keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Suuret myyjäiset

EDIT: kaikki merkit on varattu, osa jo matkallakin! Lämmin kiitos teille kaikille kiinnostuksesta :).

----------


Nyt on muutto edessä ja Lotalla rahat vähissä :). Ostettiin naapurikorttelista kaksio ja sinne ei mahu meidän lainapiano, vaan se tarvii kuljettaa Turkuun oikeille omistajilleen. Mikä maksaa mansikoita. Jaaaaa sitten saatoin ostaa Ilulta Maailman Ihaninta Lankaa ja lisäksi unelmieni talvitakin. Moon semmonen talousihme niinsanotusti.

Joten koitetaan nyt sitte vaikka näinki hankkia rahaa. Hinnat sisältää postikulut. Osto toimis näin: 1) varaa kommentteihin haluamas setti, 2) lähetä mulle spostia osotteeseen lottamattila at gmail piste com, niin laitan sulle mun tilinummeroa ja muita tietoja, 3) lähetän merkkiset ykkösluokan kirjeenä, kun maksu näkyy mun tilillä.

Ja sitten koko (pieni, keskikokonen, iso) viittaa vaijerilenkin kokoon, eli kuinka isoille puikoille käy. Kaikki merkit on kuvattu killumassa 5mm puikossa, eli niin isoihin ainaki sopivat kaikki. Luettelen käytetyt helmet ylhäältä alas. Settejä on 16, erivärisiä, ja voin myös tehä toivomusten perusteella ihan oman setin.

1. Musta-kultainen setti:

stitch markers 004

Keskikokonen; valkonen helmiäismäinen siemenhelmi, muovinen mattakultanen helmi, muovinen hematiittimainen helmi. 8 silmukkamerkkiä + kerrosmerkki, 9 euroa. Huom! Luonnossa mustat helmet on harmaamman ja pikkusen muovisemman olosia kun kuvassa.

2. Musta-lila setti:

stitch markers 017

Pieni; lila kimmelteleväinen kantikas muovihelmi, musta hematiittimainen muovihelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa. Huom! Luonnossa mustat helmet on harmaamman ja pikkusen muovisemman olosia kun kuvassa. Lisäks värisokea (?) tekijä on näemmä laittanu yhen vähän vaaleenpunasemman helmen mukaan, kuvassa toinen oikealta.

3. Musta-vaaleanpuna-lila setti:

stitch markers 031

Pieni; lila kimmeltelevä kantikas muovihelmi, musta hematiittimainen muovihelmi, vaaleanpunanen kimmeltelevä kantikas muovihelmi. 4 silmukkamerkkiä, 4 euroa. Huom! Luonnossa mustat helmet on harmaamman ja pikkusen muovisemman olosia kun kuvassa.

4. Lila-vaaleanpunanen setti:

stitch markers 033

Iso; vaaleanpunanen muovihelmi, lila puinen helmi, vaaleanpunanen muovihelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa. Huom! Luonnossa lilat helmet on ihan vähän punertavammat.

5. Lila-pinkki setti:

stitch markers 024

Iso; pinkki muovihelmi, lila pyöristetyn kulmikas (hah) lasihelmi, pinkki muovihelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa.

6. Lilahtava sydänsetti:

stitch markers 028

Keskikokonen; kiiluvainen läpinäkyvä muovihelmi, lilanpunertava lasinen sydänhelmi. 3 silmukkamerkkiä, 3 euroa. Huom! Näissä ei ole korupiikkiä (kun sydämet oli ton mallisia), ja siispä eivät lepää neuleella ihan yhtä hyvin. Mutta käyttökelposia ovat silti :).

7. Pinkki-valkonen setti:

stitch markers 008

Keskikokonen; tummanpunanen siemenhelmi, pinkki muovihelmi, tummanpunanen siemenhelmi, kiiluvainen läpinäkyvä muovihelmi, tummanpunanen siemenhelmi. 6 silmukkamerkkiä, 6 euroa.

8. Puna-vaaleanpunanen setti:

stitch markers 022

Pieni; vaaleanpunanen kantikas ja kimmeltelevä muovihelmi, tummanpunanen lasihelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa.

9. Musta-puna-valkonen setti:

stitch markers 019

Iso; valkonen helmiäismäinen siemenhelmi, punanen muovihelmi, musta hematiittimainen muovihelmi, punanen muovihelmi, valkonen helmiäismäinen siemenhelmi. 6 silmukkamerkkiä, 6 euroa. Huom! Luonnossa mustat helmet on harmaamman ja pikkusen muovisemman olosia kun kuvassa.

