lauantai 1. maaliskuuta 2008

PS vaaleanpunainen

Tänään tuli valmiiks Elegant Ribbed Stockings Favorite Socks -kirjasta, jolla avaan mun Project Spectrumin sukkasaldon. Tarkotushan on matkia härskisti Marin ideaa ja tehdä sukat jokasessa PS-värissä, mutta saa nyt nähdä kuinka naisen käy :). Ekat sukat otti kuukauden, joten saattaa jäädä pari väriä väliin.


Lankana hyväks marinoitunut 7 veljestä, menekki toisessa sukassa 72g ja toisessa 91g =). Ilmeisesti kuukaudenki aikana käsiala voi vaihdella suhteellisen paljon... en kyllä oo ihan varma että vaihdoinko puikkoja samoissa kohdissa, saattaa johtua siitäki. Alotin nelosilla (4mm), ylimmän osan tein neljäpuolosilla, ainaki jälkimmäisessä sukassa suurimman osan vartta taas nelosilla ja nilkan ja teräosan kolmepuolosilla. Ihan hyvin toimi, mukautuu ees jotenkuten munki jalkaani. Vaikka itellehän nää ei jää, vaan lähtee eräälle huomattavan paljon pienijalkasemmalle ystävälle (siitä peep toe -poseerauski).


Voisin tehdä toisetki, mutta en ehkä itelleni. Jäis nimittäin sisäsukiks, mun pohje on sen verran muhkea että ei kyllä mahtuis mitkään saappaat jalkaan noiden kanssa :). Niitä toisia varten (ja muutenki :)) oon kovasti haaveillu siitä samasesta, blogistaniassa paljon hehkutetusta Knit Picksin puikkosetistä, teräosa on nimittäin melko peltiä kolmepuolosilla neulottuna. Sais sitten ne 3,75:t... Tiedän, tiedän, en ihan vakuuta ees itteäni :D. Mutta ois ne vaan silti ihanat.

Seuraavaks lähtis sitten punaset ja oranssit puikoille - tai siis kunhan saan Salinan valmiiks :p. Ihana malli, ihana lanka (vadelmanpunanen Harmonella), mutta se on vaan niin hidasta...


Punasista Nalleista on suunnitteilla sama Modan tunika, jonka Nastikin on tehny, oransseista 7veikoista Dropsin lyhyt villatakki, punasesta Fortissima Sockasta Infant's Fancy Silk Sock, oranssista Flotte Sockesta Baudelairet ja raidallisista 7veikoista itelle peruspolvisukat, jos ehdin. Hirveesti suunnitelmia, niin vähän aikaa... Tai no, pian alkaa opiskelujen puolesta Helsingissä ramppaaminen, ehkä ilahdutan junassa vieruskavereita sohimalla niitä puikoilla =).

--------------
edit: Ja ARGH, mitä mä teen noille jatkuville haamupäivityksille? En oo vielä koittanu sitä että laittaisin blogilistan vahtaamaan RSS-syötettä kun en muista mikä se on, onko se ainoo keino?

9 kommenttia:

sannero kirjoitti...

Mullakin pyöri mielessä, että vois lähteä Spectrumiin ja tehdä sukkia, vaan se sitten jäi...

Mutta noi sun sukat osaa sitten olla söpöt!

Hansu kirjoitti...

Ihanat sukat :)

RSS-syötteen sai jostain. Se löytyy jostain bloggerin asetuksista, siis osoite, jonka laitat sitten blogilistan asetuksiin. En muista paikkaa nyt hätään...

Hansu kirjoitti...

Ei se mitään, vaikka et vastaakaan siihen kansalaisopistohaasteeseen. Voi luovuttaa!

Oon muuten miettiny just samaa joskus, että hei O.C.Ssä monet on niiku In real life mua nuorempii sekä Missikisoissa on paljon mua nuorempia. VOi ei. Onneks en sentäs oo vanha piika. "Pysyvä" mies on jo valmiina :) Ei sormuksia kuiteskaa vielä.

Elli kirjoitti...

Tosi kaunis malli sukissa. Onnekas ystävä!
Suunnitelmat kuulostavat oikein hyvältä. Jäämme odottamaan innolla.:)

Sini kirjoitti...

Haa, mä aion kans törkeesti nyysii ton sukka-spectrum-idean =).

Memmu kirjoitti...

Kylläpäs niistä sukista nyt tuli nätit! Kivoja suunnitelmia - jostain syystä Baudelairet on hyppineet munkin silmille viime aikoina. Tuo Project Sukka -idea oli minustakin hyvä, mutta kun tiedän sen olevan jo etukäteen tuhoon tuomittu kohdallani, joten pitää sitten vain ihailla muiden saavutuksia.

Maartsi kirjoitti...

Katso Blogilistan UKK:sta kohta 3.4.
http://www.blogilista.fi/wiki/FAQ

Hienot sukat!

Anonyymi kirjoitti...

Sukat on tosi kauniit. Meikäläisenkin täytyy vain kaihoten katsoa - ne pohkeet, ne pohkeet.

Saas nähdä, onnistuuko kommentointi tällä kertaa.

TiinaR kirjoitti...

Kivat sukat!