torstai 31. tammikuuta 2008

Hekumaa ja hehkutusta


Tässäpä kirja, jota ei oo kauheesti blogistaniassa näkyny. Mikä on musta melko käsittämätöntä, kaikista kirjan 25 mallista kolme oli sellasta, joita en aatellu tehdä ainaskaan itelleni. Joten aattelin kirjottaa pienen hehkutuspostauksen ja jakaa muilleki Sensual Knitsin ilosanomaa =). Errataahan näyttää olevan melko paljon, mutta ovat nyt sentään bonganneet virheensä.

Tää kirjahan on kirjotettu luksuslankamentaliteetilla, mutta seuraaviinki kolmeen meinaan kaivaa ihan vaan perusnovitalaista tms. lankavarastostani. Ei vaan kykene - jos meinaisin neuloa noilla kirjan langoilla niin ois varaa noin yhteen neuleeseen vuodessa. Ja kun kuitenki käsityöt on mulle harras harrastus ja henkireikä, niin oispa hienoa viettää 11 kuukautta vuodesta neulomatta. Säästän ne ihanuudet siis siihen kun oon iso ja rikas (tai edes siinä ansiotyössä ;)) ja siihen asti kuolaan vaan kaikkee upeeta muiden blogeista :).
Siinä siis kolme, jotka meinaan ekaks mahduttaa to do -listalleni. Loput mallit ja lankamenekit löytyy tämän linkin takaa. Pure knits -blogin pitäjä on ystävällisesti koonnu pdf-dokumenttiin kuvat kaikista. Siitä vaan, kuola kuola! :) Omani tilasin Adlibrikseltä, joilla on vielä tämän päivän postikulut 0€ (normaalisti 2,90 tilauksen koosta riippumatta). Se on tuskasen hidas toimittaja, mutta halvin noista, jotka tietääkseni toimittaa laskulla tai ees Nordean nettipankkitunnareilla. Joillakin kun on vaan lasten oma luottokortti Visa Electron, joka ei monesti maksuvälineeks käy.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Surffailin just netissä ja mietin mihin yhteen neulekirjaan kannattais sijoittaa. Sitten tulin blogilistan suosikkien kautta tänne ja tadaa, esittely kirjasta johon en oo ennen törmänny :)

Mallit näytti tosi kivoilta, varsinkin toi vaal.pun twin-setti, kannen neule ja sellanen ruosteenvärinen neulepaita jossa oli pieniä nappeja. En taida olla neulomistaidoissa ihan tuolla tasolla vielä, mutta onhan se hyvä jos on mihin tähdätä. Ainakin laitan kirjavinkin korvan taakse, kiitos :)

Tui kirjoitti...

Tuo on miun tilauslistallani :)

Ja bookdepositoryllä käy visa electron! Hinnat on edulliset ja postitus ilmainen! Ja nopea!

http://www.bookdepository.co.uk/

Anonyymi kirjoitti...

Tähän sarjaan on myös virkkausversiokin, ja se näyttää aivan yhtä houkuttelevalta ;) Itsekin suosittelen Bookdepositorya! Nopeaa ja edullista.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kiinnostavalta! Toisitko joskus neuletapaamiseen?

Vilma kirjoitti...

Ääh, taas tää poisti mun kommentin mystisesti! Sun blogis ei siis halua mua tänne huutelemaan, muta mä senkun jatkan häiriköintiä, kiäh kiäh! :D

Mulla on Vixen ollut jonossa jo jonkin aikaa, ja toivottavasti se on myös pian puikoilla kunhan saan langat. (Polje Kusti, polje! :D)

Tuossa kirjassa on kyllä toinen toistaan kauniimpia malleja. Jään innolla odottamaan sun toteutuksia, kuolarätti on jo valmiina näppiksen vieressä. ;)

Markka kirjoitti...

Ah, mäkin olin tulossa bookdepositorya mainostamaan. Holtittoman nopea toimitus, ja ilmainen sellainen.

Meille lasten visan vinguttajille ideaali sivusto :)

Tuo kirja on myös mun tilauslistalla (joka on kasvanut huolestuttavan pitkäksi).

Ihanaihana!

Laura kirjoitti...

Nordean Visa Electronin saa viritettyä myös Amazon-kuntoon verkkopankissa ts käyväksi Visana. Bookdeposta tosin taitaa saada melkein mitä vaan edullisemmin.

En tosin uskalla suositella kumpaakaan, kaikki rahat menee kun sielle tielle lähtee ;).

särmä kirjoitti...

Oih. Mä oon kuolannu noita hanskoja ravelryssä jo kauan. Tahtois kovasti, mut yritän olla järkevä ja jättää kirjashoppailut vasta toivottavasti palkalliseksi kesäksi..

WeirdRockStar kirjoitti...

Oj då!
Sun täytyy endottomasti saada noi kaikki!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos linkeistä ja vinkeistä! Näin Sensual Knitsin kansikuvan jossakin ja kiinnostuin. Sisältökin näyttää hyvältä! Jään odottamaan kuvia ja infoa valmiista töistä.