perjantai 9. heinäkuuta 2010

Lomaneuleita

Celsiusasteita keskimäärin: 30 (tai siltä se tuntuu)
Valmistuneita sukkia keskimäärin per päivä: 0,65
Palaneita olkapäitä: kaksi
Mökillä vietettyjä päiviä: monta, yli kymmenen
Syötyjä uusia perunoita: ainakin tiu

Toisin sanoen on ollu kiire mökkeillä, ei oo ehtiny blogata :). Ja valitan, näillä helteillä ei pystykykene kutomaan muita kun sukkia, vaikka niitä täällä on esitelty jo riittämiin.

Noh, ensimmäiset. Tai nää ois valmistunu jo aiemmin, mutta kuvattu vasta nyt.

finishedobjects007

Angeet Cookie A:n kirjasta Sock Innovation. Lankana on Noro Kureyon Sock tuommosena siniharmaana, ei sitä värinumeroa nyt pysty muistamaan. Ihanat, ihanat, ihanat. Onni on neljä kerää Kureyon Sockia vielä varastossa ♥. Ja sit nää kahdet seuraavat ois öljylankasukkia ens talven unisukiks, laiska ei halua rasvata jalkoja erikseen :).

finishedobjects011

finishedobjects001


Pinkeät sukat on Embossed Leaves Socks kirjasta Favorite Socks, siniset puolestaan Kalajoki-sukat. Lankana molemmissa Novita Nalle Aloe vera, menekki vähän alta kerän... en muista tarkkaan, mutta sen verran, että jää vielä raidoiks jämälankasukkiin.

Ja sitten ois kahdet, jotka menee lahjaks huomisissa häissä. Luotan, ettei morsian ehdi enää tänä iltana nettiin ja varsinkaan mun blogiin.

finishedobjects010


finishedobjects002


Arni

finishedobjects 050


finishedobjects 051


Eeva

Huominen hääpari tykkää vaeltamisesta, joten he saa yhteisille vaelluksille nimikkosukat. Ohjeet on jo kirjotettuna ja testineulojilla, julkasu tapahtuu seuraavassa Ullassa. Olen tyytyväinen, sekä malleihin (varsinkin Arnehin) että siihen, että nyt ne ohjeet on kirjotettu! Puuuuuh että se on työlästä, varsinki kaavioiden väsääminen.

Sit ois kesken vielä kolme huivia ja yks villanen torkkupeitto, mutta ei meinaa napata. Varsinkin, kun haluisin tänä kesänä opetella kärjestä alotettavan sukan kutomisen oikeen kunnolla selkäytimeen asti... Ens talven varustuksesta puuttuu vielä ohuesta tavislangasta kudottuja sukkia (ihkulankaiset on mulla järjestään unisukkakäytössä) ja niillä niitä alotuksia ja kantapäitä vois harjotella. Opuskin ois oikeen varta vasten hankittuna. Kenties otan sen ja pari kerää mukaan, kun taas pian paetaan mökin suuntaan... Sit saatte vaan kestää silkkaa sukkabloggausta vielä hetken :).

11 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Tosi ihania sukkia!! Alkoi vähän houkutella kaivella sukkalankoja puikoille... :)

Hepsi kirjoitti...

Ihania sukkia!

Estetiina kirjoitti...

Mielettömän söpöjä sukkia. Mukavaa, kun ohjeita on tulossa Ullaan :)

Mulla on työnalla suomu- sukat sun ohjeilla, jotka nappasin blogistasi! On vaan tosiaan aika hikistä hommaa yrittää neuloa näillä helteillä. Paukkupakkasilla on sitten taas mukava muistella kuinka kesällä oli kuuma.

MINNA kirjoitti...

Ihastuttava sukkakimara! Paljon kivoja värejä, kauniita malleja ja kuvia. Olen samaa mieltä, että näillä helteillä ei jaksa kutoa mitään suurta. Sukat on just sopivat!
Jään malttamattomasti odottamaan uutta Ullaa ;O)

Villanne kirjoitti...

Kauniita sukkia! Angeet on minulla kesken, mukana nyt mökillä,jos vaikka saisin ne kohta valmiiksi!

Lace kirjoitti...

Ihanat, odotan ohjeita Ullaan kieli pitkällä!

MariL kirjoitti...

Hienoja sukkia!

ColibriDreams kirjoitti...

Hienot sukat! Tuo häälahjaidea on niin ihana.

nienor kirjoitti...

Kivoja sukkia, jään odottelemaan Eevojen ohjetta :)

Lotta kirjoitti...

Paula: no hyvä :). Inspiraatio on tavoitteeni. Kiva että joku jaksaa inspiroitua sukkaputkestaki.

Hepsi: kiitos!

Estetiina: uuu, toivottavasti tykkäät ohjeesta ja tulee mieluisat sukat! Helle ja villa ei tosiaan oo paras yhdistelmä, tai ainakaan suora auringonpaiste ja villa ei sitä ole...

KESÄN LAPSI: oo, kiitos, noin runsaista kehuista venyy suu ihan korvasta korvaan :). Minäki ootan Ullaa :).

Villanne: jokohan on Angeet valmiina? Se oli musta mukava malli, sopivin välein toistuva mallikerta ja sopivasti äksöniä. Kiitos kehuista!

Lace: kiitos paljon :). Toivon kovasti kirjottaneeni hyvän ja selkeän ohjeen.

Mari: kiitos!

ColibriDreams: kiitos! Ja itekki olin kyllä tyytyväinen ideaan, paitsi hääpaikan aulassa. Pakko oli varmistella vielä Miäheltä ja kaikilta tutuilta, että enhän mä nyt oo ihan täys idiootti, kun annan häälahjaks villasukat...

nienor: kiitos ja kiva kuulla! :)

Paula kirjoitti...

Ihania sukkia! Todella kauniita malleja, ja lankoja!