lauantai 29. joulukuuta 2007

The size of it

Kaks valmistunutta työtä on taas näyttää. Tässähän tuntee olonsa vallan ahkeraks, ku nyt saa kerralla parin kuukauden työn tulokset esitellä :).


Perussukat x 2

Miähen:
- Novita Nalle Colori harmaa (joka värjäs kädet neuloessa), 110g
- kolmosen sukkapuikot
- varressa 18 silmukkaa puikolla
- peruskantapää, kärjessä sädekavennuksen tapanen

veljentyttären:
- Regia 4-fädig Color 25g ja eriväriset Flotte Socket 10g
- 2,5 sukkikset
- varressa aluks 13 silmukkaa puikolla
- peruskantapää, sädekavennus

Toinen asia, jonka kokoa oon miettiny viime aikoina, on lankavarasto. Tänään kuvasin kaiken langan Ravelryä varten, luetteloin jne, ja se oli viimenen niitti päätökselle pitää ens vuonna langanostolakko (laajennettuna kankaisiin). Lanka (ja kangas) on ihanaa, mutta ois varmaan ihan kiva säilyttää meidän vaatehuoneessa jotain muutaki (voin laittaa kuvan kunhan Flickr taas suostuu imemään mun kuvia). Ja tarvii säästää rahaa. Siispä minen osta ens vuonna lankaa. Jos kummilapset tai muut pienoiset tarvii jotain, neuvottelen Miähen kanssa sponsoroinnista. Synttärilahjaks toivon Novitan kevään lankakartasta harmaata Tennesseetä 800g, josta teen viimeinki ihanaisen Glorious Gladen. Ostin lehden jo viime keväänä pelkän kansikuvan perusteella (eikä siinä sitten paljon muuta ollukaan) ja oon ootellu millon tulis sopivan halpa lanka mun se tehdä.


Ja viimenen asia, jonka koko askarruttaa, on ihan oma napa tai paremminki sen ympärys. Mietin, että josko sitä helmikuiseen tutun karonkkaan tikistäis ne loputki liikakilot pois. Kattoo ny, suklaa on vaan vähän liika hyvää :).

p.s. ja niin The Size of It oli Richard Deaconin näyttelyn nimi Sara Hildénin taidemuseossa pari vuotta sitten. Ite sen missasin, mutta museon omissa kokoelmissa oli yks teos, joka nähtiin Miähen kanssa kun käytiin kattomassa Zhang Xiaogangin näyttely (huh, tarvi kirjain kirjaimelta tavata nettisivuilta sen nimi :D). Kovin veikeitä ovat Deaconin teokset, suosittelen tutustumaan jos mahdollista on.

p.p.s. (tässä postauksessa oli kuudet sulkeet - ehkä joskus opettelen jonkun muun tavan ilmaista itseäni :) )

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kuule, täällä on joku muukin miettimässä, että mitäs tuolla kaikella langalla voiskaan loppuelämänsä tehdä ja kangastakin piisaa. Ongelma on, että kaikki uusi on niin kivaa. Joskus pitäis pitää langanvaihtopäiviä -ja toisaalta kun ei kivoista langoista voi luopuakaan...

Markka kirjoitti...

Mulla on vähän sama lankojen kanssa. Tosin mulla ei oo sellasia varastoja että mulla olisi monta kerää samaa lankaa. Isompaan työhön. Mulla on vaan paaaaljon yksittäisiä keriä. Pipotehdas?

annekk kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

(Hauska huomata, että joku muukin sortuu käyttämään toisinaan liikaa sulkeita!)

Lotta kirjoitti...

Lohduttavaa, etten oo sentään ainoa (niin lankojen kuin sulkeidenki suhteen) :)