10. Vaaleansini-valkonen setti:

stitch markers 013

Keskikokonen; sininen kiiluvainen siemenhelmi, mattavaaleansininen lasihelmi, kiiluvainen läpinäkyvä muovihelmi, sininen kiiluvainen siemenhelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa. Huom! Merkkejä on 8, kuvasta vaan unohtu yks.

11. Sininen setti:

stitch markers 010

Keskikokonen; musta hematiittimainen siemenhelmi, mattasininen lasihelmi, sininen neliömäinen, toiselta puolelta kiiltävä lasihelmi, mattasininen lasihelmi, musta hematiittimainen siemenhelmi. 5 silmukkamerkkiä, 5 euroa.

12. Sini-turkoosi setti:

stitch markers 002

Pieni-keskikokonen; sininen kiiluvainen siemenhelmi, läpinäkyvä kiiluvainen siemenhelmi, turkoosi lasihelmi, mattatummansininen lasihelmi, lila/kultanen kiiluvainen siemenhelmi. 8 silmukkamerkkiä, 8 euroa.

13. Vihreä kukkasetti:

stitch markers 006

Keskikokonen; valkonen siemenhelmi, vihree muovinen kukkahelmi, valkonen siemenhelmi. 6 silmukkamerkkiä, 6 euroa.

14. Sini-keltanen setti:

stitch markers 014

Pieni-keskikokonen; läpinäkyvä kiiluvainen siemenhelmi, sini-keltanen lasihelmi, läpinäkyvä kiiluvainen siemenhelmi. 6 silmukkamerkkiä, 6 euroa.

15. Keltanen setti:

stitch markers 026

Iso; keltanen siemenhelmi, keltanen kantikas ja kimmeltelevä muovihelmi, keltanen siemenhelmi, keltanen soikea lasihelmi. 6 silmukkamerkkiä + kerrosmerkki, 7 euroa.

16. Pinkki-oranssi setti:

stitch markers 021

Iso-keskikokonen; pinkki muovihelmi, metallinen koristehärpäke, oranssi kantikas ja kimmeltelevä muovihelmi. 4 silmukkamerkkiä, 4 euroa.


Det var allt. Mun Flickr-tililtä löytyy enemmän kuvia ja kaikkia noita kuvia klikkaamalla pääsee myös sinne tilille. Kuvan yläreunasta sitte valitaan All Sizes ja sieltä sen kokonen ku haluaa.

Minuu vähän kyllä nyt jänskättää :).

32 kommenttia:

Vape kirjoitti...

Ompa kauniita. Valinta oli vaikea, mutta varaisin Puna-vaaleanpunaisen setin.

kaisa kirjoitti...

Kauniita. Pinkki-valkoinen mulle, kiitos!

Anu / Ei kissa karvoistaan kirjoitti...

Yyh, mää olisin halunnu ton puna-vaaleenpunasen!
Mutta otan sitte ton numeron 14. sini-keltaisen setin

Laura kirjoitti...

Loistavaa! Kaikki merkit on kiinni töissä ja olen ollut ihan pulassa.

Minä haluaisin numero 10:n, vaaleansini-valkosen setin, kiitos!

Laura kirjoitti...

Niin ja varaushuumassa unohtui, onnea uuden kodin löytymisestä!

mirzu kirjoitti...

Blogistani löytyy haaste sinulle :)

mursuliina kirjoitti...

oioi. mulla on sulle pikkuhaaste blogissani :) ja jos sulla sattuu olemaan jotain ihanan riemunkirjavia eriparisia silmukkamerkkejä kätköissäsi, haluaisin kyllä muutaman. en ihan noin isoa settiä tarvitse ja mielellään saisivat olla suloisesti eriparia :) kerro, jos sulta löytyy!!

mursuliina kirjoitti...

hih kaksi haastetta yhdellä iskulla :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Tosi kauniita!
Mulle seuraavat setit:

12. Sini-turkoosi setti
3. Musta-vaaleanpuna-lila setti

Aura

teisa kirjoitti...

Ihania silmukkamerkkejä! Tarvitsisin oikeastaan noita kerrosmerkkejä muutaman (esim. 4-5 kpl)... Virkkaustöissä ei voi käyttää renkaallisia s-merkkejä. Löytyisikö? teisa (ät) jippii. fi (välit pois jne)

katinkontti kirjoitti...

