torstai 6. joulukuuta 2007

Linkuloista, linkuloista, niistä on pikaiset postaukset tehty

Talven Knitty on täällä! Nousin taas aikasin lukemaan tenttiin, se alko maistua puulle ja päätin, että jos Knitty on ilmestyny, niin sitte mun ei tarvi lukee... how convenient ;). Abotanicity päässee varmaan jossain vaiheessa puikoille, samoin todennäkösesti Dahlia ja Stardust, vaikka huivikaulus ei yleensä ookaan mun juttu (miks - tiedä häntä). Squarecake tulee kans varmasti jossain vaiheessa tehtyä, ja sittenhän Knittyssä oli hirveesti ihania sukkasia! Chevrolacet, Azure Socksit ja Toirneach Kilt Hose oli kaikki hienoja ja teen ne todnäk jossain vaiheessa, mutta Slipperyt oli silti ne, mitkä osu ja uppos saman tien. Täytynee käydä taas se langansilittely-sohvalle asettelu-valintaruljanssi läpi ja kattoa noihin joku sopiva lanka sitte ku oon saanu nuo kolme nykyistä paria ja Miähen tilaussukat valmiiks. Kamalaa kerrassaan, joutuu lankoja kattelemaan ja ihailemaan ;).

Ja Magknitshän ilmesty jo muutama päivä sitten. Siitä tykkäsin Excusesistä, vaikken keksinykään heti mitään efektilankaa, mitä siihen kuluttaisin. Hämmästyttävää sinänsä. Mutta vaikka Novita Paola vois sopia tuohon hyvinki juu... :)

5 kommenttia:

joko kirjoitti...

minun suosikki knittyssä oli dahlia, sukat oli kanssa kivoja

neja kirjoitti...

Ihania juttuja uudessa knittyssä kyllä oli:) Dahlia on minun suosikkini!

tiinamaria kirjoitti...

Mä rakastuin kanssa Dahliaan, mut raglan-hiha ekaa kertaa ja vielä vieraskielinen ohje...voi olla että jää odottamaan myöhempiä aikoja

mursuliina kirjoitti...

:D loistava päätös olla lukematta kouluhommia, jos knitty on ilmestyny hihhih. mutta kyllä siellä oli niin paljon kivaa, että sen katsomisen jälkeen et ehkä edes olisi pystynyt keskittymäänkään koko lukuhommiin! että hyvä tehdä tiukat päätökset jo heti valmiiksi.

Lotta kirjoitti...

Voi ku te ootte niin sikakivoja kun kommentoitte! :) Kiits.

Ja tiinamaria siitä vaan, sisulla, kyllä kanssaneulojat varmaan auttaa käännösjutuissa ja muissa (tässä ilmottautuu yks, jos apua tarvit - vaikken itekään oo mikään guru! :D)