tiistai 26. lokakuuta 2010

SYTYCK: His and Hers ranteenlämmittimet

Hehe. Hups.

finishedobjects 002

Kuva on suoraan ylhäältäpäin otettu, vasemmanpuoleinen kämmekäs vaan on sentin leveämpi ja kaks senttiä pidempi kun oikeanpuolimmainen. Toinen on kokoa mies, toinen kokoa nainen. En siis ihan päässy samaan neuletiheyteen molemmissa :D. Voi, tulee ihan kutomaan opettelun alkuajat mieleen, kun suorakulmiotki oli aina puolisuunnikkaita, nukkekodin peitto toisesta reunastaan 10 cm ja toisesta 15 cm leveä...

Mutta eipä haittaa. Ne mahtuu kumpiki mun käteen, niitä voi siis käyttää. Ja sain hyvin harjoteltua kirjoneuletta, mikä oli tarkotuksenaki. Ensimmäinen kämmekäs on reilusti isompi kun ohjeen mukaan olis pitäny tulla, toisessa pääsin jo semmoseen parempaan kirjoneulekireyteen. 51 g meni jämiä näihin, Sisua ja Lanettia kolmessa värissä. Wintry Mix on malli.

Varsinainen SYTYCK-projekti on jo kainaloissa:

finishedobjects 003

Jälki on aivan kohtalaisen tasasta ja tasottuu vielä aikanaan pingotuksessa, olen tyytyväinen. Ja mun neuletiheys on sama ku mallitilkussa, mikä on aika hyvä juttu, kun neuleessa on vähän päälle 300 silmukkaa kerroksella :). Nyt jatkan sileää oikeaa vyötärökavennuksin ja lantiolevennyksin ja samalla tikuttelen seuraavaa kirjoneulekäsineparia, End of May Mittensiä.

Niin ja tämmösetki oon saanu valmiiks jossain vaiheessa:

finishedobjects 005

Huivi on vilahtanu aikasemminki täällä blogissa, mutta enpä nytkään saa aikaseks kuvata sitä tositoimissa, vaikka settiin kuuluvat kämmekkäätki valmistu. Andrea's Shawl ja Andrea's Mitts on näissä malleina ja lankoina Noro Silk Garden Sock (vaalea) ja Colinette Jitterbug (tumma). Nää oli mun herkkulankaneuleet :). Tykkään molemmista langoista tosi, tosi paljon ja koska sekä Jitterbug-vyyhdit että Noron kerät on mun kokemuksen mukaan aina vähän ylipainosia, sain ihan pikkusta vajaa molemmat neuleet valmiiks yhdestä kerästä kutakin lankaa. Jitterbugia jäi vielä vähän, Noroa mun tarvi jatkaa toisessa kämmekkäässä jollakin anonyymillä jämälangalla.

Tasaseen tahtiin näitä valmistuneita tippuu puikoilta. Huokailua aiheuttaa vaan se seikka, että oikeastaan mun tekis mieli kutoa ittelleni vaan kaikkia ihania sukkia (joita mulla on jo ihan sikana), mutta tämmöset pikkupakkoneuleet tarvii hoitaa alta pois ensin...

7 kommenttia:

Elios kirjoitti...

Kämmekkääsi ovat joka tapauksessa todella kauniit! Myös muut neuleet näyttävät kiinnostavilta. :)

Emma kirjoitti...

OI miten kaunia mustavalkea setti, ja kämmekkäätkin on hienot! Miulla tulee välillä vieläkin tuo ongelma vastaan, että jälkimmäinen on pienempi kuin ensimmäinen :D

Nina kirjoitti...

Ihana raitasetti! Kämmekkäätkin on hienot, eihän sitä nyt kukaan sitten käytössä huomaa että ne on vähän erikokoiset. :)

Tui kirjoitti...

Noi kämmekkäät on tosi kauniit ja kuten jo aiemmatkin sanoivat, käytössä kukaan ei kokoeroa huomaa. :) Ja ihana setti, just mietin toissapäivänä koska ehtis tuon huivin neuloa. :)

A-K kirjoitti...

Vastustamattomia tuotoksia jälleen! Sytyck-projektin valmistumista odotellaan innolla. :) Jännittävää nähdä, mitä kiehtovaa on tulossa.

Hepsi kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät, kuten muutkin neuleet! =)

Pirre kirjoitti...

Voi kuinka kauniit ranteen lämmittimet!