Onnea uudesta kodista! Mä ostaisin nuo keltaiset merkit (nro 15). Tuoletko tapsuun huomenna, voitaisiin siellä hoitaa tavarain/varainsiirto?

Lotta kirjoitti...

Kati, kiits :). Tuun mä tapaamiseen, hoidetaan ihmeessä kaupat siellä. Pistän sun merkit sivuun samantien.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minä varaisin no.6 lilahtava sydänsetti ja no.13 vihreä kukkasetti :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluan varata numero 1:n, musta-kultaisen setin.

Minna kirjoitti...

No, äh. Vihreä kukkasetti 13 meni jo. Olisko sitä mahdollista saada lisää..?

Anonyymi kirjoitti...

Varasin setin nro 5.

Usimarjaana kirjoitti...

Heips, varaisin tuon numero 9. :) Paljon ihanii!

Laura L kirjoitti...

Voi vitsi, just niinkun tilauksesta. Mä otan ton kakkosen.

mursuliina kirjoitti...

heiiii. jooo! neljä on sopiva. siis niissä voi olla eri muotoisia ja värisiä helmiä, kaikki voi olla vähän eri mallisiakin. ei haittaa vaikka jossain roikkuisi nappikin. vois olla aika söpö :) mua ei niin haittaa, vaikkei se ihan oikeessa asennossa roikkuiskaan, pääasia, että voi merkata neuleesta kohdan ja muuten on söpö merkki :) luo jotain. mä otan neljä. sit kerrot hinnan :) jee!noi vihreet kukkamerkitkin oli tosi söpöjä. onko sulla yhtä kukkaa jälellä?

mursuliina kirjoitti...

ai niin siitä koosta vielä. olkoot vaikka keskikokosia. enimmäkseen tulee käytettyjä puikkoja 3-6

Anonyymi kirjoitti...

Oho, menivätkö kaikki setit jo kaupaksi? Minäkin haluaisin silmukkamerkkejä, vieläkö niitä on? Ihan sama mimmoisia, mutta jos 6-8 kpl saisi vielä :-)

Jos silmukkamerkkejä vielä on, niin viitsitkö laittaa viestiä katri piste vesikko at gmail piste com.

Kiitos!

Lotta kirjoitti...

Tää on ihan mahotonta :). Katrille varattu lilat puiset, eli enää siniset ja oranssi-pinkit jäljellä.

Unknown kirjoitti...

Mä varaan ton sinisen setin, nro 11. Ehdin jo pelästyä, että se olisi mennyt... Sunnuntaina voidaan varmaan hoitaa kaupat. :)

Heli Mattila kirjoitti...

Sininen setti mulle - tai mun kollegalle.

Heli Mattila kirjoitti...

Jahah, joku ehti ensin. Tää kollega rakastaa sinistä, eli jos sulla on sellaisia varastossa, voitais keskustella lisää sunnuntaina.

Anonyymi kirjoitti...

Sinullahan hienoja on silmukkamerkkejä,sinähän olet monipuolinen puuhastelija :)

Nunt kirjoitti...

Noista punaisista ja valkoisista tulee mieleen viinimarjat :) Kauniita

Liisa kirjoitti...

Joo, siel ei oo kyl semmone tervetuloa meille -fiilis ollenkaan, ja sit ko kierrän siellä joka kerta ainaski puol tuntia ni ne kyl jo meinaa hermostua :P

piua kirjoitti...

Minulle kelpaisi ne oranssi-pinkit! Joko ne meni?

piua kirjoitti...

Ai niin, sposti varmaan ois tarpeen ;)
plaiti (ät) ulapland piste fi

Jos toiste vielä myyt jotain blogisi kautta, olisi hirmu näppärää jos kuvien kohdalla lukisi että mitkä myytävistä jutuista on jo mennyt. Nyt ihmiset vaan huuteli kommentteihin "sininen setti" ja oli hieman hankala pysyä selvillä mitä oli vielä jäljellä. Onneksi sie sanoit sen että oranssit vielä jäljellä! ;)

Lotta kirjoitti...

Ujosiili: kiitos! On kyllä itelläki niin hyvä mieli siitä kämpästä, siitä tulee tosi kiva <3.

Sny: voi kiitos :). Joskus tuntuu, että oon melkeen parempi näissä silmukkamerkeissä... ;) Mutta ovat juu kivaa vastapainoa.

Nunt: kiitos, herukat onki hyviä :).

Minna kirjoitti...

Heips Lotta! Laitoin sulle sähköpostia.