tiistai 28. syyskuuta 2010

Broadway!

"Värikästä ja välkehtivää. Väri kerrallaan ei ole sinun juttusi. Mitä enemmän lankoja, värejä, kuvioita ja malleja sen parempi! Kirjoneuleet kaikissa muodoissaan kuuluvat Broadwaylle. Luultavasti persoonasi on yhtä värikäs ja pirteä kuin neuleesi!"

Spektaakkelimaiset tuotannot.

New York, New York. Tyylikästä, nuorekasta, särmikästä, itsevarmaa, rohkeaa.

"Haasteesi on BROADWAY. Kirjoneuleet vievät mennessään. Usko pois! Etkö usko?! Kokeile! Hirvittävätkö monet värit? Kirjoneuleen ei tarvitse kukertaa sadoissa väreissä, vaan voi olla myös hillitysti yhden värin eri sävyjä. Ellet vielä tunne ”ilmiötä” Kaffe Fassett, niin nyt on oiva tilaisuus tutustua! Tai ehkä inspiroidut enemmän perinnekirjoneuleista?! Haasta itsesi toteuttamaan kirjoneule juuri sinulle sopivalla tyylillä!"

On haastetta, on!

On myös visio :).

SYTYCK 002


Moria, ristikkäiset kaaret, pylväät, vuoret, mithril, Kheled-zâramista kuvastuvat tähdet.

Sitä ennen kuitenkin pipo pienelle Sisu-pojalle (valkosia pääkalloja harmaalla pohjalla) ja varmaankin myös kirjoneulelapaset itselle. Tarvis oppia sitomaan langanjuoksuja nurjalla. Kutkuttavaa, ihanaa!

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Mä odotan jo innolla ohjetta tuohon Moria-mekkoon.

t. pahemman luokan LOTR-nörrti :)

TiinaR kirjoitti...

Ohje kiinnostaa minuakin :)

Raiku kirjoitti...

Samassa veneessä ollaan, hyvä kanssakilpailijatar. Minullakin on Broadway, ja kaikesta päätellen siinä tosissaan on haastetta. Mutta minullakin on visio. Ja todennäköisesti aivan liian suurisuuntainen sellainen...

Unknown kirjoitti...

Olisikohan tässä Arnien ja Basilikan jälkeen minun seuraava tekeleeni? Ainakin aihe on sydäntä lähellä.

:)MM