perjantai 1. helmikuuta 2008

Hep! Peli poikki.

Eli arvontaan ei voi nyt enää osallistua. Arvon voittajat myöhemmin tänään ja pistän edittinä tähän postaukseen ja ilmotan voittajille. Ja haen bussikorttiteknisistä syistä matskut jo tänään, mutta se tuskin haittaa ketään :).

--------

No niin, nyt ois :). Satunnaislukugeneraattorina sai toimia Miäs, joka sano kolme lukua 1:n ja 67:n väliltä (70 kommenttia, joista yks oli mun oma, yks Hansun haaste ja yks Helmiksen tuplakommentti). Nämä luvut oli 2, 14 ja 35, joten laskin sitten alusta alkaen toisen, neljännentoista ja kolmannenkymmenennenviidennen kommentin. Jatta, m-a-r-i ja Laura oli siis tällä kertaa onnekkaita. Laura oli neulakirjajonossa ja Jatta ja Mari ei määritelly toiveitaan, joten pussit menee nyt Jatalle ja toinen neulakirja Marille kun Mari vaikuttais ompelevan enemmän. Ellei tuu eriäviä mielipiteitä tähän postaukseen :).

Oli kyllä ehkä toisiks paras idea ikinä, löysin hirmu kivoja blogeja noista kommenteista. Ja kehuitteki mut ihan pöhköks :D. Ainoo paha ettei kaikille pysty tekeen palkintoja... Otin kuvia materiaaleista, koska edelleen musta sommittelu on ihan hirveen kivaa:


Marin (osotetta osotteeseen lottamattila at gmail piste com, kiitos :))


Jatan (Jatta käykö jos tuon ens torstain neuletapaamiseen ton?)


Lauran (osotetta osotteeseen lottamattila at gmail piste com, kiitos :))


Omat - ohops... Lähdin siis ostamaan myös itelleni juhlapukukankaita (jotka kyllä sain, mutta mustan taftin kuvaaminen talvella olohuoneen toisiks pimeimmässä nurkassa...) ja innostuin Akateemisessa (juutiedänetteisiellämyydäkankaita) kovasti tosta Patrones-lehdestä. Joku sitä viimeks Stockan neuletapaamisessa kehu, ja mähän olin heti valmista kauraa :D. Siinä oli tosi hienojen paitapuseroiden ja housujen kaavoja ja kokojenki pitäis riittää. Ja huovat ja nauha Sinooperista - siellä iskee aina joku riivatun megahimo kun siellä on niin sikana kaikkia nauhoja ja helmiä ja huopaa ja nyt niitä Tilda-juttujaki (resistoin!). Noita nauhoja voin suositella, 10m maksaa kahesta ja puolesta kolmeen ja puoleen euroon ja toimii vallan hyvin myös ompelujutuissa.

Ja tässä vielä viimenen täky kaikille nappipöpeille (kai niitä on muitaki ku minä?):


Eurokankaassa oli tiskillä kahden euron nappipusseja. En ees kehannu kauheen kauaa penkoa kun niitä oli niin paljon kaikkia ihania. Tuossa on kaks pussia - minun ehanaiset <3.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Neuletapaaminen on ensi viikolla to 7.2. Vasta silloin on kuun eka torstai. :)

Jatta kirjoitti...

Voi ihanuuden ihanuus!!! Mua onnisti ja mitkä kankaat, lääh! En voi uskoa, sniiiiif. Mulle käy kaikki, myös neulakirja, ompele mitä haluat. Oijoi, en malta odottaa.. Nähdään ens to!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kuulla, että voitto tuli :)

Ehdin jo lähettää sulle s-postia ennenkun luin sun kommetin omasta blogista. (Ei mitenkään malttamatonta..;)

Turkoosi sopii mulle hyvin ja varsinkin tosta ruskeesta tykkään tosi paljon.

Pitää varmaan tilata se Fitted Knits, kun vaikuttaa just mukavalta kirjalta.

Hauskaa viikonloppua sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi! Ihanaa! Ja kiitos jo etukäteen. Oon aivan puulla päähän lyöty. Ikinä en ole voittanut missään arvonnassa mitään!

Laitan sähköpostia!

Anni kirjoitti...

Tosi ihanan näköisiä nappeja, vaikken itse mikään nappihörhö olekaan. :)

Hansu kirjoitti...

Haasteet ei lopu vieläkään. Ihan kiusallani haastan sut taas! Ihania kankaita ja nappeja, kuola vaan valuu....

http://therightandwrong.blogspot.com/2008/02/kansalaisopiston-uusi-kurssitarjonta.html

Elli kirjoitti...

miksei nappipussit koskaan satu minun kohdalle? kuola valuen tiirailin aarteitasi. :)