maanantai 25. helmikuuta 2008

Leskiset

Ai miten niin oon jumiutunu johonki yhteen malliin?Pinkki on Kesäleski, lankana Novita Tennessee, menekki 82g. Puikkoina joustimessa kolmosen sukkapuikot, mallineuleessa kolme puolen pipopyörö ja sukkikset. Tämän tein Mustan lesken silmukoilla ja alotin kavennukset kahentoista sentin kohdalla - aika merkittävä ero tulee jo yhdestä sentistä lisää korkeutta.

Keltanen taas on Iloinen leski, johon loin alussa 132 silmukkaa eli puikolle aina 33. Lisäyskerros resorin jälkeen meni seuraavasti: *1o, nosta silmukoiden välinen lanka puikoille ja neulo se takareunastaan oikein, 2 o, nosta silmukoiden välinen lanka puikoille ja neulo se takareunastaan oikein*, toista *...* 44 kertaa. Mallineuleessa on pitsipylväiden välissä 6 o s. Kavennukset alotin 13 cm kohdalla. Ensimmäinen kavennus oli pitsipylväitä edeltävät silmukat oikein yhteen, minkä jälkeen tein 4 krs mallineuletta ja jatkoin Mustan lesken ohjeen mukaan. Puikkoina kolmosen sukkikset ja pipopyörö, lankana Sandnes Garnin Sisu, menekki 68g.

Ja nyt ei kyllä tuu enää yhtään leskeä ainakaan vuoteen! Pinkin version tikutin tässä parissa päivässä valmiiks, jotta saisin ees jotain Project Spectrumiin ja koska halusin täydentää leskien sarjan Kesäleskellä. Ihan kiva, kyllä sillä saa kesällä Bad Hair Dayt pelastettua :). Mutta ens kerralla jotain aivan muuta.

2 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Mie voisin tehdä tuon iloisen lesken. Mies on ollut kolme päivää tunturissa, ja mie olen ollut ihan tyytyväinen kelkkaleski, kun olen saanut neuloa nitkuttaa rauhassa. :)

Lotta kirjoitti...

Heh, sano muuta :). Itellä meni viimeks noin vartti sitten öönoemmätiiä-linjalle ku mies tuli ehdottamaan että lähdettäis nyt kävelylle ku on valosaa. Kesken blogikierroksen! Ei kykene :).