lauantai 18. joulukuuta 2010

Joululahjavinkki

Ai niin, mulla on tämmönen blogiki. Ohohups. Ei tuu paljon kirjoteltua, kun kesken on lähinnä isoja projekteja ohuista langoista (ja sukkia). Tämä on kuitenkin pakko jakaa: kivoin neuleeni ikinä.

finishedobjects 001

Napahihii! :) Hihitystä aiheutti myös maailman paras pötkylämäinen muoto ja silmien ja nenän koon ja sijainnin päättäminen.

finishedobjects 002

Hän on Chester the Bashful Bunny (Ravelrystäkin pystyy ostamaan ohjeen) ja hän valmistui kahdessa päivässä. Hän pääsee joululahjaksi veljenpojalle, joka tuskin lukee tätä blogia vaikka onki tietysti maailman fiksuin pieni poika. Veljenpoika on vuoden ja neljä kuukautta.

7 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Onpa kyllä ihana! Oikein halittavan suloinen :)

Suvi kirjoitti...

Ihana!

Niinu kirjoitti...

Suloinen!
Luulin tosin eka(pikkukuvaa tihrustaessani)että kyseessä on pipo,ja tulin sen perässä tänne:)

Kikka kirjoitti...

ihana puppu ! aloinkin jo miettiin et ootko meitit unohuttanu ihan vallan kunnei mitään oo kuulunna

outi kirjoitti...

Terve ja toivottavasti joulu oli kiva. Täällä hommat olleet sitä sun tätä ja kun tulin tänne kurkistelemaan, huomasin, että on jäänyt vaikka mitä väliin. Silmukkamerkitkin. Kun mulla ei oo yhtään. Jos sulla jäi kirkkaita, oisko ollut nro 4, tai niitä nro 19ja 20 myymättä, niin voisin ostaa pois kuleksimasta. Mutta nykyiset tendenssit huomioonottaen uskoisin, että ne ovat menneet. Ja siihen kaamosmasennukseen muuten on tulollaan just se paras lääke: päivä pitenee! Ja ensi viikolla on kevät(lukukausi). Jei!

Lotta kirjoitti...

Paula: kiitos :). Ois kyllä ihan parhautta jos tekis tuommosen jostain superpaksusta langasta ihan aikusen halikoossa...

villapeikko: tack!

Niinu: no joo, pupupipo jolla ois napa, ei huono idea! :)

Kikka: kiitoksia :). Ja en ollu unohtanu, aiheet vaan vähissä... ens vuonna taas paremmalla tahdilla.

outi: jäljelle jääneet merkit meni kälyille joulupaketeissa, mutta nou hätä, voin tehä sulle tilauksesta uusia :). Tuun häiriköimään sun blogiin, jos et tarkistele enää näiden vanhojen postausten kommentteja...

Liinu kirjoitti...

Alteregoni VIllikani ihatui tuohon kovasti.