keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Ystävällinen

Mua on siunattu monilla ystävillä, joita arvostan todella paljon. Lisäks oon henkeen ja vereen lahjaihminen: tykkään hirveesti antaa lahjoja, miettiä mistä joku tykkäis, mikä ois juuri jonkun juttu, ja sitte toteuttaa se kun keksin. Ja totta kai tykkään myös kovasti saada lahjoja. Kaiken kaikkiaan mua ahdistaa, että ainaki Suomessa lahjojen antaminen on rajotettu vaan tiettyihin (merkki)päiviin, ku ite tykkäisin antaa niitä aina ku jotain mukavaa tulee mieleen. Tämän pienen alustuksen jälkeen lienee selvää, miks musta tää lahja oli aivan huippu:


Muovikassillinen lankaa! Voinette kuvitella, miten suorastaan sukelsin noiden sekaan :). Ystävä oli nähny noi kirpputorilla ja keränny talteen, aivan mua varten. Tuli niin kiva olo, sellanen että mut kyllä tunnetaan ja musta tykätään.

Jotenki tuntu hirveen sopivalta laittaa hyvä kiertämään kaikille mun ystäville. Sain 10. päivän iltana ajatuksen tehdä ystävänpäivälahjat kaikille mun ystäville, jotain pientä, kivaa ja tarpeellista. Ja nyt siis on jopa jo 90% valmiina :D. Mutta ei se onneks kato päivää. Yli puolet oon jo jakanu, joten kaikista ei oo kuvaa, mutta tässä osviittaa:

Vetoketjupussukoita, ranteenlämmittimiä, avaimenperiä, rintakoruja/laukunkoristeita. Ajattelin, että jos jokanen saa valita haluamansa, niin ei sitten ehkä tuu sellasta turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään. Sohvi, Saara, Pirita, Eve, Minna (kälysistä toinen), Kaarina, Anu, Suvi ja Henna, voitte halutessanne antaa vielä vinkkiä, että mitä haluisitte. Jos siis luette tätä :).

Ja blogimaailman ja neuletapaamisten ihmisistäki moni tuntuu jo ystäviltä ja vielä useempi potentiaalisilta ystäviltä. Luen aina kommentteja ihan innosta pyöreenä ja samoin pieni ääni sisälläni huutaa hurraata aina kun joku on lisänny mut Ravelryssä ystäviinsä :). Joten laitetaan tähän nyt vaikka sitten vielä taannoisten blogarpajaisten voitot:


Ja taas oli mammuttipostaus. Mutta ystävyys on ehkä sellanen aihe, joka sen ansaitsee.

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löytyipä ihana blogi. Kauniita kuvia! :)

sannero kirjoitti...

Sun ystävät on ihan sairaan onnekkaita kun niillä on tommonen ystävä (=

särmä kirjoitti...

Paljon kauniita asioita:) Oon muuten ihan samanlainen lahjushöperö. Nytkin on puikoilla kotiintuloyllätyssetti kämppikselle, josta on tullut hyvä ystävä. Lahjominen on kivaa:)

Sire kirjoitti...

Oikeassa olet, onnea on ystävyys. Kauniita lahjoja olet tehnyt.

Suvi kirjoitti...

Ystävyys on ehdottomasti postauksen arvoinen asia! :)

Laura L kirjoitti...

Ihania juttuja! Mun mielikuvitus (jota ei ole) ei riitä tollasiin asioihin, tää on ihan kade.

Vilma kirjoitti...

Onpa sulla loistava ystävä, ihania lankoja sait! (Lääh etenkin niitä keltasia. Lääh.) Nättejä lahjomuksia oot tehnyt itekin. Jotenkin vaan antaminen on musta vielä kivempaa kuin saaminen; ihanaa miettiä miten ilahduttaisi ja yllättäisi ystäviä. :)

Markka kirjoitti...

Ystävänpäivä on joka päivä!
Kauniita lahjuksia.

Jatta kirjoitti...

Oi miten paljon kaikkea ihanaa! Kiitos vielä pussukoista, kyl ne oli kaikkein hienoimmat ikinä, nih :D

Elli kirjoitti...

Ihania lahjoja ystäville!
Ittekin yritän aina välillä muistaa neulomuksilla muitakin kuin itseäni. Eilen valmistui lämpimät lapaset hyvälle ystävälle.

TiinaR kirjoitti...

Ihania nuo pussukat :) Ja muutkin lahjat!

Liina kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia sinulla! Ja ihania pussukoita!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja lahjoja oot tehnyt :) Musta on ihana saada joltain läheiseltä jotain itsetehtyä - ihan kuin ois se ihminen aina vieressä kun käyttää kyseistä tavaraa :)

Sulta saatu neulakirja on muuten ollu jo monta kertaa käytössä ja erityisesti se päättelyneula (sellanen tylppäpäinen isosilmäinen) jonka olit laittanu neulakirjaan mukaan. Oon näet hukannu kaikki muut isosilmäiset neulat..! Onneks sain sen yhden sulta :)

Lotta kirjoitti...

Ompas samanmielistä porukkaa täällä taas :). Hakeutuukohan tällaset lahjaihmiset käsityöjuttujen pariin vai kuinka... ? Kiitos kommenteistanne, ja sannero erityisesti sait mut todella hyvälle mielelle. Tälleen tää tykkäis teistä kaikista <3. Ja Jatta heh, alkaa jo melkeen naurattaa ku niin kehutaan ja m-a-r-i hyvä jos tuli tarpeen, hukkaan niitä itekki ennätysvauhtia joten aattelin, että se vois tulla tarpeeseen.

sannero kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

Aattelin sua tänään lämmöllä kun luin tenttiin sulta saamani ranteenlämmittimet käsissä :)! Kiitos vielä, ne tuli tosi tarpeeseen!

Hansu kirjoitti...

Ihani ystäviä,joilla on ihana ystävä!

Heidi kirjoitti...

Antaminen on mukavaa! Sain sen itsekin huomata tehdessäni lahjoja blogiarvontaani osallistuineille. Ja sitten kun yritin miettiä että kelle uskaltaisin laittaa tän valkosuklaa levyn. Mulle on todella tärkeetä että lajasta myös pidetään. =) Kiva blogi, tuun toistekin.