sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Niinku ois maratonin juossu

En oo ihan varma itekkään uskonko tätä todeks. Mutta ikuisuusprojektini Starsky valmistu vihdoin tänä tiistaina. Oh, behold:

starsky

back of Starsky 001

Selän palmikot on lempparit. Kaikki kattoo nyt vaan niitä eikä mun ihme kuulantyöntäjä/emäntä/look-at-this-ass-poseerausta, unohtu kuvata selkäpuoli aiemmin ja piti peitellä käsivarsilla roskia ja sotkuja pöydältä :).

Takin alkutaival näkyy tässä postauksessa, joten oon melko varma, että tää oli pitkäaikasin työ ikinä. Ne saamarin banaaninlehtikuviot, anteeks nyt vaan! Palmikonkierrot nurjalla puolella oli vaan liikaa. En koko projektin aikana oppinu kattomaan nurjalta puolelta, missä mennään, joten joka armaalla nurjalla kerroksella piti kääntää työ vähintään kerran oikeinpäin syliin ja koittaa miettiä, mitä ihmettä nyt pitikään tehdä ja missä kohtaa. Pyh ja pah, en tykänny.

banana leaf pattern

Mutta kuitenki - ite takki on oikeen ihana. Miten siinä voikaan niin käydä, sellanen tuska ja inhotus tekiessä ja sitte valmista takkia pitää pitää vähintään joka toinen päivä. Ja Isoveli käyttäytyy ilokseni aivan mallikkaasti, pingotus teki siitä ihan rehellisesti pehmeetä eikä hihat oo nukkaantunu yhtään kolmena käyttöpäivänä (mikä ei sekään Novitan langoilla aina oo taattua).

no pilling, jay!

Yksi egoistinen karva sojottaa, mutta yhtäkään nyppyä ei löydy o/

Että varsin tyytyväisenä pidän takkiani tälläki hetkellä. Mikähän nyt on, jo ties kuinka mones neule putkeen, johon oon tyytyväinen :). Lankana siis Novitan Isoveli 612g (eli 6 ja puoli kerää, purnaus purnaus), puikkoina kuutoset muualla paitsi vyössä ja vyölenkeissä vitoset. Koko on se pienin - kerranki, hahaa, seki tuntuu mukavalle.

19 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Se on ihana! Ja nimenomaan tuollaisena talvenvalkoisena.

Anonyymi kirjoitti...

Upea takki!

Tytti kirjoitti...

Ihan syystä olet tyytyväinen, upean näköinen takki!

Hansu kirjoitti...

Sehän on kiva takki! Kannatti tsempata loppuun asti!

JohannaL kirjoitti...

Onpa hyvännäköinen!

Inkeri kirjoitti...

Kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan lämpöisen näköinen takki. Muistan itsekin starskyä tehdessäni, että asiaan piti suhtautua stoalaisesti, palmikot oli jokseenkin kettumainen tehdä, kun keskittyminen piti olla koko ajan työssä. Yleensä kyllä välttelen isompia töitä, joissa ei ole palmikoissa välikerroksia.

Usimarjaana kirjoitti...

Se on tosi kaunis...

Maartsi kirjoitti...

Upea! Minusta olkapäät asettuvat kauniisti. En olekaan tuota ohjetta tarkemmin lukenut. Palmikot nurjalla kuulostavat kyllä työläiltä. Mielestäni nurjan puolen pitää olla "levähtämistä" varten, ettei tarvitse koko aikaa täysillä keskittyä.

AnniKainen kirjoitti...

Kyllä onkin kaunis ja tyylikäs takki !

Tui kirjoitti...

Upea!

Samma kirjoitti...

Tykkään!

Kaisa kirjoitti...

Todella kaunis neuletakki!

Kate kirjoitti...

Upea!

Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt tuon jakun livenä Lotan päällä ja pakko vahvistaa: on tyylikäs, siisti, kaunis ja sopii Lotalle!

Mamma M

Pirre kirjoitti...

Todella upea neuletakki, aivan ihana!!!! On siihen varmasti vaivaa nähty, mutta kyllä saat hyvällä mielellä se päällä kulkeakin =)

Anonyymi kirjoitti...

Vau, ihana! Ja nimenomaan valkoisena! Täytyykin kaivaa tuo Ravelry-jonostani, vaikka olen tässä vannonut, että ei kiitos vähään aikaan mitään palmikoita muistuttavaakaan...

Anonyymi kirjoitti...

Vielä minäkin kehun, kun niin kaunis on villatakkisi ja muitakin ihania oli tuolla alempaa, niinkuin yhdet pinkinpunaiset sukat ym...

Lotta kirjoitti...

Kiitos kaikille (ja Pirena kyllä mua saa aina kehua :D)! Tulee vielä parempi mieli onnistuneesta neuleesta ku teiän kommentteja lukee *pus*