garnstudio
KnitPicks
Lion Brand
Novita
Rowan
Tekstiiliteollisuus

Muita:

A Good Yarn (vintagea)
Knit on the Net
Kotiliesi
Vintage Purls
Wendy D. Johnson
Yhteishyvä

7 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Tässä pari siulle linkkiä lisää:

teetee:n nettilehti: http://www.tekstiiliteollisuus.info/publications/teetee_1_2011/index.html#/68/

Knitcircus:
http://www.knitcircus.com/index.php

Anonyymi kirjoitti...

Nyt mamman on pakko ottaa ammattirooli: Näin blogia pitää uudistaa! Tauko, jonka pidit bloggamisessa, taisi tehdä oikein hyvää.Täällä on mukavia asioita ja niitä itsellesi tärkeimpiä eli neuleita edelleen.

Oli elämys käydä lukemassa blogiasi parin kuukauden tauon jälkeen.

Mamma R

ArualMaria kirjoitti...

Kiitos listasta! Löytyi nimittäin pari uutta sivustoa. :) Suurimmaksi osaksi tulee tosiaan nykyään ravelryn kautta selattua, mutta toki joskus on mukava surffailla ihan ohjesivustoillakin.

eilen tein kirjoitti...

Mahtava lista, kiitos kovasti!

Emma kirjoitti...

Kiitos listasta, tuossa tulikin monta uutta!

Lotta kirjoitti...

ArualMaria, eilen tein ja Emma: No hyvä, että oli uusiakin sivuja :). Ja itse asiassa unohdin kaks, täytyy nekin lisäillä jossakin välissä.

Kiitos Päivikki noista uusista, voisin varsinkin tuon teeteen nettilehden lisätä sillä samalla päivityskerralla tähän postaukseen, kun näytti olevan ilmainen.

Ja kiitos äiti :D. Saat käyttää oppitunnilla esimerkkinä, jos tahdot.

Unknown kirjoitti...

Thanks for sharing the post about knitwear patterns.
We have a passion Finnish online store to sell quality products. We strive for worldwide sales to our customers. By visiting our online store, all our customers can shop by sitting at home.naisten neuleita