sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Huokausten ilta

Ei vaan suju. Kaikki junnaa paikallaan. Tai no kaikki ja kaikki... Opiskelu: luen samaa kolmenkymmenen sivun artikkelia nyt kolmatta päivää. Kesätöiden haku: hain yhtä oman alani osa-aikasta palkallista työtä (joita ei yleensä siis vaan yksinkertasesti ole) ja toivon niin kympillä saavani sen, etten pysty sorvaamaan hakemuksia tyyliin "juu minoon aina halunnu olla jätskikioskin täti, se on niin mukavata hommaa, oon siitä aina haaveillu". Ja käsityötki, hitto vie: keltanen rakkauden villatakki ja poolokauluksinen petroolin värinen liivi on viimeistelyä vaille, mutta en vaan tunnu saavan itestäni irti.

Sen sijaan oon koukuttanu pesän kaukosäätimille (150g 7veikkaa, 3,5mm koukku ja kiinteät silmukat):


Ja kaks kippoa eteiseen tilpehööreille (80g Suvia, 3mm koukku):


Ja yhen kipon ystävälle, joka oli kylässä viikonloppuna ja pyys mua tekemään itelleenki yhen (arviolta 40g Suvia, 3mm koukku):


Huoh. Onneks sentään se ystävä pyys tota kippoa, tuli sellanen olo että tekee jotain hyödyllistäki. Ja onneks te ihanaiset ootte taas kommentoinu edellistä postausta, mulle tuli siitä taas niiiiin hyvä mieli <3. Nyt menen ja kesytän samperi soikoon ees yhen kutimen!

12 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Kesätöiden haku, ou kräp mitä kidutusta! Sympatiaa lähtee täältä roppakaupalla, ja mä pidän varpaat pystyssä että saat sen paikan!!! (Peukut kun on varattu Miehelle, että se pääsis unelmahommaansa harjoittelijaksi. Tässä kannustajan hommassa on ääreisverenkierto kovilla. ;D)

Näppäriä pesäkoreja oot tehnyt. Pitäis varmaan itekin että joskus löytäis tavarat oikeilta paikoiltaan. Sitä varten kun niille pitäis ensin tehdä se oikea paikka, hehe. Avaimet vois viihtyä tuommoisessa virkatussa pesässä, oliskohan mussa puhtia ottaa koukku kauniiseen käteen... :)

Pikku pikku kirjoitti...

Hienoja koreja! Täälläkin on laukku virkattuna ja kuvattunakin, pitäis vaan jaksaa päivitellä blogia. Mulla ei oo työahistusta, siellä viihtyy (kassaneitinä) mut opiskelut tökkii, kuten ne on tehny jo monta vuotta.

Älä välitä, käsitöiden kans tulee aina välillä noita ettei mitään saa aikaseksi ja sitte tympäsee. Mua ärsyttää juuri nyt joka paikassa pölisevät koirankarvat, joita on siitä huolimatta että eilen imuroin ja luutusin. Luonnetta kasvattavaa toimintaa oli nyppiä valkeita karvoja mustista neulomuksista, yksitellen tottakai! Mutta sain kun sainkin sen tehtyä ja nyt on kaverin lahjukset jo paketoituna turvassa koirankarvoilta. =)

Elina kirjoitti...

Kaukosäädinpesä, mikä mahtava idea! Tuollainen täytyy väsätä joskus, jos kaukosäädinten määrä lisääntyy (nyt niitä on vain kaksi, joten mahtuvat vielä tv-tason reunalle suht huomaamattomasti). Vielä kun tuollaisen väsäis jonnekin verhojen taakse verhotankoon roikkumaan, pois silmistä niin vot, johan tulis olkkariin järjestystä. :)

Tsemppiä kesätöiden hakuun!

Anonyymi kirjoitti...

Tutulta kuulostaa tuo jokakeväinen kesätyöahdistus. (Meinasin kirjoittaa käsityöahdistus mutta ei nyt sentään ;) Jos ei tärppää, niin ensiapua saa ainakin vuokratyöfirmoista. Tsemppiä :)

mursuliina kirjoitti...

kivoi korei. joskus vaan junnaa paikallaan, mutta helpottaa epäilemättä ennemmin tai myöhemmin. mulla itellä näköjään myöhemmin, ku on pari kuukautta jo omat tekeleet ja olemiset ottanu päähän :D

Elli kirjoitti...

olethan sie saanut vaikka mitä aikaseksi, vaikka asiat tuntuu junnaavan. mulla kun junnaa, niin ei sitten todella tapahdu mitään missään.

kadehdin virkkuutaitojasi. noin näppärille ja sieville koreille olis käyttöä.

tsemppiä kesätöiden hakuun! se homma on ihan hanurista.

Jatta kirjoitti...

Moi! Juu mulla oli eilen migreeni :( Onneksi tänään on uusi päivä :)
Vilma oli poiminu pussukan (?) talteen ja saan sen haltuuni huomenna. En malta odottaa!! Toivottavasti nähdään vielä ilman migreeniä :D

Matroskin kirjoitti...

Ihania koreja, ja käteviä!

Jatta kirjoitti...

Heippa hei ja miljuunasti kiitos pussukoista! Ne on aivan ihanan täydellisen mahtavia <3 Ei melkein raaski edes käyttää.. KIITOS!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Lotta!
Kiitoksia ihanasta neulakirjasta. Se saapui eilen piristämään ystävänpäivääni ja sai heti sisuksiinsa sohvan käsinojilla asustelevat neulat. Niin minä olen todella säilyttänyt neuloja pääosin sohvan käsinojissa, joista ne tarttuvat silloin tällöin hihoihin tai housuihin ja kulkeutuvat ympärisasuntoa ja päätyvät yleensä imuriin ja tukkivat sen. Eli neulakirja tuli erityiseen tarpeeseen! Suuret kiitokset siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Moi :)

Kiitos neulakirjasta, se oli kotiutunut tänne viime viikon aikana. Nyt kelpaa säilytellä neuloja kun on noin suloinen paikka niille (kaikkien epämääräisten kippojen ja askien sijaan..). Värit oli just passelit ja mä (niinkuin ilmeisesti aika monet) oon kans innostunu nappikoristeista :)

Lotta kirjoitti...

Huoh, kiitos ihanaiset taas kommenteista. Tykkään <3. Ja kiva ku tykkäsitte palkinnoistanne, Jatta, Laura ja Mari :).