tiistai 11. joulukuuta 2007

Onko täällä kilttejä tätösiä?

Ärh. Kylläpä onkin hankala postailla näin hys-kuussa. Yhden jutun oon saanu valmiiks (sen edellisen postauksen erittäin salaisen), mutta ei sitäkään voi näyttää. Ja vieläpä tein sen omasta päästäni eikä siitä tullu ihan hullua, ja haluisin niin kovasti sillä elvistellä :).

Mutta tässäpä sen sijaan kuvasarja siitä, miten eräs sellainen pingotukseen taipuvainen tätönen palkitsee itseään oikeen olan takaa saatuaan suoritettua kaikki syksyn tentit. Paitsi yhtä, joka jää uusintaan - en vaan nähny järkeväks yrittää opetella kokonaisen kurssin asioita neljässä päivässä. Liilan laukkusen löysin Radiokirppikseltä syksymmällä (vitosella!!! käsittämätöntä), ja sille pariks ajattelin tehdä Vilman Sagittaria-huivin. Jotenki nään itteni jossain sivistyneessä tilaisuudessa noiden kamojen kanssa, kenties skumppalasi kädessä... asia erikseen on tietysti se, etten pahemmin käy sivistyneissä tilaisuuksissa juomassa shampanjaa. Mutta voi sitä silti tehdä huivin, eikö?


Ja eihän se siihen loppunu... Silittelin taas Taito Shopissa sen seittemää erilaista ohutta Pirkkalankaa, kunnes näin Kirjo-Pirkasta tehdyn mallisukan. Ja se oli niiin kaunis, voi räkä... pakkohan se oli sitte ostaa se kerä.


Podin kohtalaisen huonoa omaatuntoa - kun sitä sukkalankaa mulla saattaa olla jokunen kerä jo ennestään - kunnes keksin, että mähän voin tehdä tästä lapaset! :D

Ja vielä eilen käytin tän kuun viimeset humputtelupennoseni ja ostin langat kahteen pipoon. Tai todennäkösemmin kyllä baskeriin, mallit on vielä vähän hakusessa... Mutta villasen pipon mä kyllä oikeesti tarvisin, ja vielä mielellään sen värisen, että se kävis jonku mun kaulahuivin kanssa. Ja puikot pipon tekemiseen. Ja toiset puikot. Ja toissapäivänä vielä puikkomittarin ihanasta kaupasta (jossa myyjä katto ku pilaantunutta kalaa ku ostin vaan tuon puolentoista euron mittarin - mutta on se silti ihana kauppa). Forgive me, Father, for I have sinned... :)


Tämä syntinen on nyt kuitenkin hyvin tyytyväinen.

Ei kommentteja: